je l' samo na aktovku?tigris wrote: ma shuti ba ima profa na mom faxu evo zove se muris cicic lafcina prava uvijek sam zeljela da mu sjednem na aktovku dok me ispituje, prepituje i tako.......taman ono 40 godina u punoj snazi jos profa hebo te .....
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
Gazz
micika wrote:Gazz wrote:tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....![]()
![]()
![]()
legenda si
najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978.dakle od 1976. - 1978. moze
![]()
pih *ebo te, evo me pisem ko za oglas
uj gazzsta ti je bona,pa takvi su jos malo pa izumrli ko dinosauri
![]()
daj prosiruj te granice dok jos mozes
![]()
![]()
ja mogu samo da vas citam i sjecam se mladih dana,eh
![]()
ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo"
-
Gazz
jah vala cuj samo na aktovkuanais_nin wrote:je l' samo na aktovku?tigris wrote: ma shuti ba ima profa na mom faxu evo zove se muris cicic lafcina prava uvijek sam zeljela da mu sjednem na aktovku dok me ispituje, prepituje i tako.......taman ono 40 godina u punoj snazi jos profa hebo te .....![]()
![]()
-
tigris
Gazz wrote:micika wrote:Gazz wrote:![]()
![]()
![]()
legenda si
najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978.dakle od 1976. - 1978. moze
![]()
pih *ebo te, evo me pisem ko za oglas
uj gazzsta ti je bona,pa takvi su jos malo pa izumrli ko dinosauri
![]()
daj prosiruj te granice dok jos mozes
![]()
![]()
ja mogu samo da vas citam i sjecam se mladih dana,eh
![]()
ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo"
joj gazo dobro si ba kad si sa starijim moras jos brinut da ne otegne papke za vrijeme..................uh pa da ga nosim na dusi .....pih......
-
tigris
Gazz wrote:jah vala cuj samo na aktovkuanais_nin wrote:je l' samo na aktovku?tigris wrote: ma shuti ba ima profa na mom faxu evo zove se muris cicic lafcina prava uvijek sam zeljela da mu sjednem na aktovku dok me ispituje, prepituje i tako.......taman ono 40 godina u punoj snazi jos profa hebo te .....![]()
![]()
![]()
ma ja bi rado i da sam laptop.......al eto...ma imo je zahebanu asistenticu kontas...........ma sjela bi mu i u krilo rado....pa malo za kravaticu ma joj pa malo mu srusism one idexe sa stola ma joj dobri su ti stari .....samo takve i trebe gazit ko macke
- anais_nin
ccccccccc cuj '7 i neko godiste STARO???tigris wrote:joj gazo dobro si ba kad si sa starijim moras jos brinut da ne otegne papke za vrijeme..................uh pa da ga nosim na dusi .....pih......Gazz wrote: ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo"
-
tigris
dobro anais evo odo sad izvrsnom direktoru odnijet nesto na potpis....doduse on je pred pemziju i nije prosjed tacnije ostao je skroz bez kose...al nema stomaka zato a ja imam i dekolte pa mozda mi se posreci...........ovaj da mandrkne pa da dovedu kakvog 30-35 god.prosjedoganais_nin wrote:ccccccccc cuj '7 i neko godiste STARO???tigris wrote:joj gazo dobro si ba kad si sa starijim moras jos brinut da ne otegne papke za vrijeme..................uh pa da ga nosim na dusi .....pih......Gazz wrote: ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo"![]()
![]()
pa bone nisu oni jos za starackog doma....cccc...gdje ce vam dusa
- anais_nin
vidis kako je dobro kad se dekolteom, ovaj glavom razmisljatigris wrote: dobro anais evo odo sad izvrsnom direktoru odnijet nesto na potpis....doduse on je pred pemziju i nije prosjed tacnije ostao je skroz bez kose...al nema stomaka zato a ja imam i dekolte pa mozda mi se posreci...........ovaj da mandrkne pa da dovedu kakvog 30-35 god.prosjedog
- Bumbar
kakvi staro...78 je tako slatkoanais_nin wrote:ccccccccc cuj '7 i neko godiste STARO???tigris wrote:joj gazo dobro si ba kad si sa starijim moras jos brinut da ne otegne papke za vrijeme..................uh pa da ga nosim na dusi .....pih......Gazz wrote: ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo"![]()
![]()
pa bone nisu oni jos za starackog doma....cccc...gdje ce vam dusa
-
tigris
pa naravno erka a ne samo medjunozjemanais_nin wrote:vidis kako je dobro kad se dekolteom, ovaj glavom razmisljatigris wrote: dobro anais evo odo sad izvrsnom direktoru odnijet nesto na potpis....doduse on je pred pemziju i nije prosjed tacnije ostao je skroz bez kose...al nema stomaka zato a ja imam i dekolte pa mozda mi se posreci...........ovaj da mandrkne pa da dovedu kakvog 30-35 god.prosjedog![]()
- anais_nin
uuuu bona gdje ces mene slusat...to ti je isto ko da edua slusas, samo u belaj tako mozestigris wrote: pa naravno erka a ne samo medjunozjem..........ok kako te poslusah sve je bolje sutra je na redu minjak......postacu mu zamjenik osjecam
-
tigris
anais_nin wrote:uuuu bona gdje ces mene slusat...to ti je isto ko da edua slusas, samo u belaj tako mozestigris wrote: pa naravno erka a ne samo medjunozjem..........ok kako te poslusah sve je bolje sutra je na redu minjak......postacu mu zamjenik osjecam
![]()
edu hebac jel ma no frks ja sam inace poslusna .......jos ako je prosjed 30-35-40.....
ti volis belaj a ja erke sta cu..........
-
tigris
anais_nin wrote:uuuu bona gdje ces mene slusat...to ti je isto ko da edua slusas, samo u belaj tako mozestigris wrote: pa naravno erka a ne samo medjunozjem..........ok kako te poslusah sve je bolje sutra je na redu minjak......postacu mu zamjenik osjecam
![]()
edu hebac jel ma no frks ja sam inace poslusna .......jos ako je prosjed 30-35-40.....
- anais_nin
e to je li edu *ebac ili nije nisam kvalifikovana da komentarisem...ali hoce svakog na belaj navesti...ko i ja samatigris wrote: edu hebac jel ma no frks ja sam inace poslusna .......jos ako je prosjed 30-35-40.....
e pa kad su ti *erke tako drago moracu ti onda dobrovoljno zadiga prepustiti