To je meni pravo sminkersko-mafijasko auto...ni T od terenca.
p.s. iako mi je audi omiljena marka, stojim pri iznesenom stavu za Q7
Moderators: _BataZiv_0809, anex
muz66 wrote:Meni Spyker ruzan do bola, izviniPorschea kod nas ima koliko hoces, od Turbo do GTS-a, Volva isto tako, o VW-u da ne pricam. Nazalost, X5 i ML voze uglavnom šalabajzeri, mada ima i pokoji gospodin ili gospodja, ona plavusa u crnom ML 320 CDI
Evo mali prijedlog za sljedecu grupu kandidata
![]()
Ah niti jedan od ovdje navedenih nije terenac već SUV... imam trenutno X5(350ks) i po zimi radi čuda ....isao sam njime šumskim putevima itd. ali još nisam i neću isprobavati bas full teren... A Q7 je malo smikerski ali je mrak..imao sam prilike voziti 3,0tdi i ok je... Sad ja mozda budem mijenjao X5 za Q7 ali 4,2 tdi ili 6,0 tdi...nokia6170 wrote:Audi Q7 terenac???
ma znam, zato mi shega sto se pod ovom temom stavljaju ova autaneno23 wrote:Ah niti jedan od ovdje navedenih nije terenac već SUV... imam trenutno X5(350ks) i po zimi radi čuda ....isao sam njime šumskim putevima itd. ali još nisam i neću isprobavati bas full teren... A Q7 je malo smikerski ali je mrak..imao sam prilike voziti 3,0tdi i ok je... Sad ja mozda budem mijenjao X5 za Q7 ali 4,2 tdi ili 6,0 tdi...nokia6170 wrote:Audi Q7 terenac???
ovakvog x5 imas? ako jest, dobar se pokazao fktneno23 wrote:Ah niti jedan od ovdje navedenih nije terenac već SUV... imam trenutno X5(350ks) i po zimi radi čuda ....isao sam njime šumskim putevima itd. ali još nisam i neću isprobavati bas full teren... A Q7 je malo smikerski ali je mrak..imao sam prilike voziti 3,0tdi i ok je... Sad ja mozda budem mijenjao X5 za Q7 ali 4,2 tdi ili 6,0 tdi...nokia6170 wrote:Audi Q7 terenac???
neno23 wrote:Da trenutno vozim X5 4,6is 04'... ma nije on meni za teren 99% sam ja na cesti....
Van Halen wrote:Zašto nema Honde među ponuđenim terencima. Za mene Honda ima najboljeg terenca.

Van Halen wrote:Zašto nema Honde među ponuđenim terencima. Za mene Honda ima najboljeg terenca.

kad vec bacas pare na gorivo sto nisi uzeo 4.8is facelift ide bolje a potrosnja je tu negdje,ovi terenci ajmo reci terenci sto su tu..ja koliko znam jedino tuareg ima promjenjivi pogon na sva 4 s blokadom diferncijala a ovi ostali imaju pogon na sva 4 al automatski regulisan,dakle kad jedan od pognskih pocne da proklizava onda se aktiviraju druga dva osim q7 on ima stalni pogon na sva cetri iako preko eds,elektronske blokade diferncijala moze u jednom trenutku svu snagu prenijet na drugu osovinu..land cruiser je van ceste tito za njih isto ko i ostali japanci,ako vec moram da biram onda tuareg R50 il Q7 v12TDIneno23 wrote:Da trenutno vozim X5 4,6is 04'... ma nije on meni za teren 99% sam ja na cesti....
Ti odmah pa Vikićevu Toyoticu V8Gile Šampion wrote:A niko nije stavio najboljeg od svih...
...TOYOTA LAND CRUISER...
Izvini, al hajd mi pojasni zar ovo nije Hondin terenac?za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Van Halen wrote:Zašto nema Honde među ponuđenim terencima. Za mene Honda ima najboljeg terenca.
Honda uopće nema terensko vozilo, ako se izuzme nekoliko ATV-a koje su uspješno napravili, ali o tome nije riječ ovdje...
-----------------------------------Van Halen wrote:Izvini, al hajd mi pojasni zar ovo nije Hondin terenac?za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Van Halen wrote:Zašto nema Honde među ponuđenim terencima. Za mene Honda ima najboljeg terenca.
Honda uopće nema terensko vozilo, ako se izuzme nekoliko ATV-a koje su uspješno napravili, ali o tome nije riječ ovdje...
Honda CR-V
http://automobiles.honda.com/2009/cr-v/