Pa dajte ljudi nemojte pretjerivat, sad Golf ispade aman auto, a Clio smeće.

Jbt, baš su jadni ti Francuzi, čuj raspašće se za 5 godina na našim cestama.

E svašta... Istini za volju, ni meni se ovaj Clio ne sviđa, stari mi je nekako bolji bio. Haver mi ima takvog Clia (Clio II, il kako ga već zovu, redzajn, 2002.), ja sam se u tom Cliu gotovo svakodnevno vozao prve dvije godine eksploatacije, za koje je prešao oko 100 hiljada, i otišlo mu je samo jedna lafeta i jedna krajnica za to vrijeme (što nije ni čudo s obzirom gdje čovjek živi), a imao je i neke probleme na motoru, koji su se riješili sami od sebe i to je više do lošeg goriva. Nakon sto hiljada, ništa nije lupalo, pucketalo, gotovo apsolutno tišina bez obzira kakav je put. Izrada skoro na njemačkoj razini.
Što se tiče kilometraže od 150 k, VELIKA je razlika kad ti kupiš auto na 50 k i vozaš ga do 200 k, i kad ga kupiš na 150 k. Svi nameću pitanje "Ako je dobro održavan". Kako će kupac znati da je dobro održavan?! Da je vožen normalno?! Na ovom vaktu kad će brat brata zajebat. Haveru, možeš ti kupiti auto koje će pregledati i kurta i murta i da ti opet za mjesec dana rikne turbina, da ne znaš šta te snašlo.
Kad se radi o dvije klase većem autu, izgleda primamljivo, a ovako klasa više, nije tolika razlika, opet ponavljam.
@ rey
Možda da pogledaš Fiestu, umjesto Clia? Ne znam kako se kreću cijene, al na njen račun sam pročitao samo pohvale. Mada sve je to u pet deka, danas nije sretno gotoriti o "sredini klase" i "vrhu klase", razlike su minimalne i najviše je do ličnih preferenci. Fazon je što je Fiesta izašla 2008. a ovo je redizajn Clija koji se pojavio 2005.
Što se tiče Ceeda, u svakoj usporedbi u njegovoj klasi on je uvijek na dnu, unatoč niskoj cijeni, ali daleko je od lošeg auta. Međutim, ta garancija od 7 godina je mač s dvije oštrice, jer si za vrijeme garancije obavezan ići u ovlašteni servis, što opet povećava troškove eksploatacije, tj. što dobiješ na mostu, izgubiš na ćupriji.