Evo da se i ja pohvalim svojim novim malim macicima......

Moderator: anex

Tvoj macak sada spava na stolu i gushtera se...sve se pravi mangup kao ne spava on na stolu, a ostanu tragovi shapamima wrote:Mirciiiiiii......sta radi moja maca?
Slinu joj uvaljujes, ha?mIRCerka wrote:Tvoj macak sada spava na stolu i gushtera se...sve se pravi mangup kao ne spava on na stolu, a ostanu tragovi shapamima wrote:Mirciiiiiii......sta radi moja maca?
ma vidjeces ga bona, smotan je ko sajla a ima teleci pogledne mozes prestat ljubit ga

IZRICITO ZAHTIJEVAM SLJEDECE:femme wrote:Dobro jutro)))))))
Evo da se i ja pohvalim svojim novim malim macicima......![]()
mIRCerka wrote:Tvoj macak sada spava na stolu i gushtera se...sve se pravi mangup kao ne spava on na stolu, a ostanu tragovi shapamima wrote:Mirciiiiiii......sta radi moja maca?
ma vidjeces ga bona, smotan je ko sajla a ima teleci pogledne mozes prestat ljubit ga
ne brini, veceras ili sutra mu je kupanjac i strickanje noktijumima wrote:mIRCerka wrote:Tvoj macak sada spava na stolu i gushtera se...sve se pravi mangup kao ne spava on na stolu, a ostanu tragovi shapamima wrote:Mirciiiiiii......sta radi moja maca?
Pozdravi ga od mene....
I nek se strpi...eto mene

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee!femme wrote:Evo sad ce nove slike, da vidis kako sad trenutno spavaju ! Cek sec
Ovo me podsjeca na neshto kao "ne morash ih udomiti,ali kada ih vidish necesh odoliti"femme wrote:Pa ne moras ti njih udomiti, ja samo zelim da vidis kako to izgleda sada i kada malo mace jede dio fotelje i kada spava u teni
Ako je bureku promaklo nije meni.femme wrote:Hej ljudi, ja tek sad vidjela postove, par dana sam pratila temu, vidim niko se ne oglasava, a vidi sad..... hehehhehe
Postavit cu slike svakog pojedinacno, samo sad nemam vremena..... Uglanom 2 su siva skroz i oni su muzijaci a treci ima malo bijele boje po njuskici i to je zenka. Naravno to je ono sto sam ja vidjela i nadam se da sam u pravu.)))) Pa da planirala sam ih pokloniti jer ih sad imam ukupno 5 i ne mogu bas sve drzati u kuci.
Voljela bih bas da ih poklonim nekome ko ce ih dobro paziti, cuvati, maziti i paziti.... jer su preslatki. Eto od sad cu biti aktivnija jer se ipak neko interesuje za moje jepe maje mackice.
Aha btw ako imate neke prijedloge za imena super bi bilo hehhehehe
Kissessssss