Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

bijelo_dugme

#26 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by bijelo_dugme »

bijelo_dugme wrote:
duplooooo21 wrote:Ovaj Frajer nece da igra za bosnu dok je ciro tu??
ko je ovaj decko uopste.. sta se on javlja koji redovno ide doktoru da gleda jel dobio hemorida u guzici od sjedenje na klupi bremena??
Koji nemoze da se pokaze ni kada Bremenu fali 4 stadardna napadaca??
Gigant misli da je potpiso za Barcelonu pa ima neke uslove da odredjuje ko smije da igra a ko ne??
Mozda mu je neko rodjak u savezu pa zele ciru da maknu radi Corlakovica??
Sta taj decko misli da bi ciro postavio Ibisevica tek tako u sastav da nedava ovaj golova kao sada u bundesligi??
Ovaj ibisevic je zalsuzijo frajeru a sta si ti zasluzio?? pokazi se pa onda se javljaj..

Sta vi mislite na ovo..???
Nevolim Ciru ali je ovaj Said Nazário de Lima Husejnovic pokazo da je pravi supak, bez ili sa hemoridima. Covjek haman konta da je bolji od Dzeke, vedada, misketa i muslimovica :skoljka:
Sto picka nesmije zaprijeti onim brkonju u Werderu? Jebo ga on sto ga dovede u Bundesligu naso nama srat.
LSD

#27 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by LSD »

bijelo_dugme wrote:
LSD wrote:Podržavam Husejinovica...ustvari podržavam svakog ko je VS Blaževica...izdrži Husejinovicu-BH fanaticosi su uz tebe.
SVI SMO MI HUSEJINOVIC :bih:
NE

Razlog sto igracina odbija repku nije savez ili Cirina politika, nego sto mu Ciro nije dao da igra. U ovim slucaju je potpuno u pravo, sto se mene tice ja mu nevidim mjesto ni na klupi a kamon na terenu.
ma znam jarane...vidiš li da sam pretjerao namjerno :-D
JThomas

#28 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by JThomas »

sve, ali ovo... :lol: :-)
Upoznao sam i Tošićevu ženu, poznatu pjevačicu Jelenu Karleušu. Pravi su par - kaže Said.
said se preserava, u ovom trenutku mu je mjesto na klupi, ili ni na klupi i zdravo, koliko god ja mrzio ćiru i muniba.
LSD

#29 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by LSD »

JThomas wrote:sve, ali ovo... :lol: :-)
Upoznao sam i Tošićevu ženu, poznatu pjevačicu Jelenu Karleušu. Pravi su par - kaže Said.
:lol: :lol: :lol:
:lol:
Crvena Tifoza

#30 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Crvena Tifoza »

JThomas wrote:sve, ali ovo... :lol: :-)
said se preserava, u ovom trenutku mu je mjesto na klupi, ili ni na klupi i zdravo, koliko god ja mrzio ćiru i muniba.
Sve sama krema oko njega. :lol: :roll:
Mobile_Disco

#31 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Mobile_Disco »

Ne branim malog, al kad mogu raznorazni levati igrat iz nase lige, a sjede na klupi, sta fali dati i njemu priliku da pokaze ako sta zna, a ja on se prodao :D

Ova mi je najbolja:

" Mislim da se nacija uvjerila da kod mene nema „ni po babi, no po stričevima“. Igraju samo najbolji i to oni koji su najspremniji za utakmicu"

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Chmoljo »

Mobile_Disco wrote:Ne branim malog, al kad mogu raznorazni levati igrat iz nase lige, a sjede na klupi, sta fali dati i njemu priliku da pokaze ako sta zna, a ja on se prodao :D

Ova mi je najbolja:

" Mislim da se nacija uvjerila da kod mene nema „ni po babi, no po stričevima“. Igraju samo najbolji i to oni koji su najspremniji za utakmicu"

čuvaj se Vedade stiže Husejinović

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ulpinian

#33 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by ulpinian »

Mislim da ste prekritični kad je ovaj mali u pitanju... sa 20 god igrati u prvom timu Wedera. Ok, malo se ufur'o i to je to... ne znači odmah da je ppk :P
rado_vidjen

#34 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by rado_vidjen »

usra i sefa i stanicu :roll: (ofi seid)

s druge strane, ja bi apsulutno razumio semira stilica da je ovo izjavio.
bijelo_dugme

#35 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by bijelo_dugme »

LSD wrote:
bijelo_dugme wrote:
LSD wrote:Podržavam Husejinovica...ustvari podržavam svakog ko je VS Blaževica...izdrži Husejinovicu-BH fanaticosi su uz tebe.
SVI SMO MI HUSEJINOVIC :bih:
NE

Razlog sto igracina odbija repku nije savez ili Cirina politika, nego sto mu Ciro nije dao da igra. U ovim slucaju je potpuno u pravo, sto se mene tice ja mu nevidim mjesto ni na klupi a kamon na terenu.
ma znam jarane...vidiš li da sam pretjerao namjerno :-D
Aha pardon onda, tesko ide ironija preko interneta :D
duplooooo21

#36 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by duplooooo21 »

ulpinian wrote:Mislim da ste prekritični kad je ovaj mali u pitanju... sa 20 god igrati u prvom timu Wedera. Ok, malo se ufur'o i to je to... ne znači odmah da je ppk :P
nije papak nego papcina.. neko je davno na forumu izjavio kada je ova zvijezda debi dala protiv neznam koje reprezentacije mislim da je bila bugarska u zenici to.. frajo digo nos kada je usao na teren poput misljenja "ko sam ko ja potpisao sam za Bremen" tako se i pokzao i odrigo tu tekmu da mu trener nije vise prilika dao da igra..

bas sto ima 20 godina treba da svati da nije neka klasa jos i da mu nije dobro ovako rano se furati toliko, ovaj mu potez sigurno nije dobar bio za nejgovu naprednu karijeru.. ako ispadne da covjek pocne da daje partije kao jedan dijego u bremenu onda aferim care imo si pravo pa se tuzio na ciru..

ja vjerujem da je on odlican igrac samo sto nije se pokazao jos.. ali ipak je pretjerano taj stav necu na klupu.. po mom misljenju nisi zasluzio da te zovne na priperme do sada.. 3 fulane takmice za bremen nije ti dovoljno da nesta trazis od cire koji je treniro igrace svijetskog formata, ciro koji sigurno bolje od tebe zna jesi spreman ili ne..
Last edited by duplooooo21 on 25/12/2008 11:18, edited 1 time in total.
Peppers

#37 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Peppers »

rado_vidjen wrote:usra i sefa i stanicu :roll: (ofi seid)

s druge strane, ja bi apsulutno razumio semira stilica da je ovo izjavio.
S druge strane Semir Stilic je neki dan izjavio kako ne zamjera Ciri sto ga ne zove u reprezentaciju i da je buducnost pred njim i da ce nastojati da se nametne selektoru. Svaka mu cast na tome.
susc_ovjek

#38 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by susc_ovjek »

Ma mene je Husejnovic iznerviro kada je u mislim KUP utakmici protiv Zrinjskog napravio takav start da bi mu neko dao crveni karton, sudija mu pokazuje zuti karton,
a on na sudiju tako nasrne... ko neki sivonja i unosi mu se u facu. Televizija prenosi, faul cist za zutog, a on nasrce i unosi se u facu. Dvadeset i kusur mu godina...
kapiten Slobode... nakon toga sam promjenio kanal i po ko zna koji put opsovo i PL i nas mentalitet i pi**astog sudiju koji mu odmah nije crveni pokazo.

Treba napravit transparent za sljedecu utakmicu reprezentacije i napisat zvjezdi da nekom drugom glumi zvjezdu...

Fuj!
Van Halen

#39 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Van Halen »

Nije mi to čisto sa Ćirom nikako. Dosad je (ne)namjerno zapostavljao Pjanića uvodeći ga gotovo nikako u igru. Sada je isti slučaj sa Huseinovićem. Mislim da on nema baš 100% dobre namjere prema reprezentaciji čim ovakve talente ne želi nikako uvoditi u igru.
Chmoljo

#40 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Chmoljo »

Van Halen wrote:Nije mi to čisto sa Ćirom nikako. Dosad je (ne)namjerno zapostavljao Pjanića uvodeći ga gotovo nikako u igru. Sada je isti slučaj sa Huseinovićem. Mislim da on nema baš 100% dobre namjere prema reprezentaciji čim ovakve talente ne želi nikako uvoditi u igru.
umjesto koga da ih uvede?
KemooSA

#41 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by KemooSA »

Jedini problem je sto imamo dosta dobrih igraca na istim i slicnim pozicijama tako da me ne bi zacudilo jos ovakvih situacija kao sa ovim balavcem.
campa_xxx

#42 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by campa_xxx »

UUUU KAKO SI NAS ZAHEBO STO NECES IGRATI ZA BIH AUUUUUUUUUUU
Van Halen

#43 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Van Halen »

Chmoljo wrote:
Van Halen wrote:Nije mi to čisto sa Ćirom nikako. Dosad je (ne)namjerno zapostavljao Pjanića uvodeći ga gotovo nikako u igru. Sada je isti slučaj sa Huseinovićem. Mislim da on nema baš 100% dobre namjere prema reprezentaciji čim ovakve talente ne želi nikako uvoditi u igru.
Pa nije valjda da Pjanić nema mjesta u ekipi bar za jedno čestito poluvrijeme.
Chmoljo

#44 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Chmoljo »

Van Halen wrote:
Chmoljo wrote:
dok god nema veću minutažu u svojoj ekipi, mislim da nije dobra zamjena za Misimovića ili Salihovića... mali zna igrati lopte, i to fenomenalno, ali dobijaće on prilika ne sekiraj se...
vela-ze

#45 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by vela-ze »

Ma sta prica ovaj nafurani seljacic, dovoljno mi je da mu vidim facu, ljakse jedan, cuj nece igrati za BiH, pa klocu jedan nije te niko ni zvao da igrash :D
brucos7

#46 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by brucos7 »

Super, jedan kloc manje. On kontao, da za polovrijeme i pol u polusezoni u Werderu moze obezbjediti mjestu u prvih 11 u reprezentaciji. Mali je papak, ali iz prospekta. Digao se seljecic, konta da je sada faca i moze raditi sta hoce. Ma Pjanic je za njega izmislio fudbal, a mali nikad nije rijeci pustio zasto je igrao malo u kvalifikacijama. Da nece mozda Dzeko, Ibisevic, Misimovic, Salihovic ili neko drugi na klupu, a ti da igras? Samo idi Huseinovicu, cuo sam da Brazil i Italija jedva cekaju da te uzmu, kazu takva zvjezda a sjedi na klupi, ma nemoguce!!
van Basten

#47 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by van Basten »

mislim da je ovdje već poznat moj stav o ćiri, savezu i svim što prati naš fudbalski cirkus. Ali, ipak u ovom slučaju stajem na stranu Ćire, ustvari ja mu ne bih dao ni da vodu na klupi nosi poslije ovoga. Mali se debelo preračunao i navaljao gluposti. Neko neupućen u njegove trenutne kvalitete i partije u trenutnom klubu, kada bi pročitao njegov intervju a da ne zna čiji je, pomislio bi u najmanju ruku da to Misimović kuka što ne igra dovoljno.
Udarila slava u glavu, to ti je
susc_ovjek

#48 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by susc_ovjek »

Van Halen wrote:
Chmoljo wrote:
Kad gledas po imenu kao recimo Baka, onda moze, ako gledas po ucinku, onda ne moze. Probo ga je u Spaniji, pa nije pokazo bukvalno nista u 20 min. igre!
Mlad je, pokazace...
Bosanski_kralj

#49 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by Bosanski_kralj »

Uvijek sam govorio, a evo i potvrdilo se, da su najgori oni koji su poslije rata iz BiH otišli na "Zapad", to kad dođe ovamo digne nos "ko sam - ja sam".
Naravno da i dobiju po nosu
vee-jay

#50 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..

Post by vee-jay »

pitanjce: jel' ima iko pismenu ili usmenu izjavu kako momak to izjavljuje (danas nisam nesto u toku :-) )
Post Reply