Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
duplooooo21
#1 Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Ovaj Frajer nece da igra za bosnu dok je ciro tu??
ko je ovaj decko uopste.. sta se on javlja koji redovno ide doktoru da gleda jel dobio hemorida u guzici od sjedenje na klupi bremena??
Koji nemoze da se pokaze ni kada Bremenu fali 4 stadardna napadaca??
Gigant misli da je potpiso za Barcelonu pa ima neke uslove da odredjuje ko smije da igra a ko ne??
Mozda mu je neko rodjak u savezu pa zele ciru da maknu radi Corlakovica??
Sta taj decko misli da bi ciro postavio Ibisevica tek tako u sastav da nedava ovaj golova kao sada u bundesligi??
Ovaj ibisevic je zalsuzijo frajeru a sta si ti zasluzio?? pokazi se pa onda se javljaj..
Sta vi mislite na ovo..???
ko je ovaj decko uopste.. sta se on javlja koji redovno ide doktoru da gleda jel dobio hemorida u guzici od sjedenje na klupi bremena??
Gigant misli da je potpiso za Barcelonu pa ima neke uslove da odredjuje ko smije da igra a ko ne??
Sta taj decko misli da bi ciro postavio Ibisevica tek tako u sastav da nedava ovaj golova kao sada u bundesligi??
Ovaj ibisevic je zalsuzijo frajeru a sta si ti zasluzio?? pokazi se pa onda se javljaj..
Last edited by duplooooo21 on 24/12/2008 17:18, edited 1 time in total.
-
LSD
#2 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Podržavam Husejinovica...ustvari podržavam svakog ko je VS Blaževica...izdrži Husejinovicu-BH fanaticosi su uz tebe.
SVI SMO MI HUSEJINOVIC
SVI SMO MI HUSEJINOVIC
-
Aduu
#3 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Mali jede govna

- KemooSA
#4 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Balavac do prije godinu dana igrao po bosanskim livadama a sad lafo nece da sjedi na klupi reprezentacije...Ja bi ovog seljacica otpisao za sva vremena! 
-
mahta-hz
#5 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Podrska svima koji su protiv Usanovicevog jataka. Njegovim primjerom treba da se povedu i Pjanic,Stilic,Jahic i ostali igraci koji ne biljeze nastupe u reprezentativnom dresu dok onaj diletant obilazi reality-je.

-
duplooooo21
#6 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Stvarno bi rekao kada bi nekoji igrac poput Zidana ili Riberiya tako nesta rekao a ovaj lafo doso iz tuzle u bremen i misli da je Raul Gonzales..
dokle bi to islo da svak smije da sebe stavlja u sastav.. nije te ciro bez razloga stavio na klupu.. umjesto da se ponosis da smijes da budes sa tim momcima da se druzite i sve ostalo ti seres po treneru koji je nam toliko radosti donio i donijeti, ti kao profesionalac kako svabe kazu nebi se tako ponasao.. stidi se gigante..
dokle bi to islo da svak smije da sebe stavlja u sastav.. nije te ciro bez razloga stavio na klupu.. umjesto da se ponosis da smijes da budes sa tim momcima da se druzite i sve ostalo ti seres po treneru koji je nam toliko radosti donio i donijeti, ti kao profesionalac kako svabe kazu nebi se tako ponasao.. stidi se gigante..
-
LSD
#7 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
mahta-hz wrote:Podrska svima koji su protiv Usanovicevog jataka. Njegovim primjerom treba da se povedu i Pjanic,Stilic,Jahic i ostali igraci koji ne biljeze nastupe u reprezentativnom dresu dok onaj diletant obilazi reality-je.![]()
![]()
Žalim da iskoristim priliku i da pozovem bosansku bracu u dijaspori da stanu na stranu mladog Husejinovica...ko ce ako oni nece
- KemooSA
#8 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Ma nije on ni protiv usanovica ni saveza i ostale stoke nego nece da sjedi na klupi misli odigro poluvrijeme za Verder i ufuro se..mahta-hz wrote:Podrska svima koji su protiv Usanovicevog jataka. Njegovim primjerom treba da se povedu i Pjanic,Stilic,Jahic i ostali igraci koji ne biljeze nastupe u reprezentativnom dresu dok onaj diletant obilazi reality-je.![]()
![]()
-
vjecnobordo
#9 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Ouu jesi se iznerviroduplooooo21 wrote:Ovaj Frajer nece da igra za bosnu dok je ciro tu??
Nego, složio bih se sa LSDom. Ne znam kako vam Ćiro može biti po volji, samo lik kuha. Jel ni Nadarevića ne treba zvati u selekciju jer je tako reko tata Ćiro? **** GA ĆIRO
-
duplooooo21
#10 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
pa ako je frajer protiv usanovica i ostali sto nekaze nece da igra radi cire i ostali u savezu.. nego kaze nije mi ni dao 3 minute da igra.. igro bi ba strpi se stilic najbolji u polskoj pa neigra a ko si ti ba??
Ufuran decko koji misli samo na sebe ba.. da voli bosnu donosio bi vodu za suigrace a ne da se tuzi radi sto sjedi na klupi..
Ufuran decko koji misli samo na sebe ba.. da voli bosnu donosio bi vodu za suigrace a ne da se tuzi radi sto sjedi na klupi..
- and
#11 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
najbolji igrači bundeslige su u reprezentaciji bih.kada huseinović bude na tim listama bundeslige mogao bi očekivati poziv selektora.inače u zadnjoj utakmici u kojoj je igrao za werder isto kao da je pao s marsa.izgubljen i još se nije dokazao da bi mogao nešto pametovati.
-
mahta-hz
#12 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Nisi me dobro shvatio. Kad pominjem Usanovicevog jataka mislim na Ciru i na njegovo lobiranje za Usanovicev reizbor.duplooooo21 wrote:pa ako je frajer protiv usanovica i ostali sto nekaze nece da igra radi cire i ostali u savezu.. nego kaze nije mi ni dao 3 minute da igra.. igro bi ba strpi se stilic najbolji u polskoj pa neigra a ko si ti ba??
-
Aduu
#13 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Ovdje nije prica o Ciri nego o Huseinovicu
Normalno je da ce u svom ocaju sto nije starter u A reprezentaciji prvo kriviti Ciru, ali ruku na srce momak nije ni zasluzio da ima sigurno mjesto u A selekciji.
Nije standardan ni u Werderu, a u rep. bi sigurno mjesto
Nedavno je isto tako izjavio da nece da igra za mladu reprezentaciju, ponizenje mu ili sta???
Valjda je red da se prvo dokaze u svom klubu, pa tek onda da trazi mjesto u reprezentaciji, a ne obratno.
Pjanic je za njega Maradona pa momak suti i ceka svoju sansu
Da ponovim...
Mali jede govna

Normalno je da ce u svom ocaju sto nije starter u A reprezentaciji prvo kriviti Ciru, ali ruku na srce momak nije ni zasluzio da ima sigurno mjesto u A selekciji.
Nije standardan ni u Werderu, a u rep. bi sigurno mjesto
Nedavno je isto tako izjavio da nece da igra za mladu reprezentaciju, ponizenje mu ili sta???
Valjda je red da se prvo dokaze u svom klubu, pa tek onda da trazi mjesto u reprezentaciji, a ne obratno.
Pjanic je za njega Maradona pa momak suti i ceka svoju sansu
Da ponovim...
Mali jede govna
Last edited by Aduu on 24/12/2008 17:39, edited 1 time in total.
-
duplooooo21
#14 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
vjecnobordo wrote:Ouu jesi se iznerviroduplooooo21 wrote:Ovaj Frajer nece da igra za bosnu dok je ciro tu??
Sta vi mislite na ovo..???![]()
Nego, složio bih se sa LSDom. Ne znam kako vam Ćiro može biti po volji, samo lik kuha. Jel ni Nadarevića ne treba zvati u selekciju jer je tako reko tata Ćiro? **** GA ĆIRO![]()
pa budimo zadovovolji da imam barem jednoga covjeka koji man radost donosi.. ko je bolji u stanju da pomogne u ovoj situaciji repki??
mislis da bi kodro bolje postavljao i rezultate ostvario od cire.. ?? bila bi to ona ista igra ko sa sliskovicem 1:0 ... 2:1 ppbjede protiv protivnika poput Lichtensteina?? de ba kod nas ljudi je tako da nam dodje Franz Bekenbauer mi u bosni bi mu rekli nevalja on neda husejinovicu da igra.. budi mo zadovoljni ovome kada nemoze gamadi niko u bosni sa saveza da makne.. mislis da svi mi nebi zeljeli da odu oni Budale iz Saveza.. jebiga izgleda da nema nista od toga a ciro je najbolji selektor do sada..
- Peppers
#15 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Pa kako nije sramota Ciru da ga drzi na klupi. Pa covjek je odigrao citavu utakmicu za Werder. Ja bi sam odmah stavio Misimovica na klupu, a da ovaj Huseinovic igra
Mislim, on je odigrao citavu utakmicu za Werder 
-
Crvena Tifoza
#16 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Neki dan Husejinovic izjavio: "zabranio mi trener da jedem pite".

-
duplooooo21
#17 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Crvena Tifoza wrote:Neki dan Husejinovic izjavio: "zabranio mi trener da jedem pite".![]()
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#18 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
papcic mali
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#19 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
ni meni Ćiro nije drag, ali ovaj lik ovaj Husejinović... dabogda on nikad više ne zaigro, nigdje. seljačić mali. Pjanić onakav talenat sa 18, a mali jedva čeka da dođe na okupljanje reprezentacije, igro ne igro on dođe i šuti. sretan što uopšte može biti s našim momcima. zna da će doći njegovo vrijeme. a ovaj jad. i dabogda ti werder svaku s pet nula izgubio
oj jebem ti fukaru ti jebem...

oj jebem ti fukaru ti jebem...
-
stranka_vas_prati
#20 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Gdje si ti Maradona,nisam te prepoznao?!
Kod nas se svaki balavac digne,misli da je zvijezda!
Cime mislis da si zasluzio da igras u prvoj postavi?!
Zlo mi je od ovakvih "igracina" da je pametan nebi ga vise nikad zvao,ni Ciro ni bilo koji selektor ubuduce!
Ciro ja sam prije 10 godina na skolskom turniru dao cak 2 gola,u jednoj utakmici na male,zahtijevam da igram umjesto Dzeke i Ibisevica,i kapitensku traku takodje hocu,inace se ne odazivam na poziv!!
Kod nas se svaki balavac digne,misli da je zvijezda!
Cime mislis da si zasluzio da igras u prvoj postavi?!
Zlo mi je od ovakvih "igracina" da je pametan nebi ga vise nikad zvao,ni Ciro ni bilo koji selektor ubuduce!
Ciro ja sam prije 10 godina na skolskom turniru dao cak 2 gola,u jednoj utakmici na male,zahtijevam da igram umjesto Dzeke i Ibisevica,i kapitensku traku takodje hocu,inace se ne odazivam na poziv!!
- zimzelen
#21 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Ma. nije , bolan, vjerujem da iza svega stoji onaj neki menadzer, gradjevinac Sabovic. Takvi upropaste djecu. Nestrpljiviji su oni sto im puleni ne igraju u repki nego igraci sami.Chmoljo wrote:ni meni Ćiro nije drag, ali ovaj lik ovaj Husejinović... dabogda on nikad više ne zaigro, nigdje. seljačić mali. Pjanić onakav talenat sa 18, a mali jedva čeka da dođe na okupljanje reprezentacije, igro ne igro on dođe i šuti. sretan što uopšte može biti s našim momcima. zna da će doći njegovo vrijeme. a ovaj jad. i dabogda ti werder svaku s pet nula izgubio
oj jebem ti fukaru ti jebem...![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#22 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
može i to biti. ali vidi nešto, nije mu Bog dao glavu samo za odbijanje lopte. ima glavu, ima mozak (koliki god da je)... jedna je stvar kad dijeliš ultimatume u nekom klubu, ovo je ipak reprezentacija. i on nije neki dijasporac koji ima možda podijeljene osjećaje, već rođen tu, odrasto je tu, naučio tu igrati lopte i sad on nešto... tobejarabi...zimzelen wrote:Ma. nije , bolan, vjerujem da iza svega stoji onaj neki menadzer, gradjevinac Sabovic. Takvi upropaste djecu. Nestrpljiviji su oni sto im puleni ne igraju u repki nego igraci sami.Chmoljo wrote:ni meni Ćiro nije drag, ali ovaj lik ovaj Husejinović... dabogda on nikad više ne zaigro, nigdje. seljačić mali. Pjanić onakav talenat sa 18, a mali jedva čeka da dođe na okupljanje reprezentacije, igro ne igro on dođe i šuti. sretan što uopšte može biti s našim momcima. zna da će doći njegovo vrijeme. a ovaj jad. i dabogda ti werder svaku s pet nula izgubio
oj jebem ti fukaru ti jebem...![]()
![]()
osim toga, i nije neka šteta. koliko sam vidio koju poziciju igra, mislim da tu nismo deficitarni tako da...
-
Crvena Tifoza
#23 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Trener me pohvalio i zabranio da jedem pite
Said Husejinović, doskorašnji napadač Slobode, bivši mladi i potencijalni A-reprezentativac, ima razloga ovu godinu slaviti kao najbolju u svom životu. U petom je mjesecu (17. maja) proslavio dvadeseti rođendan, u sedmom potpisao za Verder, a kraj je godine začinio nastupom od prve minute za tim iz Bremena. Prije godinu dana Husejinović je sa Slobodom igrao protiv Slavije, a u subotu je bio u startnoj postavi zelenih protiv Volfsburga.
"Fukare", Šabović, Mešanović, Malkočević...
Said za naš list govori o Verderu, Bundesligi, Slobodi, reprezentaciji...
Neočekivano brzo je debitovao za prvi tim Verdera. Koga smatraš najzaslužnijim za svoj uspon?
- Najviše dugujem svojoj porodici, potom menadžeru Ademu Šaboviću, Enesu Mešanoviću, koji su me podržavali i bodrili kada sam imao krizu. I treneru Sakibu Malkočeviću dugujem zahvalnost, kao i saigračima iz Slobode. Porodica i menadžer su mi najbitniji, ali su navijači Slobode na prvom mjestu, jer su me prihvatili od prvog nastupa. Oni su mi davali krila - zahvaljuje Husejinović
A, Husnija Fazlić, trener od posebnog povjerenja u Verderu?
- On je posebna priča. Evo, baš sinoć nakon utakmice otišao sam na večeru sa Fazlićem. On u Verderu uživa ogromni autoritet. Snima protivnike, prati potencijalna pojačanja. Glavni trener i predsjednik, direktor i ostali u klubu, izuzetno poštuju Fazlića. On me pratio u Slobodi, na kraju je njegova riječ presudila u transferu.
Koliko ste zadovoljni prvom sezonom?
- Ja sam prezadovoljan, iako sam tek pola godine tu. Uspio sam se izboriti za mjesto u početnoj postavi, sjedio sam na klupi na utakmicama Lige prvaka, u nekoliko navrata sam ulazio. Igrao sam u napadu, premda se osjećam komotnije kada igram iza dva špica. Iza mene je vrijeme adaptacije. Očekujem pravu "eksploziju" u proljetnom dijelu.
Šta je trener Tomas Šaf rekao nakon utakmice sa Volfsburgom?
- Pohvalio me i trener i saigrači. Ipak, kada sam pošao kući dobio sam program rada. Trener nam strogo zabranjuje da jedemo pite. Ovdje sam specijalnim vježbama izgubio nekoliko kilograma. Sada imam 78 kg. To je neka moja idealna težina. Moram paziti na ishranu, trener insistira da uvijek budemo maksimalno spremni.
Bilo je priče da će vas klub posuditi. Kako to komentirate?
- Radije ne bih nigdje išao, međutim poštovat ću svaku odluku kluba. Ipak, uvjeren sam da ću se izboriti za mjesto u prvom timu. Ovu ću pauzu iskoristiti da treniram i dođem najspremniji na pripreme.
Ćirine kritike me motivišu
Mislite li da su dobre igre Sejada Salihovića, Vedada Ibiševića, Edina Džeke, Zvjezdana Misimovića, ubrzale vaš debi za Verder?
- Sigurno da je lijep osjećaj kada cijela Njemačka štampa hvali Bosance. U klubu znaju moje kvalitete, kao i to da mi je potrebno vremena da se priviknem na jači, kvalitetniji, agresivniji, brži nogomet, što svega nije bilo u našoj ligi. Drago mi je što naš igrači haraju Bundesligom, što je i meni motiv da im se priključim.
Miroslav Blažević je smatrao da ste još "neobrađeni". Kako komentarišete što vas selektor nije pozivao?
- Selektor neka radi svoj, a ja ću svoj posao. Meni i kritike pomažu da radim još jače kako bih sve razuvjerio. Nadam se da ću već u prvoj proljetnoj akciji biti na selektorovom spisku - izjavio je za "San" Said Husejinović.
S.S.
Menadžerski rejting
Husejinovićev je transfer izazvao pravu senzaciju. Po transferima se mjeri rejting menadžera. U bh. nogometu u prvu klasu spadaju; Bekim Dino Pašalić, Nermin Čengić, Irfan Redžepagić, koji su svoje igrače transferirali po Španiji, Italiji, Engleskoj, Turskoj, Njemačkoj, Francuskoj... Husejinovićev menadžer Adem Šabović je u prvoj menadžerskoj sezoni napravio bum. Iz najgore lige u Evropi, uspio je transferati igrača u jednu od najjačih liga na svijetu. Šabović najavljuje "reprizu" sa Semirom Slomićem i Muhamedom Mujićem, novim nadama sa Tušnja.
O Tošiću, Vranješu, Jeleni...
- U Verderu sam najbolji sa Tošićem i Vranješom. Sa njima najviše provodim vremena. Iako imam časove njemačkoj jezika, Jurica i Tošić mi pomažu da što brže savladam jezičnu barijeru. Upoznao sam i Tošićevu ženu, poznatu pjevačicu Jelenu Karleušu. Pravi su par - kaže Said.
- bijelo_dugme
#24 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
Nevolim Ciru ali je ovaj Said Nazário de Lima Husejnovic pokazo da je pravi supak, bez ili sa hemoridima. Sta on misli? Da bi Kodro mozda skino Ibisevica sa spica i ubacio ovog balavca pored Muslimovica?duplooooo21 wrote:Ovaj Frajer nece da igra za bosnu dok je ciro tu??
Last edited by bijelo_dugme on 24/12/2008 18:27, edited 1 time in total.
- bijelo_dugme
#25 Re: Husejinovic VS Ciro Blazevic..
NELSD wrote:Podržavam Husejinovica...ustvari podržavam svakog ko je VS Blaževica...izdrži Husejinovicu-BH fanaticosi su uz tebe.
SVI SMO MI HUSEJINOVIC
Razlog sto igracina odbija repku nije savez ili Cirina politika, nego sto mu Ciro nije dao da igra. U ovim slucaju je potpuno u pravo, sto se mene tice ja mu nevidim mjesto ni na klupi a kamon na terenu.