Utakmica BiH - SiCG

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
grbavica70

Post by grbavica70 »

E pa zato vi necete u Evropu ni za 1000 godina, i zato nam separacije ne gine.

Ako nista drugo, sada znas zasto Srbe zaboli za BiH.
violentjack

Post by violentjack »

Takoder prvo su bili Krajiski
Pa Kosovski

Sad ce valjda Vojvodanski..onako u sridu
violentjack

Post by violentjack »

Super ovdje se negirao zemlju Bosnu i Hercegovinu

Prije si pricao da su Muslimani i Ilsma zaostali

Prije toga si nazivao ljude glupim

Nastavi..znas li ti uopce povezati jednu recenicu?

Mozda je i to suvise kompleksno, zar ne?
bosniaque

Post by bosniaque »

mislim da cemo pobjediti, ali isto mislim da bi trebali biti korektni prema drugoj strani jer kako njihovi navijaci kod nas prodju tako ce i nashi kod njih u beogradu, lahko je prebiti i derati kozu u bosni ali treba imati muda pa otici u beograd navijati za BiH! :-?
grbavica70

Post by grbavica70 »

Ma, misevi jedni, Beograd je tolerantan i Evropski grad, niko vam nista nece. Ni onim majmunima iz BBB i Torcide nije nikad nista falilo u BG ali njih je svakako bilo sladje tuci po Maksimiru i Poljudu.

Prema tome, navijci BiH svakako nece doci u BG a vi od obicne utakmice pravite ovdje neko ravnjanja racuna, odmah mislite na rat, na gluposti.

Radi se o utakmici za kvalifikacije, smatrajte SiCG kao bilo koju drugu reprezentaciju i gotovo. Igrala je SiCG i sa Hrvatima pa niko nikada nije bio povredjen i to jos ona utakmica 2:2 u zagrebu, kada se sahovnicari nisu ni kvalifikovali....Jel treba u Sarajevu ili Zenici da ljudi gube zivote zbog usrane utakmice ???
violentjack

Post by violentjack »

Ko su sad Misevi

Da li ti znas pricati bez vrijedanja.. Grbavica?

Izgleda da ti je to stran pojam
grbavica70

Post by grbavica70 »

Ma, ti si meni genijalac.... :roll:
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Neobavjesten covjek moj zoome, a tu internet, satelitska, novine, radio... dzaba, nekima ni to nije dovoljno :D

Da pogadjam odakle su neki od ovih: Grbavica 70...80 :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Ma, misevi jedni, Beograd je tolerantan i Evropski grad, niko vam nista nece.
Toliko je tolerantan i Evropski da bogomolje iz cista mira pale :(
grbavica70

Post by grbavica70 »

Iz cista mira ?

Idi se lijeci li makar upali TV kada su vijesti...
violentjack

Post by violentjack »

Image

Tolerancija na djelu paljenje Bajrakli Dzamije u Beogradu

Ako je ovo tolerancija..neka hvala

Cupanje Otomanskih grobova..vrijedanje Bosnjaka kroz javne medije Srbije..itd i to je tolerancija?

Da ne duzim..mislit ce neko da pozivam na mrznju..jer neki moderatori ne vole moje slike istine..nazalost i govore mi da se pazim..iako sam ja
Last edited by violentjack on 28/09/2004 18:29, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

Ne kontam kakve veze imaju bogomolje sa onim sto se desavalo? De nas malo prosvjetli :x
Po tvojoj slobodno mogu reci fasistickoj logici, u Sarajevu nije trebala ostati ni jedna Pravoslavna crkva? :x
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Odavno nisam procitao ovako dobrih izvala kosto ima nick Grbavica, ustvari lazem serbian cafe imo punovise toga.

Izjave Grbavice koje su me nasmijale:
Beograd tolerantan grad :lol: :lol: :lol: pa s pravom cu reci da je Sarajevo velegrad spram Beograda nije bitna velicina grada bitni su ljudi koji tu zive, nacin ponasanja razmisljanja ophodjenja itd...

Pa onda kaze manite se gluposti navijajte toleratno? sta je po tebi toleratno navijanje? transparenti Noz Zica Srebrenica, pa zastave 4 s itd...

Nista se ti ne brini bilo gdje da se utakmica igra u federaciji za tebe je to nivo...itekakav nivo za razliku od prasumskih mjesta tipa Istocnog Sarajeva itd

A svi ti koji su dosli u Sarajevo da navijaju sigurno nisu dosli samo radi toga.....pa mene bi kao Srbina iz republike mrske bilo stid svojom nogom krociti u grad Sarajevo, ja bi pognute glave hodao s obzirom sta se sve desavalo u tom gradu....i opet u tom istom gradu kojeg su cetnici drzali pod opsadom granata, snajpera zivjeli su i Srbi i Hrvati i Bosnjaci i peti i deseti....a ti tu lajes i izmisljas kojekakve gluposti ala Risto Djogo pa ne znam kako te nije stid....
Last edited by fukara_tz on 08/10/2004 13:37, edited 1 time in total.
bosniaque

Post by bosniaque »

Ma, misevi jedni, Beograd je tolerantan i Evropski grad, niko vam nista nece.

a vas niko ne smije da bije sem nashe i vashe milicije! :D :D :D
grbavica70

Post by grbavica70 »

Kakve veze ima Srebrenica sa utakmicom BiH-SiCG ? :shock:
bosniaque

Post by bosniaque »

Kakve veze ima Srebrenica sa utakmicom BiH-SiCG ?
a kakve veze ima tolerancija i evropski grad beograd sa paljenjem dzamija! :?
grbavica70

Post by grbavica70 »

Pa vi djeco niste normalni !

Ja vam kazem da je Beograd normalan grad u kojem vam nece dlaka sa glave faliti ako dodjete kao navijaci, za razliku od Sarajeva u kojem ljudima izbijate oci i tuzete zene, a vi odmah serete da je u BG neko zapalio dzamiju...od dzamije smo dosli i do Srebrenice i do majki koje placu...!!!

Dabogda vam SiCg dao pet golova....joj sto cu uzivati. 8)
violentjack

Post by violentjack »

I ja bi uzivao kad bi te sreo u Sarajevu :x :x :x
pitt

Post by pitt »

Uzivaj brate, niko ti ne brani. :D
HomeArt

Post by HomeArt »

grbavica70 wrote:Pa vi djeco niste normalni !

Ja vam kazem da je Beograd normalan grad u kojem vam nece dlaka sa glave faliti ako dodjete kao navijaci, za razliku od Sarajeva u kojem ljudima izbijate oci i tuzete zene, a vi odmah serete da je u BG neko zapalio dzamiju...od dzamije smo dosli i do Srebrenice i do majki koje placu...!!!

Dabogda vam SiCg dao pet golova....joj sto cu uzivati. 8)
Sto se pravis blesav. Hebo te Beograd. Nema vece selendre na daleko (gledam njihovu TV redovno).
Sto se tice tog izbijanja oka u Sarajevu prvo se raspitaj kako su se ponasali navijaci SiCGa.iz Lukavice!? pa onda nesto pricaj. I jos nesto, to sto si ti ko nesto uvrijedjen i neces navijati za BiH ili neki drugi srbin koji nece da igra za BiH, boli nekoga k***c sto tako mislite. Nije to problem nogometnog saveza BiH nego vas hajvani jedni!
violentjack

Post by violentjack »

Kazu da je tip imao stakleno oko i da je laz da su mu neki nasi izbili oko

:-?
manijak1

Post by manijak1 »

Igra se u Zenici :D 1000 posto pa ti uživaj :D
crazy

Post by crazy »

grbavica70 wrote:Slusaj me, navijacu za BiH tek kada u njoj budu igrali Srbi (ne ovi federalni srbi), kada mi budu zajamcena prava u Fed. kao Srbinu na zivot i na rad, kada budem imao sva prava poput svih ostalih, kada budem imao prava da glasam za koga hocu i da imam spostveno misljenje u vezi svega i ga mogu reci glasno, kada budem mogao sa Srpskom zastavom proci kroz Sarajevo a da me neki sandzo ne ubije, itd, itd,

Znaci, kada BiH bude kao i svaka normalna Evropska drzava.

Samo tada, i to mozda, jednoga dana budem navijao za BiH...a djeca nece navijati za tu reprezentaciju, to ti garantujem. :lol: :lol:
E ovako, tebi zaista covjek ne moze pobjeci sa ovog foruma.
Sto se tice tvojih prava u Federaciji imas ih vjerovatno kao i svaki drugi obican gradjanin Federacije-dakle, skoro ih i nemas, ne zato sto si Srbin, nego ih nemaju nit Muslimani niti Hrvati.
Kroz Sarajevo neces nikada proci sa srpskom zastavom, pa niti kada i ako tvoja djeca budu tu zivjeli u miru i slozi.
BiH ce biti normalna drzava, kada svi popustimo malo i manimo se supljih nacisovinistickih stavova i politike koja nas i dalje vodi u propast.
A to da ti djeca "garantovano" nece navijati za reprezenraciju, je odraz tvog cetnickog identiteta, koliko god ti tvrdio da nije tako.
Dakle, Grbo, sjeti se onih divnih Titovih dana, kada ste vi Srbi sve imali, a mi Muslimani, kako mnogi tvrde nismo nista(iako ja ne zastupam takvo misljenje) pa opet zelimo zajedno i normalno da zivimo, onoliko koliko mozemo.
crazy

Post by crazy »

grbavica70 wrote:E pa zato vi necete u Evropu ni za 1000 godina, i
A ti to kao hoces u Europu??????????????
Ili ce to mozda RS, sam bez BiH uci u Europu????????????
Ili mozda SiCG udje u Europu prije BiH???????????????????
ja_doso

Post by ja_doso »

Grbavice70

O kulturi Vas iz RS i Beograda samo procitaj na temi "Samo za ovu utakmicu DELIJE I GROBARI..." ili ako hoces evo ti jope direktan link
http://www.combat18.org/forum/viewtopic ... 90a9341832

Neka mi nostalgicar oprosti na autorskim pravima :D
Post Reply