Treca gimnazija, Sarajevo

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Sunrise00

#1 Treca gimnazija, Sarajevo

Post by Sunrise00 »

Za sve one koji si isli, idu, ili ce ici u III gimnaziju :D :dance:

P.S. Da ne bi samo oni iz Druge imali svoju temu :P :D :D
lolo_lolo

#2 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by lolo_lolo »

koje sranje od skole,dobro je da sam zavrsio,ne upisujte djecu tamo
hakazvaka

#3 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by hakazvaka »

lolo_lolo wrote:koje sranje od skole,dobro je da sam zavrsio,ne upisujte djecu tamo
argumenti ?
burek_in_space

#4 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by burek_in_space »

Jao teme :roll: :mrgreen:
lolo_lolo

#5 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by lolo_lolo »

hakazvaka wrote:
lolo_lolo wrote:koje sranje od skole,dobro je da sam zavrsio,ne upisujte djecu tamo
argumenti ?
ja sam zivi dokaz,argument ili sta god hoces,mozemo se upoznati da vidis sta je ostalo od mene nakon 4 godine skolovanja u ovoj gimnaziji
Sunrise00

#6 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by Sunrise00 »

Joj, nemojte da se sad tema pretvori u to sta @lolo_lolo ima protiv Trece gimnazije :oops: :D

To sto je njega Treca gimnazija unistila je njegov problem :roll:
xXBl0odXx

#7 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by xXBl0odXx »

isaoo.....najbolja skola u gradu !!

ti ne lupetaj :D
Joey Tribbiani

#8 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

ovaaaaaj...nisam iso u tu skolu
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#9 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by ladyblue18 »

Hahaha znala sam da je ovo kontraska :mrgreen:
Ja sam imala ponudu :roll: da upisem Trecu, ali nisam, srecom :mrgreen:
lolo_lolo

#10 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by lolo_lolo »

Sunrise00 wrote:Joj, nemojte da se sad tema pretvori u to sta @lolo_lolo ima protiv Trece gimnazije :oops: :D

nije samo mene unistila,dva su mi druga iz razreda provela noc u zatvoru,zbog neke gluposti koju je jedan profesor izazvao,nije ih poslije bilo mjesec dana u skoli,potpuno istraumirani bili,a nisu ni 17 godina imali, ne mogu ja da pricam o tome,ali ne dajte djeci da upisuju trecu,nosaju se pistolji po skoli,nozevi,svako jutro pred skolom te cekaju tipovi koji ti hoce uzeti mobitele novac,policije ni navidiku,pored bristol,narkomana 5 metara od skole,a sto se tice same nastave,nastavnog programa,profestora,o tome se moze diplomski sastaviti,cast izuzecima,jer ima par finih osoba u toj skoli
u 4 godine svog skolovanja,nismo imali skracen niti jedan jedini hebeni cas,cesto nadoknadjivali subotom,sve u svemu sranje
Sunrise00

#11 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by Sunrise00 »

lolo_lolo wrote:
Sunrise00 wrote:Joj, nemojte da se sad tema pretvori u to sta @lolo_lolo ima protiv Trece gimnazije :oops: :D

nije samo mene unistila,dva su mi druga iz razreda provela noc u zatvoru,zbog neke gluposti koju je jedan profesor izazvao,nije ih poslije bilo mjesec dana u skoli,potpuno istraumirani bili,a nisu ni 17 godina imali, ne mogu ja da pricam o tome,ali ne dajte djeci da upisuju trecu,nosaju se pistolji po skoli,nozevi,svako jutro pred skolom te cekaju tipovi koji ti hoce uzeti mobitele novac,policije ni navidiku,pored bristol,narkomana 5 metara od skole,a sto se tice same nastave,nastavnog programa,profestora,o tome se moze diplomski sastaviti,cast izuzecima,jer ima par finih osoba u toj skoli
u 4 godine svog skolovanja,nismo imali skracen niti jedan jedini hebeni cas,cesto nadoknadjivali subotom,sve u svemu sranje
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovako,
da pocnem od pocetka..
Pistolji, nozevi po skoli, daj ba, jesi normalan?
Pred skolom niko nikog ne ceka, dobro, lazem, jest nekoliko puta belaj bio ali to nije bilo radi mobitela, novca nego neke interne stvari, itd.
Narkomani ako su u Bristolu, nisu u skoli..
A da, u gradu mozes biti opljackan bilo kada i bilo gdje, pa ne znam sto je tebi Bristol toliki problem. Izlazis li ti iz kuce?
Casovi se ne skracuju, radi automatskog zvona, blablabla. Nadoknadjivati subotom moras kad i svi moraju, tako da ne znam sta je tu toliki problem. Sto se tice profesora, ovih sto meni predaju i o kojima ja znam, sve je kako i treba biti :wink:
xXBl0odXx

#12 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by xXBl0odXx »

lolo_lolo wrote:

Ma o cemu ti pricas ?? Jesi li ti siguran da si isao u Trecu gimnaziju ? Kakvi se ba pistolji nosaju u skoli, ma koji te to tipovi cekaju ispred. To sto si ti imao problema sa razvijanjem ja mislim da to nema veze sa skolom !!!
lolo_lolo

#13 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by lolo_lolo »

Sunrise00 wrote: Ovako,
da pocnem od pocetka..
Pistolji, nozevi po skoli, daj ba, jesi normalan?
Pred skolom niko nikog ne ceka, dobro, lazem, jest nekoliko puta belaj bio ali to nije bilo radi mobitela, novca nego neke interne stvari, itd.
Narkomani ako su u Bristolu, nisu u skoli..
A da, u gradu mozes biti opljackan bilo kada i bilo gdje, pa ne znam sto je tebi Bristol toliki problem. Izlazis li ti iz kuce?
Casovi se ne skracuju, radi automatskog zvona, blablabla. Nadoknadjivati subotom moras kad i svi moraju, tako da ne znam sta je tu toliki problem. Sto se tice profesora, ovih sto meni predaju i o kojima ja znam, sve je kako i treba biti :wink:
ovako,da ja nastavim,
jel momak jedva ostao ziv nakon onog ranavanja na kapiji skole,pistolj je kruzio po skoli i mnogo je ljudi znalo za njega,pa su opet sutili,nozevi su naravno regularni,jer danas 60% omladine nosi nozeve,pa tako i u nasoj skoli,ja sam isao u skolu i znam cime su se vrsnjaci hvalili i sta su pokazivali ostalima
pred skolom su samo mene sacekali tri puta,drugovima prijetili kuhinjskim nozevima,....a kazes da nije belaj bio zbog novcan,nego zbog cega,ljubomore sto mi idemo u trecu gimnaziju,tu si smjesna ispala,kao i u cijelom svom postu,jer porices moje navode koji su tacni 100% i koji su se desavali meni ili mojim vrsnjacima,narkomani nisu u skoli,ali su na igralistu,svakodnevno,takodjer su gore kod ulaza u salu,sa igralista,vjecno se okupljaju
necu da profesore komentarisem
xXBl0odXx wrote:
lolo_lolo wrote:

Ma o cemu ti pricas ?? Jesi li ti siguran da si isao u Trecu gimnaziju ? Kakvi se ba pistolji nosaju u skoli, ma koji te to tipovi cekaju ispred. To sto si ti imao problema sa razvijanjem ja mislim da to nema veze sa skolom !!!
pricam o svom skolovanju u ovoje "elitnoj" skoli
siguran sam
momak upucan
sumnjivi tipovi
ko ti kaze da sam imao problem sa razvijanjem
Sunrise00

#14 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by Sunrise00 »

ma jedite govna, necu se raspravljati :D
lolo_lolo

#15 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by lolo_lolo »

Sunrise00 wrote:ma jedite govna, necu se raspravljati :D
sto znaci da nemas argumenata,i da si pisala prvo sto ti je napamet palo,ko da ti je mater direktorica,pa si skolu nahvalila,sram te bilo
Sunrise00

#16 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by Sunrise00 »

lolo_lolo wrote:
sto znaci da nemas argumenata,i da si pisala prvo sto ti je napamet palo,ko da ti je mater direktorica,pa si skolu nahvalila,sram te bilo
:lol: :lol: :lol: majka i otac! :lol: :lol:

Imam argumente. Al' mi se ne da iznositi ih nekome kao sto si ti :oops: :D
hakazvaka

#17 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by hakazvaka »

ccc.. i tamo svakoga pustaju da ide :D :D :D
lolo_lolo

#18 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by lolo_lolo »

Sunrise00 wrote:
lolo_lolo wrote:
:lol: :lol: :lol: majka i otac! :lol: :lol:

Imam argumente. Al' mi se ne da iznositi ih nekome kao sto si ti :oops: :D
uf uf
izvlakusaaaaaaaaa
burek_in_space

#19 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by burek_in_space »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego,jel ti sad jasno zashto Treca do sada nije imala svoju temu?! :roll: :mrgreen: :skoljka:
hakazvaka

#20 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by hakazvaka »

burek_in_space wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego,jel ti sad jasno zashto Treca do sada nije imala svoju temu?! :roll: :mrgreen: :skoljka:
:lol: :lol: :D
xXBl0odXx

#21 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by xXBl0odXx »

pricam o svom skolovanju u ovoje "elitnoj" skoli
siguran sam
momak upucan
sumnjivi tipovi
ko ti kaze da sam imao problem sa razvijanjem

ma nemas ti pojma momak, cuj sumnjivi tipovi ahahah ( sad mi je sve jasno ) :D :D
izvini molim te, a gdje ti zivis? Samo me interesuje koje je to mjesto gdje nema "sumnjivih tipova", cisto onako da znam gdje da izlazim :lol:
chocolate_girl

#22 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by chocolate_girl »

Odlicna skola, ja bih sad ponovo :-D
cyprus

#23 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by cyprus »

Ja se slomio živ da je upišem, razvalim prijemni i haj upadnem nekako :D .

I izdržo dvije sedmice i prebacio se u Dobrinjsku... :D :D

Mnogi su mi govorili da sam lud, ali jbg niko nije savršen :D
kockica_kockica

#24 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by kockica_kockica »

ja zavrsila trecu gimnaziju :)

the best school :thumbup:

kriminalaca, lopova i narkomana ima kod svake skole ... na zalost :roll:
HarisTG

#25 Re: Treca gimnazija, Sarajevo

Post by HarisTG »

lolo_lolo wrote:
hahahahahhaah :D da, da matera joj je direktorica hahaah :D JA idem u Trecgu gimnaziju godinu dana i nikad nisam dozivio nikakvu neugodnost sto se tice sigurnosti!!! A, sto se tice profesora, ne moze ti svih 12, odnosno 13, ljudi odgovoravati. 13 ljudi koji meni predaju su fantasticni sto se tice predavanja, kao ljude, nemamo pravo da ih komentarisemo.
Post Reply