Ali ovo nije tema emisije ..
Confederation Cup
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#26 Re: Confederation Cup
Ako je covjek rekao da su Arsenal i Chelsea VRH fudbala onda je tako i nemojte dalje da se ubjedjujete jer nedovoljno pratite fudbal. Ja bih samo dao zamjerku za Liverpool jer oni ne mogu zajedno sa ove dvije ekipe ... Tek onda idu (mozda) spanski seoski klubovi (Real i Barsa), onda Liverpool i Manchester pa onda mozda pokoji talijanski klub ..
-
Art-Vandaley
#27 Re: Confederation Cup
sinoc fino onaj na sportklubu rece u evropi zadnjih nekoliko godina dominira engleska cetvorka, milan i barcelona. naravno neki zahvaljujuci lopovlucima i sudijama osvajaju trofeje ali svemu dodje kraj pa i njihovim prevarama!
- Charuga
- Globalni moderator
#28 Re: Confederation Cup
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 7#p2787437Art-Vandaley wrote:sinoc fino onaj na sportklubu rece u evropi zadnjih nekoliko godina dominira engleska cetvorka, milan i barcelona. naravno neki zahvaljujuci lopovlucima i sudijama osvajaju trofeje ali svemu dodje kraj pa i njihovim prevarama!
Da se ne truje ova tema ovde ..
-
Art-Vandaley
#29 Re: Confederation Cup
rekao sam u zadnjih nekoliko godina, i u to se ubraja i polufinala i finala a neka se pamte samo osvajaci fala bogu sad je vrijeme modernih tehnologija i ljudi ce se se za 10-20 godina fino moci uvjeriti kako su neki timovi dolazili do titula!
ali to nije tema i necu vise da se zamaram...
ali to nije tema i necu vise da se zamaram...
- van Basten
#30 Re: Confederation Cup
al što onaj egipćanin glumi... oplakah
frajer ašćare pokupio loptu rukom sa gol linije i onda se hvata za glavu, pada k'o pokošen i valja se dvije minute...
naravno, nije mu prošlo, treba i u teatralnosti imati mjere, fasova crveni + penal i eto ti.
frajer ašćare pokupio loptu rukom sa gol linije i onda se hvata za glavu, pada k'o pokošen i valja se dvije minute...
- zalizani
#31 Re: Confederation Cup
Potomak neke dinastije,gdje su humor i teatralnost bili na visokom nivou.van Basten wrote:al što onaj egipćanin glumi... oplakah![]()
![]()
frajer ašćare pokupio loptu rukom sa gol linije i onda se hvata za glavu, pada k'o pokošen i valja se dvije minute...![]()
naravno, nije mu prošlo, treba i u teatralnosti imati mjere, fasova crveni + penal i eto ti.
- zecko_kupuz
#32 Re: Confederation Cup
Slušam komentatora kako ističe evropske sudije nad ostalim i taman juče kontam - džabe ti priča, evo ga i Webb (kao evropski sudija) spade na niske grane. Ali bogami je čovjek sjajno postupio na kraju
.
Mrzim one suce koji samo zbog svoje tvrdoglavosti i ponosa neće da promjene odluku.
Mrzim one suce koji samo zbog svoje tvrdoglavosti i ponosa neće da promjene odluku.
-
vjecnobordo
#33 Re: Confederation Cup
Očita je razliak između sudija, recimo iz Evrope i Afrike. Na ovom turniru se to jasno vidi, a mislim da je to još jedan od razloga što je WC slabiji od ECzecko_kupuz wrote:Slušam komentatora kako ističe evropske sudije nad ostalim i taman juče kontam - džabe ti priča, evo ga i Webb (kao evropski sudija) spade na niske grane. Ali bogami je čovjek sjajno postupio na kraju.
- cyprus
#34 Re: Confederation Cup
Ma meni se čini da se previše potencira ta "velika razlika". Ja koliko se sjećam najveće belaje u historiji fudbala su pravile većinom evropske sudije. Sudije iz ostatka planete logično da zaostaju u mnogim aspektima, ali gledao sam dosta solidnih suđenja takvih sudija. Da, razlika postoji, ali mislim da nije sad baš koliko se misli...vjecnobordo wrote:Očita je razliak između sudija, recimo iz Evrope i Afrike. Na ovom turniru se to jasno vidi, a mislim da je to još jedan od razloga što je WC slabiji od ECzecko_kupuz wrote:Slušam komentatora kako ističe evropske sudije nad ostalim i taman juče kontam - džabe ti priča, evo ga i Webb (kao evropski sudija) spade na niske grane. Ali bogami je čovjek sjajno postupio na kraju.
- Lakat Jebić
#35 Re: Confederation Cup
pitanje za moderaciju: postoji li mogucnost bana na odredjenu kolicinu iznešenih gluposti u eter preko ovog foruma? hvala.
-
FrancescoTotti
#36 Re: Confederation Cup
Posto je tema moja molio bih da se komentari baziraju na i oko ovog Kupa . Arsenal i ostalo ( odnosi se na hiidranta i ostale pajde ) pisite na drugim temama . Hvala
Ne odgovori cikcabga sto nema engleza
Egipat je igrao vise nego dobro . talijani pregazise amere . Posebno drugo poluvrijeme kada je izasao Gatuso
Ne odgovori cikcabga sto nema engleza
Egipat je igrao vise nego dobro . talijani pregazise amere . Posebno drugo poluvrijeme kada je izasao Gatuso
- hidrant
#37 Re: Confederation Cup
De mi reci jedan dobar razlog zasto bi engleske zvijezde igrale ovo kvazitakmicenje?FrancescoTotti wrote:Posto je tema moja molio bih da se komentari baziraju na i oko ovog Kupa . Arsenal i ostalo ( odnosi se na hiidranta i ostale pajde ) pisite na drugim temama . Hvala
Ne odgovori cikcabga sto nema engleza![]()
Igra se u polupraznim stadionima protiv malih repki tipa Novi Zeland,JAR,Brazil itd.
@Lakat Jebić
Mozes se sam banovat.Niko ti ne brani.
- JThomas
#38 Re: Confederation Cup
al pazi molim te kako kaže, male reprezentacije: novi zeland, JAR, brazil
k'o testovi inteligencije, nađi uljeza
k'o testovi inteligencije, nađi uljeza
- Lakat Jebić
#39 Re: Confederation Cup
otkud ti to da sam na tebe misliohidrant wrote:De mi reci jedan dobar razlog zasto bi engleske zvijezde igrale ovo kvazitakmicenje?FrancescoTotti wrote:Posto je tema moja molio bih da se komentari baziraju na i oko ovog Kupa . Arsenal i ostalo ( odnosi se na hiidranta i ostale pajde ) pisite na drugim temama . Hvala
Igra se u polupraznim stadionima protiv malih repki tipa Novi Zeland,JAR,Brazil itd.
@Lakat Jebić
- Eweleen
#40 Re: Confederation Cup
Zbog ovakvih situacija je izmišljen prvi kompjuterski virus.hidrant wrote:De mi reci jedan dobar razlog zasto bi engleske zvijezde igrale ovo kvazitakmicenje?FrancescoTotti wrote:Posto je tema moja molio bih da se komentari baziraju na i oko ovog Kupa . Arsenal i ostalo ( odnosi se na hiidranta i ostale pajde ) pisite na drugim temama . Hvala
@Lakat Jebić
- hidrant
#41 Re: Confederation Cup
Nisam ni mislio da si se meni obratio, samo sam odgovorio na pitanje.
Znaci, mislim da nije moguce da se uradi ono sto ti predlazes jer bi onda vecina ovog podforuma letila.
Znaci, mislim da nije moguce da se uradi ono sto ti predlazes jer bi onda vecina ovog podforuma letila.
-
FrancescoTotti
#42 Re: Confederation Cup
Pa da . Dobro kazes . Englezi su toliko puta osvojili svjetsko prvenstvo a pogotovo evropsko da bi nam trebo cijeli jedan forum da se ispricaju dogadjaji sa finalahidrant wrote:De mi reci jedan dobar razlog zasto bi engleske zvijezde igrale ovo kvazitakmicenje?FrancescoTotti wrote:Posto je tema moja molio bih da se komentari baziraju na i oko ovog Kupa . Arsenal i ostalo ( odnosi se na hiidranta i ostale pajde ) pisite na drugim temama . Hvala
@Lakat Jebić
Ja ne znam , ja vise nemam snage .
Sutra idu nove utakmice Irak - Novi Zeland i Spanija protiv Iraka . I ne zaboravite dalje sa pricom o engelskim i talijanskim klubovima
- hidrant
#43 Re: Confederation Cup
Povrjedi ono govno Fabregasa, opet.
Da mu hoce Diaby noge polomit.
Idiot!
Idiot!
-
Art-Vandaley
#44 Re: Confederation Cup
Ko? nije valjda onaj debil alonso?hidrant wrote:Povrjedi ono govno Fabregasa, opet.
Idiot!
- hidrant
#45 Re: Confederation Cup
Jasta je.Art-Vandaley wrote:Ko? nije valjda onaj debil alonso?hidrant wrote:Povrjedi ono govno Fabregasa, opet.
Idiot!
Kloc!
Cesc Fabregas limped out of training with the Spanish national team today after a strong tackle by Liverpool midfielder Xabi Alonso.
It is the second time that Fabregas has been injured by Alonso this year following on from a tackle in the Premier League game between Arsenal and Liverpool at the Emirates in December.
AS reports that a hard tackle from Alonso damaged the left knee of Fabregas and that, with some annoyance, he left training.
- zecko_kupuz
#46 Re: Confederation Cup
Igor Kristić mi generalno ide na živac, ali za današnju izjavu mu spuštam kapu.
Izvali čovjek hladnokrvno - "Dobro se zabavlja domaća publika, samo još da prestanu trubiti."

Izvali čovjek hladnokrvno - "Dobro se zabavlja domaća publika, samo još da prestanu trubiti."
- mrtva kokoš
#47 Re: Confederation Cup
ebale ih one pcele

- scheph
#48 Re: Confederation Cup
ubise ovi indijanci sa ovim trubama cijelo vrijeme ne cuje se ni komentator, pa nece valjda ovako biti i na SP sljedece godine.
- zecko_kupuz
#49 Re: Confederation Cup
Ma kakvi, iduće godine će radi uštede finansijskih sredstava primjenjivati sistem "šest u jedan" (šest ljudi na jednu trubu).
Dobro je pa na EURO-u prošle godine nije bilo alpskih "narodnjaka". Ulazi su srećom bili premali za ovo....

Dobro je pa na EURO-u prošle godine nije bilo alpskih "narodnjaka". Ulazi su srećom bili premali za ovo....

- Baltazar_khan
#50 Re: Confederation Cup
Ne zna se ko je veći smor. Oni "trubači" ili ovaj hidrant--cikcanga...