Confederation Cup

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
FrancescoTotti

#1 Confederation Cup

Post by FrancescoTotti »

je poceo jucer . Spanija namirila N Zeland a Irak i JAR nerijeseno
Danas Brazil jedva dobi Egipat a veceras Talijani i USA . Ako ima ova tema negdje brisite ovo
Ajatolah_

#2 Re: Confederation Cup

Post by Ajatolah_ »

Ovo što smo imali priliku gledati su bile super utakmice. Rezultati očekivani, mada bih ja lično volio iznenađenja.
Cyrax

#3 Re: Confederation Cup

Post by Cyrax »

Brazil skroz nezainteresovan :-) .Cudilo bi me da Spanija ne osvoji.
zecko_kupuz

#4 Re: Confederation Cup

Post by zecko_kupuz »

Onaj Egipat odlično igra. Kad sam gledao Kup Afričkih nacija i nisu mi se činili nešto specijalnim, ali sad su se baš pokazali. Onako treba ginuti na terenu :D .
Mislim, jesu Brazilci bili indolentni, ali faraoni svejedno dobro ganjaju loptu.
FrancescoTotti

#5 Re: Confederation Cup

Post by FrancescoTotti »

Sto nema engleza :D
hidrant

#6 Re: Confederation Cup

Post by hidrant »

Cuj bili indolentni? :-)
Brazil je smece od reprezentacije.
Postoji u Europi bar pet jacih repki.
Pa samo im dva-tri igraca igraju u vrhunskim timovima, ostalo su ekipe tipa Panathanatikos itd.
stabolansviras

#7 Re: Confederation Cup

Post by stabolansviras »

Ma truba ba...
Edin H.

#8 Re: Confederation Cup

Post by Edin H. »

Gubi USA :shock:

Ja sam mislio da su oni najbolji u svemu :oops:
zecko_kupuz

#9 Re: Confederation Cup

Post by zecko_kupuz »

Je li ovo večeras bi Itaglia ili Urugvaj? :-D
scheph

#10 Re: Confederation Cup

Post by scheph »

De Rossi :D
shalla

#11 Re: Confederation Cup

Post by shalla »

hidrant wrote:Cuj bili indolentni? :-)
Brazil je smece od reprezentacije.
Postoji u Europi bar pet jacih repki.
Pa samo im dva-tri igraca igraju u vrhunskim timovima, ostalo su ekipe tipa Panathanatikos itd.
Imaš li ti života ti privatni život ili samo sereš ovdje ko grlica i ideš u kontru svima? Registrovao se prije 22 dana i imaš 400 postova, ybt jel ganjaš neki svjetski rekord??? I ne, neću biti naivan ko neki na forumu pa ti sad krenuti kontrirati za ovu izjavu o samo 2-3 igrača u vrhunskim timovima kad i ti z naš da je to obična baljezgarija al daj stvarno ohladi malo više. Ok, skontali smo poentu, tu si da podjebaješ raju i bilo je simpatično ali sad postaje debilno i ispadaš poprilično glup. Eto toliko...
FrancescoTotti

#12 Re: Confederation Cup

Post by FrancescoTotti »

ne isprica nam hidrant sto nam to nema engleza na ovom Cup-u :lol: Sta je , maca pojela jezik
DDR medju najboljima , Pirlo briljirao posebno u drugom . Sa Tottijem , Cassanom i Canevarom opet ce biti prvaci svijeta
Luke Perry

#13 Re: Confederation Cup

Post by Luke Perry »

zecko_kupuz

#14 Re: Confederation Cup

Post by zecko_kupuz »

E jest stvarno, ugnjaviše sa onim sirenama. Trube Rusi, trube Ukrajinci, trube Englezi, Španci, a sad i JAR-ovci :-) :D . Mrsko im trošiti glasnice valjda.
jasko_ba

#15 Re: Confederation Cup

Post by jasko_ba »

stvarno su pretjerali sa onim trubama
zujanje konstantno :x
Edin H.

#16 Re: Confederation Cup

Post by Edin H. »

jasko_ba wrote:stvarno su pretjerali sa onim trubama
zujanje konstantno :x
Klosarsko navijanje :oops:
hidrant

#17 Re: Confederation Cup

Post by hidrant »

shaqqa wrote: Imaš li ti života ti privatni život ili samo sereš ovdje ko grlica i ideš u kontru svima? Registrovao se prije 22 dana i imaš 400 postova, ybt jel ganjaš neki svjetski rekord??? I ne, neću biti naivan ko neki na forumu pa ti sad krenuti kontrirati za ovu izjavu o samo 2-3 igrača u vrhunskim timovima kad i ti z naš da je to obična baljezgarija al daj stvarno ohladi malo više. Ok, skontali smo poentu, tu si da podjebaješ raju i bilo je simpatično ali sad postaje debilno i ispadaš poprilično glup. Eto toliko...
To je istina koju mnogi nece da priznaju.
Evo, naravno ako Barcu i Real uvrstimo u vrhunske ekipe:

Kaka,Alves i nema niko vise.
Uzmi danasnji sastav i vidjet ces da ljudi igraju u prosjecnim klubovima tipa Bayern,Roma,Panathanaikos,
Man City,itd.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#18 Re: Confederation Cup

Post by -LIBERO- »

Hebale ih one trube,trubice,fanfare ...i ko im ih dade :x ,fakat nemozes slusati 90. min. one anarhicne buke.

A sto se tice igre,vidi se da se igra puno otvorenije i opustenije ,nego da je recimo u pitanju svjetsko/evropsko prvenstvo :thumbup:

Egipcani me bas pozitivno iznenedili,svaka im cast. Ja mislim u cetvrtak igraju u ovom terminu u 20.30h sa Italijom :mrgreen: :thumbup:
shalla

#19 Re: Confederation Cup

Post by shalla »

hidrant wrote:
shaqqa wrote: Imaš li ti života ti privatni život ili samo sereš ovdje ko grlica i ideš u kontru svima? Registrovao se prije 22 dana i imaš 400 postova, ybt jel ganjaš neki svjetski rekord??? I ne, neću biti naivan ko neki na forumu pa ti sad krenuti kontrirati za ovu izjavu o samo 2-3 igrača u vrhunskim timovima kad i ti z naš da je to obična baljezgarija al daj stvarno ohladi malo više. Ok, skontali smo poentu, tu si da podjebaješ raju i bilo je simpatično ali sad postaje debilno i ispadaš poprilično glup. Eto toliko...

Uzmi danasnji sastav i vidjet ces da ljudi igraju u prosjecnim klubovima tipa Bayern,Roma,Panathanaikos,
Man City,itd.
Hajde mi nabroj koje su to vrhunske ekipe?
cyprus

#20 Re: Confederation Cup

Post by cyprus »

shaqqa wrote:
hidrant wrote:

Man City,itd.
Hajde mi nabroj koje su to vrhunske ekipe?
Arsenal i... :run:

:mrgreen:
hidrant

#21 Re: Confederation Cup

Post by hidrant »

Arsenal,Utd. , Looserpool i Chelski.Ovo je vrh vrhova, a onda idu ekipe tipa Barce i Reala, a ostalo je manje vise fus.
Charuga
Globalni moderator

#22 Re: Confederation Cup

Post by Charuga »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mrtva kokoš

#23 Re: Confederation Cup

Post by mrtva kokoš »

hidrant wrote:Arsenal,Utd. , Looserpool i Chelski.Ovo je vrh vrhova, a onda idu ekipe tipa Barce i Reala, a ostalo je manje vise fus.

cikanga ovo se zove jednostavno zaludjenost engleskom ligom...Barca je na prvom mjestu pa onda tek ostali idu za ovo nisu potrebni argumenti znas i sam...
independer
Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne

#24 Re: Confederation Cup

Post by independer »

FrancescoTotti wrote:ne isprica nam hidrant sto nam to nema engleza na ovom Cup-u :lol: Sta je , maca pojela jezik
DDR medju najboljima , Pirlo briljirao posebno u drugom . Sa Tottijem , Cassanom i Canevarom opet ce biti prvaci svijeta
evo ja cu ti odgovoriti.

Na Confedaration Cup-u ucestvuju prvaci kontinenata, prvak svijeta i domacin sljedeceg svjetkog prvenstva.
hidrant

#25 Re: Confederation Cup

Post by hidrant »

Splinter wrote:
hidrant wrote:Arsenal,Utd. , Looserpool i Chelski.Ovo je vrh vrhova, a onda idu ekipe tipa Barce i Reala, a ostalo je manje vise fus.

cikanga ovo se zove jednostavno zaludjenost engleskom ligom...Barca je na prvom mjestu pa onda tek ostali idu za ovo nisu potrebni argumenti znas i sam...
Kako je na prvom mjestu?
Jesu li bolji od Chelskija?
Kako su prosli Chelski?
Post Reply