Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

k_c

#26 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by k_c »

Pozdravljam ovaj potez Salke Zildzica! Pijanicama se treba stati u kraj i pokazati im da su davno procitani!
Vozdra raja :-)

#27 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by Vozdra raja :-) »

yugi wrote:Ma on je samo jedan od piuna Tuzlanske SDA i Salke Bukvarevića kojeg je Jasmin Imamović do nogu potukao na izborima
A ciji je pijun Mirnes Ajanovic?? Sjecas li se koliko ga je "profesionalac" Bakir H pljuvao hrakao do prije nekog vremena. Sada kada je Mirnes u talu sa SDP-om, Mirnes dodjeljuje svojim pljuvacima plaketu grada Tuzle! Zbogom pameti...

Mirnese, NE U MOJE IME!!

Jasmin jeste potukao Salku, ali su zato tuzlaci potukli i Jasmina i SDP! Jasmin je dobio oko 30% a SDP oko 20% glasova od ukupnog birackog tijela u Tuzli!! Odron!!
Haris.ba

#28 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by Haris.ba »

Altsa wrote: sva ova pitanja sto si postavio svrstavaju tebe u covjeka koji ne postuje svoju zemlju. zemlju u kojoj si roden (ako si) i u kojoj zivis kao i tvoj heroj zildzic. da je on pravi domoljub i bosanac ne bi u ring izlazio sa tonovima vjerske pjesme koja je svojstvena arapskim zemljama. ne bi mu publika nosila arapske zastave niti tekbirala za vrijeme njegove krkanske borbe. nosio bi zastavu sa ljiljanima i ja bi prvi stao uz takvog covjeka. da je pravi bosanki patriota izaso bi kao pravi bosanac a ne kao vjerski fanatik. i za kraj evo sta nas heroj salko porucuje u svom intervju za neke novine iz kalesije. i da nemojte koristiti kondome porucuje nas salko.
Hocet ti odgovoriti na pitanja?

Koji si ti lakmus papir da odredjujes ko je patriota, a ko nije? I u cemu je problem? Ponavljam, je li zabranjeno raditi ono sto on radi?

P.S.
Ako cemo o patriotizmu - moras znati da zastava sa ljiljanima koju spominjes nije drzavna zastava. Ali ti i ne govoris o drzavnom patriotizmu, nazalost. I ako je zastava sa ljiljanima validna za tebe, zasto za nekoga drugoga ne bi bila neka druga?
yugi

#29 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by yugi »

Vozdra raja wrote:
yugi wrote:Ma on je samo jedan od piuna Tuzlanske SDA i Salke Bukvarevića kojeg je Jasmin Imamović do nogu potukao na izborima
A ciji je pijun Mirnes Ajanovic?? Sjecas li se koliko ga je "profesionalac" Bakir H pljuvao hrakao do prije nekog vremena. Sada kada je Mirnes u talu sa SDP-om, Mirnes dodjeljuje svojim pljuvacima plaketu grada Tuzle! Zbogom pameti...

Mirnese, NE U MOJE IME!!

Jasmin jeste potukao Salku, ali su zato tuzlaci potukli i Jasmina i SDP! Jasmin je dobio oko 30% a SDP oko 20% glasova od ukupnog birackog tijela u Tuzli!! Odron!!
To da se Ajanović priklonio SDp-u u Tuzli svakako stoji i zbog toga je i bio kažnjen na proteklim izborima na kojima je uzgred i najveći gubitnik.Naime sa 4 vijećnika koliko je imao u prošlom mandatu spao je na 2.
Što se tiče tvoje teze o tome da su Tuzlaci potukli Jasmina i SDP koliko god se trudio da upotrijebim neki eufemizam ne ide mi od ruke pa to ne mogu drugačije okarakterisati osim kao nebulozu.Jasmin je osvojio preko 70 % glasova onih koji su izašli na izbore i to je fakat.Ukoliko tu svoju matematiku apliciraš na izborni rezultat njegovih protukandidata a prije svih Bukvarevića, ispast će da je jedan nepun autobus rodbine i prijatelja glasao za SDA tj njihovog kandidata.
I dalje tvrdim da je Zildžić marioneta u rukama Tuzlanske SDA koja nikada nije niti će osvojiti vlast u Tuzli, pa im zato ne preostaje ništa drugo nego da se na ovakav način eksponiraju u javnosti :oops:
Vozdra raja :-)

#30 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by Vozdra raja :-) »

yugi wrote:Jasmin je osvojio preko 70 % glasova onih koji su izašli na izbore i to je fakat
Ovo podvuceno zaista jeste fakat!

Jasmin jeste dobio 70% glasova od onih koji su izasli na izbore! Ali kada se gleda ukupno biracko tijelo od oko 110,000 ljudi, Jasmin je dobio 30% a SDP 20% glasova! Ako to nije odron, onda neznam sta jeste... Od 10 tuzlaka, mozda njih 2 je glasalo za SDP, a njih 3 za Jasmina! :| Odron...

Mirnes moze da dodjeljuje plakete u ime svojih talova, ali ne u ime tuzlaka, jet tuzlaci znaju ko je u cijem talu i sta je svrka tih plakata!
gumifufna

#31 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by gumifufna »

Kako mu ne smeta da bude u ringu sa crnogorcem.
zelenashica

#32 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by zelenashica »

gumifufna wrote:Kako mu ne smeta da bude u ringu sa crnogorcem.
:thumbup: vala baš....sve je to ubiranje jefinih poena za izbore.....da mu je neko platio da primi plaketu...eeee tad bi bila druga priča tad bi zažmirio na Vaskovića ,...ma zažmirio bi na sve vala :D
atom62

#33 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by atom62 »

vozdra r. u pravu si sa statistikom. zaboravio si samo da nam das podatke za party of democratic action!? de nadji i te podatke. alaha ti?
goran26

#34 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by goran26 »

Za one koji ne znaju, SALKO ZILDŽIĆ šampion svijeta u kick-boxu u jednoj od dvije najjače kick-boxserske federacije WAKO.
Strašan momak, sportista od glave do pete.Ambasador BiH i svoje Tuzle u svijetu.
Ako je Vasković razlog odustajanja svaka čast Salko!

Što se tiće vjerskog opredjeljenja kome smeta neka ne gleda njegove borbe.
oldplague

#35 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by oldplague »

I ti fakat misliš da je taj lik znao ko je Vasković? Ili da radi za 60 minuta? Ili šta je to 60 minuta? :D
zelenashica

#36 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by zelenashica »

goran26 wrote:Za one koji ne znaju, SALKO ZILDŽIĆ šampion svijeta u kick-boxu u jednoj od dvije najjače kick-boxserske federacije WAKO.
Strašan momak, sportista od glave do pete.Ambasador BiH i svoje Tuzle u svijetu.
Ako je Vasković razlog odustajanja svaka čast Salko!

Što se tiće vjerskog opredjeljenja kome smeta neka ne gleda njegove borbe.
niko ne negira bolan njega ko sportistu...al nek se odluči il je sportista il neuki političar :D .....mislim fkt nema smisla sa političke strane ni on da bojkotuje to što ga tuzlaci nagradiše plaketom,...to je meni više kao ponižavanje svojih tuzlaka nego vaskovića.....ok ako neće da ima ništa lično sa vaskovićem,ali fkt pogrešan korak to raditi na račun poštovanja tuzlaka koji mu plaketu dodijeliše.....sa ovim potezom je samo pokazao da ne poštuje nimalo one koji njega poštuju
HAVANA

#37 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by HAVANA »

oldplague wrote:I ti fakat misliš da je taj lik znao ko je Vasković? Ili da radi za 60 minuta? Ili šta je to 60 minuta? :D

Šta to ima veze,objasnili su mu fino u centrali. :D
zelenashica

#38 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
oldplague wrote:I ti fakat misliš da je taj lik znao ko je Vasković? Ili da radi za 60 minuta? Ili šta je to 60 minuta? :D

Šta to ima veze,objasnili su mu fino u centrali. :D
vala baš....njemu je centrala spremila za ovaj potez bolju plaketu :D
suncica24

#40 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by suncica24 »

"To je sport za ljude u Bosni,
niski udarci tu se ne sude
a ima samo pauza mala
da cistacica pomete zube" :D
zelenashica

#41 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by zelenashica »

@HAVANA

:lol: :lol: :lol: pobrko si podforum muziku puŠćaj neĐe drugo :oops:
goran26

#42 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by goran26 »

Salko je kao dijete prošao golgotu Vlasenice,(mjesto rođenja) i dobro zna ko je Vasković i za koga je taj isti Vasković izvještavao i radio.

Trebali bi se zapitati ti iz Tuzle kome dodjeljuju plakete.

PS. Zar neko ne može biti sportista i političar?
CAUS-VISOKO

#43 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by CAUS-VISOKO »

Nevalja Salko sto ide u dzamiju. Nevalja Salko sto klanja, sto posti Ramazan, sto voli ilahije, sto je SDA-ovac itd. itd. itd. Da je kontra i jos da uzme vlasko ime bilo bi: Dobar Salko, dobar, dobar ! Ihh, sto bi volio nekima gubu razvaliti.
zelenashica

#44 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by zelenashica »

goran26 wrote:Salko je kao dijete prošao golgotu Vlasenice,(mjesto rođenja) i dobro zna ko je Vasković i za koga je taj isti Vasković izvještavao i radio.

Trebali bi se zapitati ti iz Tuzle kome dodjeljuju plakete.

PS. Zar neko ne može biti sportista i političar?
Savršeno dobro znam ko je i odakle taj "sportista-političar"...ali to ga uopšte ne treba ohrabrivati da pljuje po poštovanju tuzlaka,koji su mu utočište i poštovanje dali prije sviju ostalih.....ali znaš na dvije strane se ne može biti odličan....i Kasparov je se za ime šaha odrekao fakulteta,....a to ko Salko sad ispade neki extra nadaren... :D ...fkt ništa lično protiv tipa nemam,ali svaki postupak se treba prvo sagledati iz više uglova,a ne samo iz stranačkog ugla kao on što uradi...mene kao tuzlaka je fkt njegov postupak razočarao...
HAVANA

#45 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by HAVANA »

CAUS-VISOKO wrote:Nevalja Salko sto ide u dzamiju. Nevalja Salko sto klanja, sto posti Ramazan, sto voli ilahije, sto je SDA-ovac itd. itd. itd. Da je kontra i jos da uzme vlasko ime bilo bi: Dobar Salko, dobar, dobar ! Ihh, sto bi volio nekima gubu razvaliti.

Valja i što klanja i što ide u džamiju i što posti i što voli ilahije,njegova lična stvar.

Al što jest jest,ne valja što je SDA-ovac :D
goran26

#46 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by goran26 »

Koliko znam Kasparov je jako politički angažovan, u najjačoj opozicionoj stranci Rusije, čak je bio i par mjeseci u zatvoru zbog demonstracija koje je organizovao.

Očigledno ne znaš da su sportisti za vrijeme a pogotovo poslije sportske karijere mnogo zastupljeni u politici širom svijeta.
Možeš čak i na netu naći veliki broj sportista u ulogama političara.
zelenashica

#47 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by zelenashica »

goran26 wrote:Koliko znam Kasparov je jako politički angažovan, u najjačoj opozicionoj stranci Rusije, čak je bio i par mjeseci u zatvoru zbog demonstracija koje je organizovao.

Očigledno ne znaš da su sportisti za vrijeme a pogotovo poslije sportske karijere mnogo zastupljeni u politici širom svijeta.
Možeš čak i na netu naći veliki broj sportista u ulogama političara.
da ali vidiš ipak ima razlika Kasparov je Kasparov :lol:
goran26

#48 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by goran26 »

smiješna si
zelenashica

#49 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by zelenashica »

goran26 wrote:smiješna si
pa kako da ne budem smiješna na ovako ozbiljnoj temi :evil: :oops:
latinalover

#50 Re: Salko Zildžić :Ne želim da moje ime stoji pored Vaskovićevog

Post by latinalover »

Altsa wrote:
almin-78 wrote:
Altsa wrote:jel to onaj vehabija sto na svom mecu mase arapskim zastavama. :cry:
nije vehabija,kako moze biti vehabija kada je kod njih haram sport?

musliman jeste,i ulazi u mec uz ilahije,,ali ne mase zastavama
pravi pravcati vehabija. gledao sam mu mec na TV -u gdje se mahalo arapskim zastavam i tekbiralo. jel mjesto arapskim zastavama na mecu koji se odigrava u BiH i tekbiranju na jednom medjunarodnom mecu. normalno da nije. a vi se zapitajte ko je rasista prije nego sto to izjavite za mene.
turske zastave na utakmici truske protiv hr...sad arapske zastave..pa nikad nece bosanski muslimani ,biti bosanci.nego uvijek nesto drugo..ne zovu djaba poturice
Locked