Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo par terenaca koji su kod nas nekako najzastupljeniji
zanima me kojeg bi vi sebi odabrali ako bi ste imali neogranicen budzet, znam da ce neko reci da bi nesto sto nema u ponudi, ali kao sto rekoh ovi su nekako "nasi"
dinaraaa wrote:Ja još Volvo xc na našim tablama nisam vidio , dok Porsche cayen ima poneki primjerak . Porsche još onaj sa dizel motorom je moj favorit
Onda ti moj prijatelju slabo vidis ima ih kolko' hoces...
moj favorit je naravno XC90, zatim X5
Meni Spyker ruzan do bola, izvini Porschea kod nas ima koliko hoces, od Turbo do GTS-a, Volva isto tako, o VW-u da ne pricam. Nazalost, X5 i ML voze uglavnom šalabajzeri, mada ima i pokoji gospodin ili gospodja, ona plavusa u crnom ML 320 CDI Evo mali prijedlog za sljedecu grupu kandidata
Nema ljutnje, to je stvar ukusa. Kritičari Spykera svrstavaju u Ekstraluksuzne SuperSUV-ove, a to je jedina činjenica. Mjerilo ljepote je subjektivno.
Naravno
Neko ce reci da je Range lijep i dotjeran koliko i kutija cipela, ali meni se svidja upravo taj jednostavni i kockasti dizajn, bar kad su terenci u pitanju. Isto tako Range je auto sa dva lica-van terena se ponasa super, a neces pogrijesiti ni ako se parkiras pred ekskluzivni restoran sa njim. Dva u jednom
Touareg najsposobniji kao terenac, daleko najgori na cesti. XC 90 najvarijabilniji, najbolji za porodicu. X5 najbolji za vozača. Cayenne - drugi Touareg malo pametnije zamišljen. ML ne bih komentarisao.