Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

veljaca

#26 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by veljaca »

Her Flick wrote:
veljaca wrote:Kakve veze ima vozac nekoga sa onim koga vozi ?????
Mislim da ljude koji rade u i za Predsjednistvo ne odredjuju clanovi Predsjednistva ( njih trojica ) ....
Mislim da je i naslov malo pretendenciozan i trebao bi da glasi: " Vozac koji obavlja duznost sofera clana Predsjednistva gospodina Harisa Silajdzica razbio Audi 8 ". Ovako ispada da je on licno vlasnistvo Silajdzica .....a to nema veze sa vezom ....
:bih:
eki harisovca, sta ces ti na SDPovsko komunistickom forumu
to gospodina vozaca i gospodina lepog vodi sebi kuci
prvi nek te voza a drugi nek ti domacinstvo 100% cjelovito uredjuje
Eki TEBE !!!!!!
Kao prvo ovaj forum nije SDP-ovski ...... Ovo je otvoreni forum svih onih koji iznose svoja misljenja i obrazlazuci ih stoje iza njih ... Poenta mog posta ( kao i svih mojih drugih postova ) je u pogresnom tumacenju i istini.
Vozac je kriv i kakve veze on ima sa onim koga voza.... Greska je u sistemu ( a i ti i ja smo sistem ) sto se dozvolilo doticnom da sluzbenim autom ide vani - bez valjanog naloga ( ako je tako )..... Mislim da ce se to sve ispitati i kazniti odgovorni .... Ja bar tako mislim - jer da ne mislim drugacije - otisao bih odavde ...
Nisam Harisovac ( opet pogresna i iritirajuca teza ) ali sam svim srcem i dusom i dijelima za CJELOVITU Bosnu i Hercegovinu ( kao sto sam bio i od 92 do 95 - boreci se po cukama nase lijepe domovine ).
A ti vodi doticnu dvojicu svojoj kuci - ja sam doveo jednu finu zensku osobu - oformili porodicu i zivimo sretno ....
I prestani da vrijedjas - ako se ne slazes sa necijim stavovima - ne napadaj tu osobu - nego argumentima pobij njegovu tezu ....bez vrijedjanja .....
:bih:
maajaa

#27 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by maajaa »

taksimetar wrote:Da se to desilo kod nas, a desavalo se, ne bi mi ni znali.
Jedina prava nezgoda u ovoj nezgodi je sto je to bilo u Hrvatskoj pa njihovi policajci pravili uvidjaj.
:skoljka:
8. sekretar SKOJ-a

#28 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Alfons Kauders wrote:
karanana wrote:kasko mu nece pokriti ovo jer je vozio u alkoholiziranom stanju, jeli tako?
naravno da nece... :D ali zato smo mi tu :D

btw... zna li neko sta je na kraju bilo s onog idiota koji je pijan izazvao 2 udesa prije pola godine, pa onda na tvu upadao i govorio "nisam ja malo popio, ja sam puno popio"?

sve nesto kontam... mozda su ga sutnuli s onog posla i prebacili kod hareta... wahahaaaaaa
Romeo. Romeo se zove taj što je bio pravo puno popio.
downtoearth

#29 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by downtoearth »

prvo članovi Predsjedništva tj. bolje rečeno njihovi voditelji kabineta zapošljavaju osoblje svakoga člana posebice a nema neka služba za to kao u normalnim zemljama.
A drugo i važno pitanje: šta je on radio kod Neuma u to doba? očito nije nikoga vozio pa će biti da je koristio automobil u privatne svrhe!!!!!!!
Lesli Eldridž

#30 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Lesli Eldridž »

Her Flick wrote:@jedan

vidim ti se danas natovario nasem Harisu na kosti
time rusis ustavno/pravni oredak cjelovte, suverene i nezavisne BiH
ti si garant SDP-ov element koji je ubacen na ovja inace komunisticki forum
da blatis lik i djelo naseg precjednika Harisa Siladzica
drugi puta kada ga spomenes ima da ustanes
jer on je jedinikoji se bori za cjelovitu suverenu i jedinstvenu bih
:lol: :lol:
Troll_Happens

#31 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Troll_Happens »

downtoearth wrote:prvo članovi Predsjedništva tj. bolje rečeno njihovi voditelji kabineta zapošljavaju osoblje svakoga člana posebice a nema neka služba za to kao u normalnim zemljama.
A drugo i važno pitanje: šta je on radio kod Neuma u to doba? očito nije nikoga vozio pa će biti da je koristio automobil u privatne svrhe!!!!!!!

sta ce raditi shatro ga hare poslao na vaznu misiju da mu ribe sa jadrana ulovi, a on se obradovao pa se malo promangupisao malo opijo mozda sta i zbario i eto sta je napravio.

Aj vrlo vazno *ebo auto dace njemu sutra hare drugi i potapsati ga po glavici da vozi pazljivije drugi put i pojeo vuk magarca hahahha :lol: :lol: :lol:
downtoearth

#32 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by downtoearth »

Jedan001 wrote:
downtoearth wrote:prvo članovi Predsjedništva tj. bolje rečeno njihovi voditelji kabineta zapošljavaju osoblje svakoga člana posebice a nema neka služba za to kao u normalnim zemljama.

sta ce raditi shatro ga hare poslao na vaznu misiju da mu ribe sa jadrana ulovi, a on se obradovao pa se malo promangupisao malo opijo mozda sta i zbario i eto sta je napravio.

Aj vrlo vazno *ebo auto dace njemu sutra hare drugi i potapsati ga po glavici da vozi pazljivije drugi put i pojeo vuk magarca hahahha :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
black

#33 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by black »

ma ni prvi ni zadnji put, svi oni sluzbena auta koriste i za privatne svrhe, znam jednog od tih likova iz vrha sdp-a koji ponekad posalje sluzbeno auto po kcerkicu i njenu prijateljicu (poznajem ga i skroz je ok lik ali eto i on nekad koristi svoj polozaj)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#34 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by -LIBERO- »

black wrote:ma ni prvi ni zadnji put, svi oni sluzbena auta koriste i za privatne svrhe, znam jednog od tih likova iz vrha sdp-a koji ponekad posalje sluzbeno auto po kcerkicu i njenu prijateljicu (poznajem ga i skroz je ok lik ali eto i on nekad koristi svoj polozaj)
Pa napisi ime da i mi znamo.
Nije problem sto je neko iz ove ili one stranke,ili ovog ili onog naroda..bitno je da se devijacija uvela kao forma ponasanja kod nase vladajuce strukture,kao i kod njihovih saradnika.

Mene najvise sekira cinjenica da je imao toliko promila alkohola u krvi a sada ce Ramazan... :x
exliberal

#35 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by exliberal »

ma hare je uvijek imao u timu ponekog bisera.....nemogu da mu se sjetim imena...haretov tjelohranitelj za vrijeme rata, bivsi bokser ( koliko me sjecanje sluzi otvori oje kafic preko puta egipta) je pokusao unijet pistolj u bijelu kucu...stavio ga lola carapu... :lol: :lol: :lol:
prije su vozaci bili "zaduzeni" za odredjene funkcije ili odredjena ministarstva nije bilo dovodjenja sa strane...
KENJAC

#36 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by KENJAC »

Suti ba dobro se zavrsilo, mogo je i Hare mogo bit sa njim.
slavkoimamodilera

#37 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by slavkoimamodilera »

KENJAC wrote:Suti ba dobro se zavrsilo, mogo je i Hare mogo bit sa njim.
I prezivjet?
Post Reply