Confederation Cup
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
FrancescoTotti
#1 Confederation Cup
je poceo jucer . Spanija namirila N Zeland a Irak i JAR nerijeseno
Danas Brazil jedva dobi Egipat a veceras Talijani i USA . Ako ima ova tema negdje brisite ovo
Danas Brazil jedva dobi Egipat a veceras Talijani i USA . Ako ima ova tema negdje brisite ovo
- Ajatolah_
#2 Re: Confederation Cup
Ovo što smo imali priliku gledati su bile super utakmice. Rezultati očekivani, mada bih ja lično volio iznenađenja.
- Cyrax
#3 Re: Confederation Cup
Brazil skroz nezainteresovan
.Cudilo bi me da Spanija ne osvoji.
- zecko_kupuz
#4 Re: Confederation Cup
Onaj Egipat odlično igra. Kad sam gledao Kup Afričkih nacija i nisu mi se činili nešto specijalnim, ali sad su se baš pokazali. Onako treba ginuti na terenu
.
Mislim, jesu Brazilci bili indolentni, ali faraoni svejedno dobro ganjaju loptu.
Mislim, jesu Brazilci bili indolentni, ali faraoni svejedno dobro ganjaju loptu.
- hidrant
#6 Re: Confederation Cup
Cuj bili indolentni?
Brazil je smece od reprezentacije.
Postoji u Europi bar pet jacih repki.
Pa samo im dva-tri igraca igraju u vrhunskim timovima, ostalo su ekipe tipa Panathanatikos itd.
Pa samo im dva-tri igraca igraju u vrhunskim timovima, ostalo su ekipe tipa Panathanatikos itd.
- Edin H.
#8 Re: Confederation Cup
Gubi USA
Ja sam mislio da su oni najbolji u svemu
Ja sam mislio da su oni najbolji u svemu
- zecko_kupuz
#9 Re: Confederation Cup
Je li ovo večeras bi Itaglia ili Urugvaj? 
- shalla
#11 Re: Confederation Cup
Imaš li ti života ti privatni život ili samo sereš ovdje ko grlica i ideš u kontru svima? Registrovao se prije 22 dana i imaš 400 postova, ybt jel ganjaš neki svjetski rekord??? I ne, neću biti naivan ko neki na forumu pa ti sad krenuti kontrirati za ovu izjavu o samo 2-3 igrača u vrhunskim timovima kad i ti z naš da je to obična baljezgarija al daj stvarno ohladi malo više. Ok, skontali smo poentu, tu si da podjebaješ raju i bilo je simpatično ali sad postaje debilno i ispadaš poprilično glup. Eto toliko...hidrant wrote:Cuj bili indolentni?![]()
-
FrancescoTotti
#12 Re: Confederation Cup
ne isprica nam hidrant sto nam to nema engleza na ovom Cup-u
Sta je , maca pojela jezik
DDR medju najboljima , Pirlo briljirao posebno u drugom . Sa Tottijem , Cassanom i Canevarom opet ce biti prvaci svijeta
DDR medju najboljima , Pirlo briljirao posebno u drugom . Sa Tottijem , Cassanom i Canevarom opet ce biti prvaci svijeta
- Luke Perry
- zecko_kupuz
#14 Re: Confederation Cup
E jest stvarno, ugnjaviše sa onim sirenama. Trube Rusi, trube Ukrajinci, trube Englezi, Španci, a sad i JAR-ovci
. Mrsko im trošiti glasnice valjda.
- jasko_ba
#15 Re: Confederation Cup
stvarno su pretjerali sa onim trubama
zujanje konstantno
zujanje konstantno
- Edin H.
#16 Re: Confederation Cup
Klosarsko navijanjejasko_ba wrote:stvarno su pretjerali sa onim trubama
zujanje konstantno
- hidrant
#17 Re: Confederation Cup
To je istina koju mnogi nece da priznaju.shaqqa wrote: Imaš li ti života ti privatni život ili samo sereš ovdje ko grlica i ideš u kontru svima? Registrovao se prije 22 dana i imaš 400 postova, ybt jel ganjaš neki svjetski rekord??? I ne, neću biti naivan ko neki na forumu pa ti sad krenuti kontrirati za ovu izjavu o samo 2-3 igrača u vrhunskim timovima kad i ti z naš da je to obična baljezgarija al daj stvarno ohladi malo više. Ok, skontali smo poentu, tu si da podjebaješ raju i bilo je simpatično ali sad postaje debilno i ispadaš poprilično glup. Eto toliko...
Evo, naravno ako Barcu i Real uvrstimo u vrhunske ekipe:
Kaka,Alves i nema niko vise.
Uzmi danasnji sastav i vidjet ces da ljudi igraju u prosjecnim klubovima tipa Bayern,Roma,Panathanaikos,
Man City,itd.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#18 Re: Confederation Cup
Hebale ih one trube,trubice,fanfare ...i ko im ih dade
,fakat nemozes slusati 90. min. one anarhicne buke.
A sto se tice igre,vidi se da se igra puno otvorenije i opustenije ,nego da je recimo u pitanju svjetsko/evropsko prvenstvo
Egipcani me bas pozitivno iznenedili,svaka im cast. Ja mislim u cetvrtak igraju u ovom terminu u 20.30h sa Italijom

A sto se tice igre,vidi se da se igra puno otvorenije i opustenije ,nego da je recimo u pitanju svjetsko/evropsko prvenstvo
Egipcani me bas pozitivno iznenedili,svaka im cast. Ja mislim u cetvrtak igraju u ovom terminu u 20.30h sa Italijom
- shalla
#19 Re: Confederation Cup
Hajde mi nabroj koje su to vrhunske ekipe?hidrant wrote:To je istina koju mnogi nece da priznaju.shaqqa wrote: Imaš li ti života ti privatni život ili samo sereš ovdje ko grlica i ideš u kontru svima? Registrovao se prije 22 dana i imaš 400 postova, ybt jel ganjaš neki svjetski rekord??? I ne, neću biti naivan ko neki na forumu pa ti sad krenuti kontrirati za ovu izjavu o samo 2-3 igrača u vrhunskim timovima kad i ti z naš da je to obična baljezgarija al daj stvarno ohladi malo više. Ok, skontali smo poentu, tu si da podjebaješ raju i bilo je simpatično ali sad postaje debilno i ispadaš poprilično glup. Eto toliko...
Uzmi danasnji sastav i vidjet ces da ljudi igraju u prosjecnim klubovima tipa Bayern,Roma,Panathanaikos,
Man City,itd.
- cyprus
#20 Re: Confederation Cup
Arsenal i...shaqqa wrote:Hajde mi nabroj koje su to vrhunske ekipe?hidrant wrote:To je istina koju mnogi nece da priznaju.shaqqa wrote: Imaš li ti života ti privatni život ili samo sereš ovdje ko grlica i ideš u kontru svima? Registrovao se prije 22 dana i imaš 400 postova, ybt jel ganjaš neki svjetski rekord??? I ne, neću biti naivan ko neki na forumu pa ti sad krenuti kontrirati za ovu izjavu o samo 2-3 igrača u vrhunskim timovima kad i ti z naš da je to obična baljezgarija al daj stvarno ohladi malo više. Ok, skontali smo poentu, tu si da podjebaješ raju i bilo je simpatično ali sad postaje debilno i ispadaš poprilično glup. Eto toliko...
Man City,itd.
- hidrant
#21 Re: Confederation Cup
Arsenal,Utd. , Looserpool i Chelski.Ovo je vrh vrhova, a onda idu ekipe tipa Barce i Reala, a ostalo je manje vise fus.
- mrtva kokoš
#23 Re: Confederation Cup
hidrant wrote:Arsenal,Utd. , Looserpool i Chelski.Ovo je vrh vrhova, a onda idu ekipe tipa Barce i Reala, a ostalo je manje vise fus.
cikanga ovo se zove jednostavno zaludjenost engleskom ligom...Barca je na prvom mjestu pa onda tek ostali idu za ovo nisu potrebni argumenti znas i sam...
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#24 Re: Confederation Cup
evo ja cu ti odgovoriti.FrancescoTotti wrote:ne isprica nam hidrant sto nam to nema engleza na ovom Cup-uSta je , maca pojela jezik
Na Confedaration Cup-u ucestvuju prvaci kontinenata, prvak svijeta i domacin sljedeceg svjetkog prvenstva.
- hidrant
#25 Re: Confederation Cup
Kako je na prvom mjestu?Splinter wrote:hidrant wrote:Arsenal,Utd. , Looserpool i Chelski.Ovo je vrh vrhova, a onda idu ekipe tipa Barce i Reala, a ostalo je manje vise fus.
cikanga ovo se zove jednostavno zaludjenost engleskom ligom...Barca je na prvom mjestu pa onda tek ostali idu za ovo nisu potrebni argumenti znas i sam...
Jesu li bolji od Chelskija?
Kako su prosli Chelski?