Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
-
k_c
#26 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Pozdravljam ovaj potez Salke Zildzica! Pijanicama se treba stati u kraj i pokazati im da su davno procitani!
- Vozdra raja :-)
#27 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
A ciji je pijun Mirnes Ajanovic?? Sjecas li se koliko ga je "profesionalac" Bakir H pljuvao hrakao do prije nekog vremena. Sada kada je Mirnes u talu sa SDP-om, Mirnes dodjeljuje svojim pljuvacima plaketu grada Tuzle! Zbogom pameti...yugi wrote:Ma on je samo jedan od piuna Tuzlanske SDA i Salke Bukvarevića kojeg je Jasmin Imamović do nogu potukao na izborima
Mirnese, NE U MOJE IME!!
Jasmin jeste potukao Salku, ali su zato tuzlaci potukli i Jasmina i SDP! Jasmin je dobio oko 30% a SDP oko 20% glasova od ukupnog birackog tijela u Tuzli!! Odron!!
- Haris.ba
#28 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Hocet ti odgovoriti na pitanja?Altsa wrote: sva ova pitanja sto si postavio svrstavaju tebe u covjeka koji ne postuje svoju zemlju. zemlju u kojoj si roden (ako si) i u kojoj zivis kao i tvoj heroj zildzic. da je on pravi domoljub i bosanac ne bi u ring izlazio sa tonovima vjerske pjesme koja je svojstvena arapskim zemljama. ne bi mu publika nosila arapske zastave niti tekbirala za vrijeme njegove krkanske borbe. nosio bi zastavu sa ljiljanima i ja bi prvi stao uz takvog covjeka. da je pravi bosanki patriota izaso bi kao pravi bosanac a ne kao vjerski fanatik. i za kraj evo sta nas heroj salko porucuje u svom intervju za neke novine iz kalesije. i da nemojte koristiti kondome porucuje nas salko.
Koji si ti lakmus papir da odredjujes ko je patriota, a ko nije? I u cemu je problem? Ponavljam, je li zabranjeno raditi ono sto on radi?
P.S.
Ako cemo o patriotizmu - moras znati da zastava sa ljiljanima koju spominjes nije drzavna zastava. Ali ti i ne govoris o drzavnom patriotizmu, nazalost. I ako je zastava sa ljiljanima validna za tebe, zasto za nekoga drugoga ne bi bila neka druga?
- yugi
#29 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
To da se Ajanović priklonio SDp-u u Tuzli svakako stoji i zbog toga je i bio kažnjen na proteklim izborima na kojima je uzgred i najveći gubitnik.Naime sa 4 vijećnika koliko je imao u prošlom mandatu spao je na 2.Vozdra raja wrote:A ciji je pijun Mirnes Ajanovic?? Sjecas li se koliko ga je "profesionalac" Bakir H pljuvao hrakao do prije nekog vremena. Sada kada je Mirnes u talu sa SDP-om, Mirnes dodjeljuje svojim pljuvacima plaketu grada Tuzle! Zbogom pameti...yugi wrote:Ma on je samo jedan od piuna Tuzlanske SDA i Salke Bukvarevića kojeg je Jasmin Imamović do nogu potukao na izborima
Mirnese, NE U MOJE IME!!
Jasmin jeste potukao Salku, ali su zato tuzlaci potukli i Jasmina i SDP! Jasmin je dobio oko 30% a SDP oko 20% glasova od ukupnog birackog tijela u Tuzli!! Odron!!
Što se tiče tvoje teze o tome da su Tuzlaci potukli Jasmina i SDP koliko god se trudio da upotrijebim neki eufemizam ne ide mi od ruke pa to ne mogu drugačije okarakterisati osim kao nebulozu.Jasmin je osvojio preko 70 % glasova onih koji su izašli na izbore i to je fakat.Ukoliko tu svoju matematiku apliciraš na izborni rezultat njegovih protukandidata a prije svih Bukvarevića, ispast će da je jedan nepun autobus rodbine i prijatelja glasao za SDA tj njihovog kandidata.
I dalje tvrdim da je Zildžić marioneta u rukama Tuzlanske SDA koja nikada nije niti će osvojiti vlast u Tuzli, pa im zato ne preostaje ništa drugo nego da se na ovakav način eksponiraju u javnosti
- Vozdra raja :-)
#30 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Ovo podvuceno zaista jeste fakat!yugi wrote:Jasmin je osvojio preko 70 % glasova onih koji su izašli na izbore i to je fakat
Jasmin jeste dobio 70% glasova od onih koji su izasli na izbore! Ali kada se gleda ukupno biracko tijelo od oko 110,000 ljudi, Jasmin je dobio 30% a SDP 20% glasova! Ako to nije odron, onda neznam sta jeste... Od 10 tuzlaka, mozda njih 2 je glasalo za SDP, a njih 3 za Jasmina!
Mirnes moze da dodjeljuje plakete u ime svojih talova, ali ne u ime tuzlaka, jet tuzlaci znaju ko je u cijem talu i sta je svrka tih plakata!
-
gumifufna
#31 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Kako mu ne smeta da bude u ringu sa crnogorcem.
-
zelenashica
#32 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
gumifufna wrote:Kako mu ne smeta da bude u ringu sa crnogorcem.
- atom62
#33 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
vozdra r. u pravu si sa statistikom. zaboravio si samo da nam das podatke za party of democratic action!? de nadji i te podatke. alaha ti?
-
goran26
#34 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Za one koji ne znaju, SALKO ZILDŽIĆ šampion svijeta u kick-boxu u jednoj od dvije najjače kick-boxserske federacije WAKO.
Strašan momak, sportista od glave do pete.Ambasador BiH i svoje Tuzle u svijetu.
Ako je Vasković razlog odustajanja svaka čast Salko!
Što se tiće vjerskog opredjeljenja kome smeta neka ne gleda njegove borbe.
Strašan momak, sportista od glave do pete.Ambasador BiH i svoje Tuzle u svijetu.
-
oldplague
#35 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
I ti fakat misliš da je taj lik znao ko je Vasković? Ili da radi za 60 minuta? Ili šta je to 60 minuta? 
-
zelenashica
#36 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
niko ne negira bolan njega ko sportistu...al nek se odluči il je sportista il neuki političargoran26 wrote:Za one koji ne znaju, SALKO ZILDŽIĆ šampion svijeta u kick-boxu u jednoj od dvije najjače kick-boxserske federacije WAKO.
- HAVANA
#37 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
oldplague wrote:I ti fakat misliš da je taj lik znao ko je Vasković? Ili da radi za 60 minuta? Ili šta je to 60 minuta?
Šta to ima veze,objasnili su mu fino u centrali.
-
zelenashica
#38 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
vala baš....njemu je centrala spremila za ovaj potez bolju plaketuHAVANA wrote:oldplague wrote:I ti fakat misliš da je taj lik znao ko je Vasković? Ili da radi za 60 minuta? Ili šta je to 60 minuta?
Šta to ima veze,objasnili su mu fino u centrali.
- HAVANA
- suncica24
#40 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
"To je sport za ljude u Bosni,
niski udarci tu se ne sude
a ima samo pauza mala
da cistacica pomete zube"
niski udarci tu se ne sude
a ima samo pauza mala
da cistacica pomete zube"
-
zelenashica
#41 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
@HAVANA
pobrko si podforum muziku puŠćaj neĐe drugo 
-
goran26
#42 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Salko je kao dijete prošao golgotu Vlasenice,(mjesto rođenja) i dobro zna ko je Vasković i za koga je taj isti Vasković izvještavao i radio.
Trebali bi se zapitati ti iz Tuzle kome dodjeljuju plakete.
PS. Zar neko ne može biti sportista i političar?
-
CAUS-VISOKO
#43 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Nevalja Salko sto ide u dzamiju. Nevalja Salko sto klanja, sto posti Ramazan, sto voli ilahije, sto je SDA-ovac itd. itd. itd. Da je kontra i jos da uzme vlasko ime bilo bi: Dobar Salko, dobar, dobar ! Ihh, sto bi volio nekima gubu razvaliti.
-
zelenashica
#44 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Savršeno dobro znam ko je i odakle taj "sportista-političar"...ali to ga uopšte ne treba ohrabrivati da pljuje po poštovanju tuzlaka,koji su mu utočište i poštovanje dali prije sviju ostalih.....ali znaš na dvije strane se ne može biti odličan....i Kasparov je se za ime šaha odrekao fakulteta,....a to ko Salko sad ispade neki extra nadaren...goran26 wrote:Salko je kao dijete prošao golgotu Vlasenice,(mjesto rođenja) i dobro zna ko je Vasković i za koga je taj isti Vasković izvještavao i radio.
- HAVANA
#45 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
CAUS-VISOKO wrote:Nevalja Salko sto ide u dzamiju. Nevalja Salko sto klanja, sto posti Ramazan, sto voli ilahije, sto je SDA-ovac itd. itd. itd. Da je kontra i jos da uzme vlasko ime bilo bi: Dobar Salko, dobar, dobar ! Ihh, sto bi volio nekima gubu razvaliti.
Valja i što klanja i što ide u džamiju i što posti i što voli ilahije,njegova lična stvar.
Al što jest jest,ne valja što je SDA-ovac
-
goran26
#46 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
Koliko znam Kasparov je jako politički angažovan, u najjačoj opozicionoj stranci Rusije, čak je bio i par mjeseci u zatvoru zbog demonstracija koje je organizovao.
Očigledno ne znaš da su sportisti za vrijeme a pogotovo poslije sportske karijere mnogo zastupljeni u politici širom svijeta.
Možeš čak i na netu naći veliki broj sportista u ulogama političara.
Očigledno ne znaš da su sportisti za vrijeme a pogotovo poslije sportske karijere mnogo zastupljeni u politici širom svijeta.
-
zelenashica
#47 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
da ali vidiš ipak ima razlika Kasparov je Kasparovgoran26 wrote:Koliko znam Kasparov je jako politički angažovan, u najjačoj opozicionoj stranci Rusije, čak je bio i par mjeseci u zatvoru zbog demonstracija koje je organizovao.
-
goran26
-
zelenashica
#49 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
pa kako da ne budem smiješna na ovako ozbiljnoj temigoran26 wrote:smiješna si
-
latinalover
#50 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog
turske zastave na utakmici truske protiv hr...sad arapske zastave..pa nikad nece bosanski muslimani ,biti bosanci.nego uvijek nesto drugo..ne zovu djaba poturiceAltsa wrote:pravi pravcati vehabija. gledao sam mu mec na TV -u gdje se mahalo arapskim zastavam i tekbiralo. jel mjesto arapskim zastavama na mecu koji se odigrava u BiH i tekbiranju na jednom medjunarodnom mecu. normalno da nije. a vi se zapitajte ko je rasista prije nego sto to izjavite za mene.almin-78 wrote:nije vehabija,kako moze biti vehabija kada je kod njih haram sport?Altsa wrote:jel to onaj vehabija sto na svom mecu mase arapskim zastavama.
musliman jeste,i ulazi u mec uz ilahije,,ali ne mase zastavama