britanski crni humor, ovoga se ni pythonovci ni crna guja ne bi sjetili.
Brizni roditelji
- JThomas
#26 Re: Brizni roditelji
- TheGodfather
#27 Re: Brizni roditelji
Nisu ovi jedini, ima ovakvih budala koliko hocete. Kad je bio 25. maj, proslava u Titu, isla raja preko mosta do prodavnice po pivo, ovamo bilo skuplje. Draze heknuti s mosta, nego platiti malo vise, ili ne daj boze obici 200m. 
- bez_ideje
#28 Re: Brizni roditelji
- JThomas
#29 Re: Brizni roditelji
pa dobro, sa svojom glavom radi šta ti je ćejf...ali ovo s djetetom, stvarno nije normalno.
- bez_ideje
#30 Re: Brizni roditelji
Naravno da nije.....direktno ugrozavanje sigurnosti djeteta,ovo bi trebalo biti kaznjivo(ako vec nije)
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#31 Re: Brizni roditelji
O sudbo kleta
Kao sto neko kaze ajd omladina sto prelazi i zajebaje se, al ovi sa djetetom
Fakat ne zna covjek bili se smijao ili plakao na ovo
- Cyrax
#32 Re: Brizni roditelji
Evo gledam ove slike i ne mogu da vjerujem...Sinoc prolazim pored mosta i kontam nekoj ce budali pasti na pamet da proba preci preko ove konstrukcije.Mozes misliti sta tek rade djeci kuci 
-
suspect_zero
#33 Re: Brizni roditelji
- Cyrax
#34 Re: Brizni roditelji
Sad mi Blackadder pade na pametJThomas wrote:nevjerovatno.
- Jara
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#36 Re: Brizni roditelji
Uzas! Da je neko bio pametan s druge strane ulice, pa direkt na socijalnom radniku! Fuj! Da smo u nekoj normalnijoj zemlji, odmah bi im bilo oduzeto oboje djece. I ovo u kolicima i ovo kad se rodi!
- HAVANA
#37 Re: Brizni roditelji
Užas ,svakodnevno kreteni prelaze preko mosta i prvi ja imam problema jer poslije dugo ubjeđivanja počeli smo puštati stariju ćerku(11g)da ide rolati,šetati,voziti biciklo na vilsonovo šetalište.Sve je super bilo dok par njenih prijateljica nisu vidile te budale da prelaze pa su i one skontale da su mangupi i da i one mogu preći.
Srećom moja nije i odmah mi je ispričala.Ona nije ali da je drugarice zezaju što neće...i da jedna zamalo nije pala.
Nisam rekao njihovim roditeljima jer će se one naljutiti na moju ćerku ali sam im ja predavanje održao.Elem, radi ovakvih kretena koji daju krasan primjer djeci imamo i mi problema i moramo strahovati za svoju djecu da i oni ne pokušaju isto.A policije nigdje kod mosta.
Srećom moja nije i odmah mi je ispričala.Ona nije ali da je drugarice zezaju što neće...i da jedna zamalo nije pala.
Nisam rekao njihovim roditeljima jer će se one naljutiti na moju ćerku ali sam im ja predavanje održao.Elem, radi ovakvih kretena koji daju krasan primjer djeci imamo i mi problema i moramo strahovati za svoju djecu da i oni ne pokušaju isto.A policije nigdje kod mosta.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#38 Re: Brizni roditelji
daj ba Havana. trebala bi nas policija čuvati i kad jedemo sladoled da nam se grlo ne upali?HAVANA wrote:Užas ,svakodnevno kreteni prelaze preko mosta i prvi ja imam problema jer poslije dugo ubjeđivanja počeli smo puštati stariju ćerku(11g)da ide rolati,šetati,voziti biciklo na vilsonovo šetalište.Sve je super bilo dok par njenih prijateljica nisu vidile te budale da prelaze pa su i one skontale da su mangupi i da i one mogu preći.![]()
- Troll_Happens
#39 Re: Brizni roditelji
ah dobro sta ces to ti je mladost ludost. ajd za njih se ne cudim ali ovo dvoje odraslih majmuna.... pa jos sa djecom... stvarno nema komentaraHAVANA wrote:Užas ,svakodnevno kreteni prelaze preko mosta i prvi ja imam problema jer poslije dugo ubjeđivanja počeli smo puštati stariju ćerku(11g)da ide rolati,šetati,voziti biciklo na vilsonovo šetalište.Sve je super bilo dok par njenih prijateljica nisu vidile te budale da prelaze pa su i one skontale da su mangupi i da i one mogu preći.![]()
-
Shoshana
#40 Re: Brizni roditelji
Chmoljo wrote:
daj ba Havana. trebala bi nas policija čuvati i kad jedemo sladoled da nam se grlo ne upali?![]()
be serious
- HAVANA
#41 Re: Brizni roditelji
Chmoljo wrote:daj ba Havana. trebala bi nas policija čuvati i kad jedemo sladoled da nam se grlo ne upali?HAVANA wrote:Užas ,svakodnevno kreteni prelaze preko mosta i prvi ja imam problema jer poslije dugo ubjeđivanja počeli smo puštati stariju ćerku(11g)da ide rolati,šetati,voziti biciklo na vilsonovo šetalište.Sve je super bilo dok par njenih prijateljica nisu vidile te budale da prelaze pa su i one skontale da su mangupi i da i one mogu preći.![]()
Nisam rekao njihovim roditeljima jer će se one naljutiti na moju ćerku ali sam im ja predavanje održao.Elem, radi ovakvih kretena koji daju krasan primjer djeci imamo i mi problema i moramo strahovati za svoju djecu da i oni ne pokušaju isto.A policije nigdje kod mosta.![]()
be serious
Joooj haveru vidičeš kad dobiješ dijete
Ja se odma sebe sjetim,pao na glavu sa samoposluge
Al moje zlato da to radi
- Chmoljo
#42 Re: Brizni roditelji
ah, ma to ti sve vjerujemHAVANA wrote:
Joooj haveru vidičeš kad dobiješ dijete![]()
Ja se odma sebe sjetim,pao na glavu sa samoposlugeupo u vir u miljacku
,pao sa tramvaja
...
Al moje zlato da to radi:twisted:
ali mislim da naše organe unutarnjeg reda (
- HAVANA
#43 Re: Brizni roditelji
Chmoljo wrote:ah, ma to ti sve vjerujemHAVANA wrote:
Joooj haveru vidičeš kad dobiješ dijete![]()
Ja se odma sebe sjetim,pao na glavu sa samoposlugeupo u vir u miljacku
,pao sa tramvaja
...
Al moje zlato da to radi:twisted:moj brat ima dvoje djece tako da mi ta situacija nije toliko nepoznata.
ali mislim da naše organe unutarnjeg reda () ne treba prozivati za svaku sitnicu
Pa koga ću?Nailovu mater
Mogli bi katkad opomenut.
- JThomas
#44 Re: Brizni roditelji
koliko god ja mrzio iz dna duše našu dragu policiju - ne može stvarno ni policija sve. a naročito ne može promijeniti mentalni sklop nekome ko je dovoljno nesvjestan da pokuša ovako nešto.
jebote koračanje nad provalijom k'o scena iz crtića, samo fali duško dugouško da ih gurne u provaliju.
jebote koračanje nad provalijom k'o scena iz crtića, samo fali duško dugouško da ih gurne u provaliju.
- Chmoljo
#45 Re: Brizni roditelji
možda one koji to rade jeboga ti?HAVANA wrote:
Pa koga ću?Nailovu mater![]()
Mogli bi katkad opomenut.
pa mislim naš narod je u stanju samo muriju kriviti za se i svašta. bi li mi vjerovao da ljudi zovu policiju kad lift zaglavi?
istinita i jedna zgoda kad je starija žena zvala policiju da prijavi da joj je pas izvršio nuždu pred vratima. "Šta hoćete gospođo? Da vam pošaljem policajca s lopaticom?"
znaš šta bi se desilo da je neki balavac krenuo prelaziti, a drot prišao i zvekno mu šamarčinu? ne trebam ti dalje pričati...
-
SnezanaM
#46 Re: Brizni roditelji
Ma nije problem sto on ugrozava svoj zivot, ali zasto ugrozava zivot djeteta...Daphna wrote:Vala ako ćemo iskreno, na znam ko to može toliko kasniti i žuriti negdje pa da svjesno ugrožava svoj životbez_ideje wrote:Meni je ovaj most doslovno zivot zagorcao otkako su ga "digli" ,uvijek kasnim zbog ovog sto moram obilaziti...Ali mi nije na pamet palo da ga prelazim ,a svaki dan gledam kad ce ko tresnut dole....Al na ovo nemam rijeci
![]()
![]()
,ovako zivote djece ugrozavat ,ovdje fakat treba neka prijava ili nesto sl.
![]()
anblivblI ne razumijem taj glupi narod kojeg mrzi pješačiti 200m više... To ti je kao ono kada te neki debil pretiče autom gdje treba i ne treba da bi na isto odredište stigao 2 min i 13 sec prije tebe
![]()
Zaista, mi smo jedna obična bagra, koja nema nikakve kulutre ponašanja. Još su fino postavili znak da je zabranjeno pješacima, ali i bez toga svaki idiot zna da ne treba prelaziti preko tog mosta!
Samo me interesuje kakav je osjećaj bio "publici" gledati trudnicu kako prelazi i tatu kako nosi kolica na ovom mostuZapravo, više se i ne zgražavam... Sad mi samo smiješno
![]()
-
bosna123
#47 Re: Brizni roditelji
Panthera wrote:meni ovo bas super!!!The Nightwatchman wrote:kakvi kraljevi
ovo treba razglednice napravit, pozdrav iz Boooooazzzznnnniiiaaaaaa!!!
- Neelix
#48 Re: Brizni roditelji
kakav bond, tatica je stallone originalJedan001 wrote:mozda je imala zelju da prozivi neku scenu iz akcionih filmova pa joj je u pomoc pritekao bond james bond i preveo je sigurno na drugu stranu obale. Ona sva sretna pala mu u zagrljaj i poslije su otisli na sladoled aaaaak ubicuuuu seee![]()
- Cyrax
#49 Re: Brizni roditelji
Nas policajac moze samo da kaze:"Jarane ko te tjero preko tarabe da gazis." i onda da ode zaustaviti nekoga sto nije pojas svezao.JThomas wrote:koliko god ja mrzio iz dna duše našu dragu policiju - ne može stvarno ni policija sve. a naročito ne može promijeniti mentalni sklop nekome ko je dovoljno nesvjestan da pokuša ovako nešto.
- Cyrax
#50 Re: Brizni roditelji
Da su postavili znak "minirano","snajper","bijesni krokodili u rijeci" opet bi gazili po tome jer hajde ti pjesaci nekih 200 metara jos eee napor je to za nas narod.Daphna wrote:Vala ako ćemo iskreno, na znam ko to može toliko kasniti i žuriti negdje pa da svjesno ugrožava svoj životbez_ideje wrote:Meni je ovaj most doslovno zivot zagorcao otkako su ga "digli" ,uvijek kasnim zbog ovog sto moram obilaziti...Ali mi nije na pamet palo da ga prelazim ,a svaki dan gledam kad ce ko tresnut dole....Al na ovo nemam rijeci
![]()
![]()
,ovako zivote djece ugrozavat ,ovdje fakat treba neka prijava ili nesto sl.
![]()
anblivblI ne razumijem taj glupi narod kojeg mrzi pješačiti 200m više... To ti je kao ono kada te neki debil pretiče autom gdje treba i ne treba da bi na isto odredište stigao 2 min i 13 sec prije tebe
![]()
Zaista, mi smo jedna obična bagra, koja nema nikakve kulutre ponašanja. Još su fino postavili znak da je zabranjeno pješacima, ali i bez toga svaki idiot zna da ne treba prelaziti preko tog mosta!
Samo me interesuje kakav je osjećaj bio "publici" gledati trudnicu kako prelazi i tatu kako nosi kolica na ovom mostuZapravo, više se i ne zgražavam... Sad mi samo smiješno
![]()