JThomas wrote:evo kažem ti, ja sam sad odlučio da ne vjerujem da je u iraku rat. svjedoci lažu, snimci su montaže, a ti sajtovi će bilo šta napisati...i svi su se oni urotili i dogovorili da slažu jedno te isto. hajde ti meni sad dokaži da nisam u pravu.
jeste, svi su se oni, cijeli svijet, urotili protiv jadne demokratske i tolerantne saudijske arabije, pa sve hiljade sajtova iz različitih zemalja, svi slagali jedno te isto, nikome nije za vjerovati...sve su izmislili đubrad, i za teror vjerske policije, i za upražnjavanje drugih vjera, i da nema crkava i sveštenika, i da je ženama zabranjeno voziti auto, ili biti u društvu s muškarcem koji nije rod, sve su to gnusne laži i klevete, ti ćeš to povjerovati tek kad vidiš, svi svjedoci lažu, i agencije UNa lažu...zašto si onda uopšte na internetu, kad ne vjeruješ ničemu što piše?
ali znaš ti, samo se praviš blesav...
šta si sve naucio o Saudiji preko interneta...zapanjujuce.
Ima li išta pozitivno da si naucio o njoj na tim stranicama??...vidim po pisanju,Saudija je svjetski problem kojeg treba kao i Irak pokoriti i disciplinovati,jelde...dati sva prava svima,napraviti od nje demokratsku državu kao što "ko fol" USA radi sa Irakom,jelde...ti bi se sad malo preko SA-X.com pravio demokrata,moralisao o pravima žena i porucivao tim strašnim,zlim i zatucanim arapima da otrkiju svoje žene,da otvore pivnice,malo pederluka nije na odmet i da slušaju rock n roll jer,pobogu,tako toliki sajtovi to pišu i porucuju,a i tvoja sama logika nalaže,jelde
Nešto me to podsjeca na Buša i njegovu demokratiju.
Samo,ne znam znaš li da su Saudija i USA gotovo bratske zemlje...ko prst i nokat...šta ces sad pisati,da mi je znati.