Jbt,kakvo oko sokolovo.anjusha wrote:
Ako je bureku promaklo nije meni.Posto su me ove sivke oborile sa nogu dobro pazim sta se desava sa njima. Stoga, znam da ces mi slomiti srce, ali slike na sunce
Chmoljo,Chmoljo,crni Chmoljo...
Moderator: anex
Jbt,kakvo oko sokolovo.anjusha wrote:
Ako je bureku promaklo nije meni.Posto su me ove sivke oborile sa nogu dobro pazim sta se desava sa njima. Stoga, znam da ces mi slomiti srce, ali slike na sunce

koja uzivancija! : smajlikojisetopi:femme wrote:
vidis kako mi spavamo
hoce da kaze UDOMICES IHfemme wrote:??
Je li ti se javio iko putem PPa? ja temu proslijedih jednom liku sto je trazio machefemme wrote:Moj mozak danas funkcionira na navijanje, preumorna sam, pa eto oprostit cete mi sto ne kontam nista hahahhahahahha
Ma morat cu ih udomiti negdje, iako ih nikome zivom ne bih dala, moram..... Pa eto ima ovdje pp, ocekujem najbolju ponudu
gdje bi nam kraj bio...mene juce zovu sa HARAM akcije i traze jedno mace, imamo udomitelja a nemamo mace...moS mislit...geiko wrote:Hej, kako bi bili sretni da je uvijek tako!
ako sam ga ja skontala na temi,udomio je one...Mee wrote:Mirci, ja mislim da kod Aldina ima jos macica iz one nove ture (zbunje)...
Ovi su isto diiiiivnibebe slatke...
UF, sad vidjeh da je i pixi udomljen..,.al ima rambo u Sosugeiko wrote:Koji je link na Pixija? Prosljedicu im
opet ja wrote:Mačak, sedam mjeseci star, očišćen od buha i parazita traži nekog ko će ga maziti,paziti grliti i čuvati, hraniti, češkati njegova perca (dlaku) i zvati ga DjoleBeba-Malo
Kontakt gđa. Neziha 061 853 995