http://www.ringeraja.ba/forum/Kakvi_su_ ... 225/tm.htm
Za one koji nisu iz Sarajeva, drugi most kojim mozete preci na drugu obalu se nalazi nekih 100m dalje...
Zasto jednostavno kada moze komplikovano.
Ja stvarno ne znam sta bih komentarisao na ovo
Nisam znala tacno kako da nazovem ovu temu...
najradije bih napisala "I Bog svakom da djecu"
Mjesto radnje most ArsAevi (Vilsonovo) ...most koji mi ide na zivce od kad ga napravise al ajd...
Mladi bracni par s bebom u kolicima... Mlada pametna mama je i trudna ...otprilike 6 mjesec...
I pametnjakovici hoce da predju most koji je zatvoren zbog radova na istom ... i koji ima samo dvije tanke grede bez ikakve ograde, sto se na fotkama moze vidjeti...
On krece prvo s kolicima... a ona skida cipele i krece za njim polako
Ovdje je vec hvata panika i govori mu da se vrati jer ona ne smije dalje...
Ovdje on stavlja kolica na neku poveznu konstrukciju mosta i kolica su se zaljuljala i zamalo mu ispala...
Ovdje se ona oklizne i histerise da ne moze dalje ...a on njoj govori: samo ti pazi na sebe pusti nas.... On prelazi polovinu s kolicima
Ovdje pametna mama cetveronoske ide preko mosta dok pametni tata napreduje...
Jedan dio sam preskocila jer sam mislila da ce ona pasti pa nisam imala snage fotkati...na kraju je on ostavio bebu i dosao po nju i vodio je do kraja mosta...
Jadno njihovo djete s takvim roditeljima
Vala ako ćemo iskreno, na znam ko to može toliko kasniti i žuriti negdje pa da svjesno ugrožava svoj životbez_ideje wrote:Meni je ovaj most doslovno zivot zagorcao otkako su ga "digli" ,uvijek kasnim zbog ovog sto moram obilaziti...Ali mi nije na pamet palo da ga prelazim ,a svaki dan gledam kad ce ko tresnut dole....Al na ovo nemam rijeci
![]()
![]()
,ovako zivote djece ugrozavat ,ovdje fakat treba neka prijava ili nesto sl.
![]()
anblivbl
meni ovo bas super!!!The Nightwatchman wrote:kakvi kraljevi
pustopoljina wrote:sta je njima preko ovog preci? pa to citav zivot preko brvna prelazi planinske rijeke i potoke
Zašto ih šamarati kada imaš oklagiju u ruci?travar wrote: Ono treba oklagiju uzeti i sve pošamarati, pa ko ne padne pričaće!
Mislio sam na šamaranje oklagijomelSaik wrote:Zašto ih šamarati kada imaš oklagiju u ruci?travar wrote: Ono treba oklagiju uzeti i sve pošamarati, pa ko ne padne pričaće!