prenosi on i na sport klubu + nesto,ja mislim da je austrijska liga...Enticer wrote: Evo upravo gledam sta imam od sport klubova:
1. Sport Klub Cr
2. Sport Klub R
3. Sport Klub HU
4. Sport Klub +
Izgleda da nemam Sport Klub Srbija, ovo mi je sve na satelitu THOR, zna li iko kako da dodjem do Sport Klub srbija?
Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -danTe-
#26 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
- Doda37
#27 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Njemu ne treba Digi kartica vec Total TV kartica da bi gledao Sport klub (Srbija), u stvari sada mu i ne treba Digi kartica kada ga gleda piratskizalizani wrote:Ti si na Thoru i imas jedini razumljiv SportKLub (Hrv)
SportKlub(Srb) je na satelitu Eutelsat w2 i njega nemozes gledati zato sto je u kompliciranijem sustavu kodiranja
Opcija ti je da ga gledas preko kablovske,da kupis digi TV karticu,ili CS u slucaju da imas dreambox ili skystar2
- zalizani
#28 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
upravo to lapsus linguaeDoda37 wrote:Njemu ne treba Digi kartica vec Total TV kartica da bi gledao Sport klub (Srbija), u stvari sada mu i ne treba Digi kartica kada ga gleda piratskizalizani wrote:Ti si na Thoru i imas jedini razumljiv SportKLub (Hrv)
SportKlub(Srb) je na satelitu Eutelsat w2 i njega nemozes gledati zato sto je u kompliciranijem sustavu kodiranja
Opcija ti je da ga gledas preko kablovske,da kupis digi TV karticu,ili CS u slucaju da imas dreambox ili skystar2
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#29 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Argentince isto prenosi na sportklub+. Kazu da je najludji kad igraju boca-river. Jos nekad idu grci na sportklub+ pa i to prenosiand1medjed wrote:prenosi on i na sport klubu + nesto,ja mislim da je austrijska liga...Enticer wrote: Evo upravo gledam sta imam od sport klubova:
1. Sport Klub Cr
2. Sport Klub R
3. Sport Klub HU
4. Sport Klub +
Izgleda da nemam Sport Klub Srbija, ovo mi je sve na satelitu THOR, zna li iko kako da dodjem do Sport Klub srbija?
-
Enticer
#30 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Al sta to vrijedi kad u tim klubovima nema nasih fudbalera, ja bih ga najvise volio slusati kad prenosi utakmice Hoffenheima i Wolsfburga. Zna li iko kako da Eutela otkljucam Sport Klub srbija?and1medjed wrote:prenosi on i na sport klubu + nesto,ja mislim da je austrijska liga...Enticer wrote: Evo upravo gledam sta imam od sport klubova:
1. Sport Klub Cr
2. Sport Klub R
3. Sport Klub HU
4. Sport Klub +
- Doda37
#31 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Ne moze, samo original ili CSEnticer wrote:Al sta to vrijedi kad u tim klubovima nema nasih fudbalera, ja bih ga najvise volio slusati kad prenosi utakmice Hoffenheima i Wolsfburga. Zna li iko kako da Eutela otkljucam Sport Klub srbija?and1medjed wrote:prenosi on i na sport klubu + nesto,ja mislim da je austrijska liga...Enticer wrote: Evo upravo gledam sta imam od sport klubova:
1. Sport Klub Cr
2. Sport Klub R
3. Sport Klub HU
4. Sport Klub +
-
SIROMPITA
#32 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Marjan...najveca legenda.e sad uzivajmo,zamislite sad,Belija-BIH,ntv hayat,komentator,Marjan Mijajlovic.uh bas mi drago idemo.Do poslednjg daha.ja bravo Marjane majstore: : 
- ja.neron
#33 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
najbolje da niko ne komentariše utakmice reprezentacije to bi bilo fakat ljepota bez ikakvog dekoncentrisanja sa glupim komentarima i vrištanjem oko poluprilika

-
memeje
#34 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Raduj se nacijoooooooooooooooooo...
-
SIROMPITA
#35 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Pa ljudi Marjan je Mont Everest:Vrh svih vrhova,legenda nema sta: 
- BocaJuniors
#36 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
eno u novinama procitah da ce marjan prenositi real-atletico, što znaci da pocinje da radi na bajatu i vrlo izvjestno da će prenositi repku 
-
paja_patak
#37 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
pazite sada na hayatu u toku neka prijeratna serija a u pozadini Marijan nabraja sastave Atletica i Reala

- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#38 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Jeste majke mipaja_patak wrote:pazite sada na hayatu u toku neka prijeratna serija a u pozadini Marijan nabraja sastave Atletica i Reala![]()
Ponavlja da sta ne zajebe nocas
Last edited by grunt on 07/03/2009 18:23, edited 1 time in total.
- and
#39 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
jel na hayatu ili 99 kod adila ?paja_patak wrote:pazite sada na hayatu u toku neka prijeratna serija a u pozadini Marijan nabraja sastave Atletica i Reala![]()
-
paja_patak
#40 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
nema veceras dzanko lenda pa ce svratiti na hayat kao gost komentatorand wrote:jel na hayatu ili 99 kod adila ?paja_patak wrote:pazite sada na hayatu u toku neka prijeratna serija a u pozadini Marijan nabraja sastave Atletica i Reala![]()
-
musac
#41 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Jebo vas Marjan Mijajlovic. Velicate ga kao da je...
Komentar k'o komentator. Ništa posebno.
- video
#42 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Drz se ti onog ahmetovica, i onog priganice, i onih sa obn-a, i onog ....., a nas pusti da uzivamo slusajuci legendarnog " Cvajta " voditelja.musac wrote:Jebo vas Marjan Mijajlovic. Velicate ga kao da je...
Btw, kakav bi bio na prenosu formule 1
Zamislite ono kao - Raikoooonneennn, kakvo preticanje, .......
- rado_vidjen
#43 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
bas se pitam koliko ce proci dok mu veseli bosanci ne krenu psovat "cetnicku" hajku
licno ga gotivim. ali ne mogu se zaklet da mnogim mojim sunarodnjacima nece smetati ekavica
licno ga gotivim. ali ne mogu se zaklet da mnogim mojim sunarodnjacima nece smetati ekavica
- zalizani
#44 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Sta sunarodnjacima,blizoj obiteljirado_vidjen wrote:bas se pitam koliko ce proci dok mu veseli bosanci ne krenu psovat "cetnicku" hajku![]()
- jasko_ba
#45 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
trenutno prenosi real - atletiko i uživam ko malo dijete
svaka mu čast
-
LSD
#46 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Koja razlika izmedju Marjana i Lipe (ili Priganice,svejedno)...razlika u svjetlosnim godinama...covjek je pravi profesionalac,fudbalski fanatik i elokventan je...ona dva mrtvaca unište svaku volju za gledanjem Premiere...sportska redakcija Hayata je napravila pun pogodak sa njegovim dovodjenjem,ali svejedno oni ce opet ostati do daljnjeg mahalska televizija.
-
abdulvehab
#47 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
ideja
Marjan je pravi refresh na nasim malim ekranima. Sinoc sam se zadrzao do 22,00 u kuci, prvi puta nakon ne znam koliko vremena jer jednostavno merak je gledat tekmu koju taj covjek prenosi.
Hayat
ekavica? no problem
poredjenje njega i ostalih komentatora sa nasih televizija nema smisla, pogotovo debila sa obn-a
Marjan je pravi refresh na nasim malim ekranima. Sinoc sam se zadrzao do 22,00 u kuci, prvi puta nakon ne znam koliko vremena jer jednostavno merak je gledat tekmu koju taj covjek prenosi.
Hayat
ekavica? no problem
poredjenje njega i ostalih komentatora sa nasih televizija nema smisla, pogotovo debila sa obn-a
-
dimu
#48 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
svaka njemu cast al za moj ukus malo previse prica
i previse odluta od utakmice o nekakvim pricama iz privatnog zivota igraca i slicnim glupostima koje nisu bitne dok se na terenu desava nesto puno interesantnije
u svakom slucaju je bolji od onih sto su prije prenosili...
i previse odluta od utakmice o nekakvim pricama iz privatnog zivota igraca i slicnim glupostima koje nisu bitne dok se na terenu desava nesto puno interesantnije
-
palermo
#49 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Tako je mene i Mladen Delić nervirao, al kad ode on i dođoše drugi,tek vidjeh koliko mi fali.Dobar je Marijan......dimu wrote:svaka njemu cast al za moj ukus malo previse prica
- Šibicar
#50 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
E haveru,a sjećaš li se možda onog starog sa BHT-a?Mislim da je Sead Hadžijahić ili tako nešto(u zadnjih nekoliko godina je najviše bokserske turnire prenosio,i donosio izvještaje),ali ranije je i on komentarisao fudbalske utakmice,pa kaže nešto i onda 2 minute šutidimu wrote:svaka njemu cast al za moj ukus malo previse prica