Eki TEBE !!!!!!Her Flick wrote:eki harisovca, sta ces ti na SDPovsko komunistickom forumuveljaca wrote:Kakve veze ima vozac nekoga sa onim koga vozi ?????
Mislim da ljude koji rade u i za Predsjednistvo ne odredjuju clanovi Predsjednistva ( njih trojica ) ....
Mislim da je i naslov malo pretendenciozan i trebao bi da glasi: " Vozac koji obavlja duznost sofera clana Predsjednistva gospodina Harisa Silajdzica razbio Audi 8 ". Ovako ispada da je on licno vlasnistvo Silajdzica .....a to nema veze sa vezom ....
to gospodina vozaca i gospodina lepog vodi sebi kuci
prvi nek te voza a drugi nek ti domacinstvo 100% cjelovito uredjuje
Kao prvo ovaj forum nije SDP-ovski ...... Ovo je otvoreni forum svih onih koji iznose svoja misljenja i obrazlazuci ih stoje iza njih ... Poenta mog posta ( kao i svih mojih drugih postova ) je u pogresnom tumacenju i istini.
Vozac je kriv i kakve veze on ima sa onim koga voza.... Greska je u sistemu ( a i ti i ja smo sistem ) sto se dozvolilo doticnom da sluzbenim autom ide vani - bez valjanog naloga ( ako je tako )..... Mislim da ce se to sve ispitati i kazniti odgovorni .... Ja bar tako mislim - jer da ne mislim drugacije - otisao bih odavde ...
Nisam Harisovac ( opet pogresna i iritirajuca teza ) ali sam svim srcem i dusom i dijelima za CJELOVITU Bosnu i Hercegovinu ( kao sto sam bio i od 92 do 95 - boreci se po cukama nase lijepe domovine ).
A ti vodi doticnu dvojicu svojoj kuci - ja sam doveo jednu finu zensku osobu - oformili porodicu i zivimo sretno ....
I prestani da vrijedjas - ako se ne slazes sa necijim stavovima - ne napadaj tu osobu - nego argumentima pobij njegovu tezu ....bez vrijedjanja .....