Ma da, neko vise, neko manjeHarisTG wrote: hahahahahhaahda, da matera joj je direktorica hahaah:D JA idem u Trecgu gimnaziju godinu dana i nikad nisam dozivio nikakvu neugodnost sto se tice sigurnosti!!! A, sto se tice profesora, ne moze ti svih 12, odnosno 13, ljudi odgovoravati. 13 ljudi koji meni predaju su fantasticni sto se tice predavanja, kao ljude, nemamo pravo da ih komentarisemo.
Treca gimnazija, Sarajevo
- Sunrise00
#26 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
-
HarisTG
#27 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
pa ne znam sad basSunrise00 wrote:Ma da, neko vise, neko manjeHarisTG wrote: hahahahahhaahda, da matera joj je direktorica hahaah:D JA idem u Trecgu gimnaziju godinu dana i nikad nisam dozivio nikakvu neugodnost sto se tice sigurnosti!!! A, sto se tice profesora, ne moze ti svih 12, odnosno 13, ljudi odgovoravati. 13 ljudi koji meni predaju su fantasticni sto se tice predavanja, kao ljude, nemamo pravo da ih komentarisemo.
Niko nije savrsen, hvala Bogu
- Sunrise00
#28 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
HarisTG wrote:pa ne znam sad basSunrise00 wrote:Ma da, neko vise, neko manjeHarisTG wrote: hahahahahhaahda, da matera joj je direktorica hahaah:D JA idem u Trecgu gimnaziju godinu dana i nikad nisam dozivio nikakvu neugodnost sto se tice sigurnosti!!! A, sto se tice profesora, ne moze ti svih 12, odnosno 13, ljudi odgovoravati. 13 ljudi koji meni predaju su fantasticni sto se tice predavanja, kao ljude, nemamo pravo da ih komentarisemo.
Niko nije savrsen, hvala Bogu
hahahahhaha
Elem, ovoj temi bi prijala neka zdrava diskusija sadasnjih, bivsih i buducih ucenika o profesorima, skoli
- bombas_vera
#30 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
zanemarimo belaje,reci cu da su prof poprilicno losi,jer ipak skola je najbitnija zbog znanja....koje nisam nesto puno stekla tamo (a odlican sam ucenik) znaci nisam zabusavala,ali se nisu prof nesto puno trudili da nas uce....
- ChataDodajStaHoces
#31 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
Najljepsi period zivota, bez velikih briga i sa puno uzivanja
Samo da nabrojim par profesora kojih se s prijateljima rado sjetim: Sadik, Gordana(informatika), Dzema, Alma(fizika), Javorka...
- tech10
#32 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
Zasto III Gimnazija nema WEB site sa imenima i fotografijama bivshih ucenika, poput Prve(http://www.geocities.com/Pentagon/bunke ... album.html)?
- gladna sam
#33 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
Isla u Trecu
Profesori losi (cast izuzecima), rejting prenapuhan itd
Direktorica da Bog sacuva
Ihhhh kad se sjetim dana provedenih na vilsu
Profesori losi (cast izuzecima), rejting prenapuhan itd
Direktorica da Bog sacuva
Ihhhh kad se sjetim dana provedenih na vilsu
- ProbuseniDolar
#34 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
Zavrsio Trecu gimnaziju ... kao sto "gladna
" rece prenapuhana skola ... od profesora jedino sto valja je Behija, profesorica sociologije, ostalo je smece tesko ... Direktorica ocajna, zamjenik direktora vjecno pjan ... uglavnom losa iskustva
-
lolo_lolo
#35 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
hvala BOguneko pametanProbuseniDolar wrote:Zavrsio Trecu gimnaziju ... kao sto "gladna" rece prenapuhana skola ... od profesora jedino sto valja je Behija, profesorica sociologije, ostalo je smece tesko ... Direktorica ocajna, zamjenik direktora vjecno pjan ... uglavnom losa iskustva
beihija najpametnija zena tamo
4 kod nje
- JThomas
#36 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
evo i ja ponosno da se upišem, i kažem da je prenapuhana
velika većina profesora ili neće, ili ne umije, ili obadvoje. behija je super
al ja sam direktoricu gotivio, odlično je predavala matematiku, pa džema žigić recimo...ima i pozitivnih primjera.
velika većina profesora ili neće, ili ne umije, ili obadvoje. behija je super
- kockica_kockica
#37 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala cir na zeludcu mi navalila and CO nisu bili profesori za odbaciti....
ne znam kako je sada, ali krajem 80-tih je bilo pakleno zavrsiti trecu gimnaziju 
sjecam se i dzurasovica profesora ( mislim da je umro).. e taj je imao bisera... obozavao je Zdravka Colica, neformalne casove tadasnjeg srpskohrvatskog jezika i jezio se na moje dugacke sastave... natjerao me Gorski vjenac da procitam ...
ali sve u svemu njegovi casovi su mi bili odmor... 
sjecam se i dzurasovica profesora ( mislim da je umro).. e taj je imao bisera... obozavao je Zdravka Colica, neformalne casove tadasnjeg srpskohrvatskog jezika i jezio se na moje dugacke sastave... natjerao me Gorski vjenac da procitam ...
- naqrnjak
#38 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
kockica_kockica wrote:zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala cir na zeludcu mi navalila and CO nisu bili profesori za odbaciti....ne znam kako je sada, ali krajem 80-tih je bilo pakleno zavrsiti trecu gimnaziju
sjecam se i dzurasovica profesora ( mislim da je umro).. e taj je imao bisera... obozavao je Zdravka Colica, neformalne casove tadasnjeg srpskohrvatskog jezika i jezio se na moje dugacke sastave... natjerao me Gorski vjenac da procitam ...![]()
...pa nije bas umro, mislim, ne prirodnom smrcu, ubio se...
- naqrnjak
#40 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
jOFLA wrote:... Biserka, Sadeta, Efa, Hršum, Jasna Hadžimurtezić, Rihtmanka...kockica_kockica wrote:zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala
....Divna, Dinopulo, Kusturica, Dzapo Ferida...
-
dijaliza
#42 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
Isaković, Puljiz, Potpara, Efa, Rihtmanka, Mrva, Rajevićka, Ferida Đapo, Košarac (fizičko), Savka Krčmar (najbolja predavanja iz istorije umjetnosti), Iskra (jedini današnji recidiv iz ljepših vremena u školi), Pintarka (Latinski),....
- Mahalac
#43 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
kockica_kockica wrote:zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala cir na zeludcu mi navalila and CO nisu bili profesori za odbaciti....ne znam kako je sada, ali krajem 80-tih je bilo pakleno zavrsiti trecu gimnaziju
sjecam se i dzurasovica profesora ( mislim da je umro).. e taj je imao bisera... obozavao je Zdravka Colica, neformalne casove tadasnjeg srpskohrvatskog jezika i jezio se na moje dugacke sastave... natjerao me Gorski vjenac da procitam ...![]()
Pozdrav generaciji.
- kockica_kockica
#44 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
Pozdrav pozdrav...Mahalac wrote:kockica_kockica wrote:zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala cir na zeludcu mi navalila and CO nisu bili profesori za odbaciti....ne znam kako je sada, ali krajem 80-tih je bilo pakleno zavrsiti trecu gimnaziju
Pozdrav generaciji.
nego me podsjetise... meni su predavali i Hrsum i Rihtmanka i ona Jasna Hadzimurtezicka i Sadeta ( e nje se sjecam sa ekskurzije kako smo padale od smijeha nas tri cavke u bungalovu zbog Sadete jer je bila zaokupljena vodicem ekskurzije,
Jasna me vazda slala po spuzvu u staru zgradu....
Rihtmanka me naucila engleskom jeziku ...
Hrsum me mrzio jer sam vazda u pantalonama bila...
- kockica_kockica
#45 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
naqrnjak wrote:kockica_kockica wrote:zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala cir na zeludcu mi navalila and CO nisu bili profesori za odbaciti....ne znam kako je sada, ali krajem 80-tih je bilo pakleno zavrsiti trecu gimnaziju
...pa nije bas umro, mislim, ne prirodnom smrcu, ubio se......a da su mu casovi bili neformalni tacno je, dobri, i to, da si na kraju balade neke stvari naucio sto ne bi na formalnim casovima, i to je tacno...gdje se jos u to vrijeme na casovima SH citao bukovski il' markes????
dvije godine mi predavao, i pamtim ga...miokovicku i s(h)akalku...onako
eh da... cula sam da se on ubio
- naqrnjak
#46 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
...i autoklavekockica_kockica wrote:Pozdrav pozdrav...Mahalac wrote:kockica_kockica wrote:zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala cir na zeludcu mi navalila and CO nisu bili profesori za odbaciti....ne znam kako je sada, ali krajem 80-tih je bilo pakleno zavrsiti trecu gimnaziju
Pozdrav generaciji.![]()
nego me podsjetise... meni su predavali i Hrsum i Rihtmanka i ona Jasna Hadzimurtezicka i Sadeta ( e nje se sjecam sa ekskurzije kako smo padale od smijeha nas tri cavke u bungalovu zbog Sadete jer je bila zaokupljena vodicem ekskurzije,, na kraju zena bila u bungalovu do nas
nije nas ruzila puno
bilo joj smijesno dokle je nasa masta otisla
)...
Jasna me vazda slala po spuzvu u staru zgradu....
Rihtmanka me naucila engleskom jeziku ...
Hrsum me mrzio jer sam vazda u pantalonama bila...i njega se uvijek sjecam kako se klatio donjim ekstremitetom dok je pisao po tabli
![]()
-
downtoearth
#47 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
a ti si kriva što je poslije skresao na 2 stranicekockica_kockica wrote:naqrnjak wrote:kockica_kockica wrote:zavrsih trecu gimnaziju nekad davno... dzema, trubelja, isakovic, potpara, ona profa mrvica matematiku sto je predavala cir na zeludcu mi navalila and CO nisu bili profesori za odbaciti....ne znam kako je sada, ali krajem 80-tih je bilo pakleno zavrsiti trecu gimnaziju
...pa nije bas umro, mislim, ne prirodnom smrcu, ubio se......a da su mu casovi bili neformalni tacno je, dobri, i to, da si na kraju balade neke stvari naucio sto ne bi na formalnim casovima, i to je tacno...gdje se jos u to vrijeme na casovima SH citao bukovski il' markes????
dvije godine mi predavao, i pamtim ga...miokovicku i s(h)akalku...onako
eh da... cula sam da se on ubiotuzno je to... ne znam da li se sjecas onih njegovih tema za pismene zadace... ja sam uvijek padala od smijeha... a on udarao glavom o zid jer sam pisala citave knjge na te njegove besmislene teme... na kraju mi je dao veto na to pisanje... pa je uveo teror 4 stranice maksimalno a sve preko kao nece ni citati
piskarane mi uvijek dobro islo
i sjecam se jedne prilike da mi bilo mrsko pisati pa sam crtala kojekakve crtane likove...
dao mi 4/5
![]()
![]()
iz likovnog i natjerao me slijedeci cas da pisem ponovo
- kockica_kockica
#48 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
- Sunrise00
#49 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
Ma ima svugdje svasta, pa i u trecojLud i ponosan wrote:Sunrise00 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovako,
da pocnem od pocetka..
Pistolji, nozevi po skoli, daj ba, jesi normalan?
Pred skolom niko nikog ne ceka, dobro, lazem, jest nekoliko puta belaj bio ali to nije bilo radi mobitela, novca nego neke interne stvari, itd.
Narkomani ako su u Bristolu, nisu u skoli..
A da, u gradu mozes biti opljackan bilo kada i bilo gdje, pa ne znam sto je tebi Bristol toliki problem. Izlazis li ti iz kuce?
Casovi se ne skracuju, radi automatskog zvona, blablabla. Nadoknadjivati subotom moras kad i svi moraju, tako da ne znam sta je tu toliki problem. Sto se tice profesora, ovih sto meni predaju i o kojima ja znam, sve je kako i treba biti
ZESTOKI STREBER NA VIDIKU!![]()
JA JOS NISAM CUO ZA SKOLU U KOJOJ NEMA NENORMALNIH PROFESORA, TAKO DA SVE OVO STO RECE PADE U VODU...
- bombas_vera
#50 Re: Treca gimnazija, Sarajevo
kome je predavala prof Senada engleski,zna kakve su profe u gimnaziji hahahahha