Prava ljubav godine ne broji? ili...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote: ma shuti ba ima profa na mom faxu evo zove se muris cicic lafcina prava uvijek sam zeljela da mu sjednem na aktovku dok me ispituje, prepituje i tako.......taman ono 40 godina u punoj snazi jos profa hebo te .....
je l' samo na aktovku? :lol: :lol: :lol:
Gazz

Post by Gazz »

micika wrote:
Gazz wrote:
tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....
:lol: :lol: :lol:

legenda si :D

najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978. :D dakle od 1976. - 1978. moze :-)

pih *ebo te, evo me pisem ko za oglas :D

uj gazz :shock: sta ti je bona,pa takvi su jos malo pa izumrli ko dinosauri :D :D daj prosiruj te granice dok jos mozes :D :D :D ja mogu samo da vas citam i sjecam se mladih dana,eh :D :D

ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo" :-)
Gazz

Post by Gazz »

anais_nin wrote:
tigris wrote: ma shuti ba ima profa na mom faxu evo zove se muris cicic lafcina prava uvijek sam zeljela da mu sjednem na aktovku dok me ispituje, prepituje i tako.......taman ono 40 godina u punoj snazi jos profa hebo te .....
jah vala cuj samo na aktovku :o :D
tigris

Post by tigris »

Gazz wrote:
micika wrote:
Gazz wrote: :lol: :lol: :lol:

legenda si :D

najstariji tip je bio 73.god. i ne bih vise ni za zivu glavu, a ni mladjeg od 1978. :D dakle od 1976. - 1978. moze :-)

pih *ebo te, evo me pisem ko za oglas :D

uj gazz :shock: sta ti je bona,pa takvi su jos malo pa izumrli ko dinosauri :D :D daj prosiruj te granice dok jos mozes :D :D :D ja mogu samo da vas citam i sjecam se mladih dana,eh :D :D

ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo" :-)

joj gazo dobro si ba kad si sa starijim moras jos brinut da ne otegne papke za vrijeme..................uh pa da ga nosim na dusi .....pih......
tigris

Post by tigris »

Gazz wrote:
anais_nin wrote:
jah vala cuj samo na aktovku :o :D

ma ja bi rado i da sam laptop.......al eto...ma imo je zahebanu asistenticu kontas...........ma sjela bi mu i u krilo rado....pa malo za kravaticu ma joj pa malo mu srusism one idexe sa stola ma joj dobri su ti stari .....samo takve i trebe gazit ko macke
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:
Gazz wrote: ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo" :-)
joj gazo dobro si ba kad si sa starijim moras jos brinut da ne otegne papke za vrijeme..................uh pa da ga nosim na dusi .....pih......
ccccccccc cuj '7 i neko godiste STARO??? :shock: :shock: :shock: pa bone nisu oni jos za starackog doma....cccc...gdje ce vam dusa :D
tigris

Post by tigris »

anais_nin wrote:
tigris wrote:
Gazz wrote: ma suti mici imala sam malo srece pa upecala ovog svog '78. dok jos nije i on "odapeo" :-)
ccccccccc cuj '7 i neko godiste STARO??? :shock: :shock: :shock: pa bone nisu oni jos za starackog doma....cccc...gdje ce vam dusa :D
dobro anais evo odo sad izvrsnom direktoru odnijet nesto na potpis....doduse on je pred pemziju i nije prosjed tacnije ostao je skroz bez kose...al nema stomaka zato a ja imam i dekolte pa mozda mi se posreci...........ovaj da mandrkne pa da dovedu kakvog 30-35 god.prosjedog :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote: dobro anais evo odo sad izvrsnom direktoru odnijet nesto na potpis....doduse on je pred pemziju i nije prosjed tacnije ostao je skroz bez kose...al nema stomaka zato a ja imam i dekolte pa mozda mi se posreci...........ovaj da mandrkne pa da dovedu kakvog 30-35 god.prosjedog :D
vidis kako je dobro kad se dekolteom, ovaj glavom razmislja :lol: :D
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:
tigris wrote:
kakvi staro...78 je tako slatko :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote:
ja licno preferiram ove '75 i navise :D ali nije ni '78 mane :D
Zadig

Post by Zadig »

:D

uf, zamalo
tigris

Post by tigris »

anais_nin wrote:
tigris wrote: dobro anais evo odo sad izvrsnom direktoru odnijet nesto na potpis....doduse on je pred pemziju i nije prosjed tacnije ostao je skroz bez kose...al nema stomaka zato a ja imam i dekolte pa mozda mi se posreci...........ovaj da mandrkne pa da dovedu kakvog 30-35 god.prosjedog :D
vidis kako je dobro kad se dekolteom, ovaj glavom razmislja :lol: :D
pa naravno erka a ne samo medjunozjem :D ..........ok kako te poslusah sve je bolje sutra je na redu minjak......postacu mu zamjenik osjecam
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote::D

uf, zamalo
sta zamalo? :lol: :D
Gazz

Post by Gazz »

tigris wrote:pa naravno erka a ne samo medjunozjem :D ..........ok kako te poslusah sve je bolje sutra je na redu minjak......postacu mu zamjenik osjecam
:lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote: pa naravno erka a ne samo medjunozjem :D ..........ok kako te poslusah sve je bolje sutra je na redu minjak......postacu mu zamjenik osjecam
uuuu bona gdje ces mene slusat...to ti je isto ko da edua slusas, samo u belaj tako mozes :lol: :D
tigris

Post by tigris »

anais_nin wrote:

uf, zamalo

to znaci taman, :D anais nestani............
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:
anais_nin wrote:

uf, zamalo

to znaci taman, :D anais nestani............
Zadiga ti ne dam...Zadig zna u vodi :lol: :D
tigris

Post by tigris »

anais_nin wrote:
tigris wrote: pa naravno erka a ne samo medjunozjem :D ..........ok kako te poslusah sve je bolje sutra je na redu minjak......postacu mu zamjenik osjecam
uuuu bona gdje ces mene slusat...to ti je isto ko da edua slusas, samo u belaj tako mozes :lol: :D

edu hebac jel ma no frks ja sam inace poslusna .......jos ako je prosjed 30-35-40.....

ti volis belaj a ja erke sta cu..........
tigris

Post by tigris »

anais_nin wrote:

edu hebac jel ma no frks ja sam inace poslusna .......jos ako je prosjed 30-35-40.....

digger

Post by digger »

anais_nin wrote:
Bumbar wrote:
Imam li kakvu sansu? Ja sam 65, al' brez apostrofa. :)
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote: edu hebac jel ma no frks ja sam inace poslusna .......jos ako je prosjed 30-35-40.....

e to je li edu *ebac ili nije nisam kvalifikovana da komentarisem...ali hoce svakog na belaj navesti...ko i ja sama :lol: :D
e pa kad su ti *erke tako drago moracu ti onda dobrovoljno zadiga prepustiti :lol: :D da ne ispadnem narcisoidna skrtica :lol:
Zadig

Post by Zadig »

Zadiga ti ne dam...Zadig zna u vodi Laughing Very Happy
Halo, djevojke, nemojte molim vas, rezervisan sam
Zadig

Post by Zadig »

digger wrote:
anais_nin wrote:
Bumbar wrote:
Imam li kakvu sansu? Ja sam 65, al' brez apostrofa. :)
:lol:

Volim ovog diggera svega mi!
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote:
Zadiga ti ne dam...Zadig zna u vodi Laughing Very Happy
Halo, djevojke, nemojte molim vas, rezervisan sam
al' nisi ozenjen :lol: a sve ti mrsko kad ti se o glavi radi... :lol: pricaj ti to nekom drugom :lol: :lol: :lol:
Zadig

Post by Zadig »

neprijatno mi....
nisam naviko
Post Reply