Zahvaljujem Gospodaru na...
- mali Ninja
#26 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
hvala Mu na svemu, sve sto se desava od Njega je ..
- travar
#27 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Aminseldzuk wrote:Zahvaljujem Gospodaru što sam i dalje u granicama normale u svijetu punom luđaka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- beautyfool
#28 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Elhamdulillah, elhamdulillah na svemu 
- arzuhal
#29 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Ne mogu Mu se zahvaliti hvalom dostojne Njega...
- selver
#30 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Hvala Mu za užitak jutarnje kahve.
-
sancica
#31 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Zahvaljujem Gospodaru svih svjetova na svemu sto mi je podario, na svim iskusenjima kojim me iskusava i na Njegovoj pomoci kad mi niko drugi nemoze pomoci.
Zahvaljujem se sto me je uputio na Pravi put, sto me je izveo iz tame,sto ushicena ustajem na sabah namaz,sto imam priliku da cujem ezan sa minare,sto se imam kome obratiti kad svi drugi napuste.......
Allahu Milostivi, oprosti moje grijehe, ucvrsti moj vid i moj sluh i moje ruke i moje noge da budu na PRAVOM PUTU KA ISTINI, AMIN RABBIL ALEMIN.
Zahvaljujem se sto me je uputio na Pravi put, sto me je izveo iz tame,sto ushicena ustajem na sabah namaz,sto imam priliku da cujem ezan sa minare,sto se imam kome obratiti kad svi drugi napuste.......
Allahu Milostivi, oprosti moje grijehe, ucvrsti moj vid i moj sluh i moje ruke i moje noge da budu na PRAVOM PUTU KA ISTINI, AMIN RABBIL ALEMIN.
- Baghira
#32 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Aminsancica wrote:Zahvaljujem Gospodaru svih svjetova na svemu sto mi je podario, na svim iskusenjima kojim me iskusava i na Njegovoj pomoci kad mi niko drugi nemoze pomoci.
Sto rece moja sestra......elhamdullillah, unendlich mal
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
zahvaljujem gospodaru što je brankovićev sin imao jučer ima danas i imat će sutra
a ja živim u strahu od sutrašnjice i užimam u sjećanju na bolju prošlost a danas ne živim
a ja živim u strahu od sutrašnjice i užimam u sjećanju na bolju prošlost a danas ne živim
-
sancica
#34 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Postovani Komi,... bili su i sultani i kraljevi i carevi paaaaa...svi pod zemlju crnu a niko nista neponese sa sobom..sve ostalo na dunjaluku. E vidis, tako ce i gdin Brankovic i ostali bas kao ja i ti isto tako pod zemlju, ako Bog da insaAllah, i nista necemo ponijeti sa sobom osim dobrih djela !!!!!! I svako je odgovoran iskljucivo za svoja djela.....To se zove PRAVDA !!! Bogati i siromani, crnci i bijelci, pametni i glupi, slijepi i gluhi...svi ama bas svi ce jednog dana na putovanje.....razlika je jedino u tome ko sta nosi sa sobom !!!
- vee-jay
#35 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
... svemu!! ili kako znam reci: na savrsenosti nesavrsenosti!!! sve je napravio onako kako treba da bude 
-
Rottweiler
#36 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Hvala Ti Uzviseni za smrt, najvecu pravdu u ovom kratkom zivotu svih nas
- Ahmmed
#37 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
vee-jay wrote:... svemu!! ili kako znam reci: na savrsenosti nesavrsenosti!!! sve je napravio onako kako treba da bude
-
Howitzer
#38 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Najbolje je da mi prvi post krene zahvalom Gospodaru onoliko koliko moze napuniti Zemlju, Nebo, i prostor između toga i jos toliko i koliko On hoce poslije toga na blagodati darovanoj meni, na Njegovoj uputi jer samo On upucuje, na razumu koji nas razlikuje od zivotinja, hvala Ti na zdravlju, vidu, sluhu, dodiru, okusu, rukama, nogama, nemoguce je nabrojati Tvoje blagodati ...HVALA ti Gospodaru !
-
Ripicipi
#39 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Hvala mu sto tek rodjena djeca po africi umiru od gladi i bolesti 
Hvala mu sto me je kao dijete ostavio bez oca i zivot mi ucinio mnogo tezim, veliko mu hvala...
Hvala mu sto me je kao dijete ostavio bez oca i zivot mi ucinio mnogo tezim, veliko mu hvala...
- Baghira
#40 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Zao mi je sto si ostao rano bez oca, ali nista na ovom sivjetu nije bez razloga. Vezes se previse za ovaj svijet, zaboravljajuci na onaj vjecni.potres_mozga wrote:Hvala mu sto tek rodjena djeca po africi umiru od gladi i bolesti
A djeca Afrike su nase iskusenje. Tako ja makar gledam.
- mali Ninja
#41 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
iza jednog zla, sigurno idu dva dobra. Bez zla, nema dobra jer da nema zla, ne bi znao šta je dobro. Neka je rahmet duši tvoga oca a ti budeš li vjerovao, borio se i radio kako Allah zapovijeda, nadaj se dobrom i očekuj Njegovu nagradupotres_mozga wrote:Hvala mu sto tek rodjena djeca po africi umiru od gladi i bolesti
- Atzzo
#42 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
dinosaur z567: Hvala Bogu za kometu (asteroid šta već), sada sam u raju, napokon.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#43 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Hvala ti moj jedini Gospodaru na svemu.

- BHF_Manijak
#44 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
hvala mu sto drzi ovakve debile ko komi, mutezillah.... da se imam diviti ljudskoj gluposti 
-
ragib
#45 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
cime da se zahvalim kada mi je dao jezik pa se zahvaljujem Njemu jezikom koji mi je On dao
-
zonbirile
#46 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
sancica wrote:Postovani Komi,... bili su i sultani i kraljevi i carevi paaaaa...svi pod zemlju crnu a niko nista neponese sa sobom..sve ostalo na dunjaluku. E vidis, tako ce i gdin Brankovic i ostali bas kao ja i ti isto tako pod zemlju, ako Bog da insaAllah, i nista necemo ponijeti sa sobom osim dobrih djela !!!!!! I svako je odgovoran iskljucivo za svoja djela.....To se zove PRAVDA !!! Bogati i siromani, crnci i bijelci, pametni i glupi, slijepi i gluhi...svi ama bas svi ce jednog dana na putovanje.....razlika je jedino u tome ko sta nosi sa sobom !!!
pa ja grešan bih se mjenjao sa Žmirom,pa šta bude.Bogati i siromašni će isto završiti,ali bogati vjernici su generalno odbacili ovakva učenja
- Apostate
#47 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
dovoljno razuma i inteligencije da razabirem izmedju realnosti i fikcije
-
seldzuk
#48 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Hvala Mu na proljetnom beharu.
-
seldzuk
#49 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...
Hvala Mu na beharu.

-
seldzuk
#50 Re: Zahvaljujem Gospodaru na...

Hvala Gospodaru na svemu lijepom što nam je dao.