Dobar.PC laptop (23. po redu) uz saradnju sa ntv Hayat i emisijom “Ispuni mi želju” je stigao kao ispunjenje jedne želje.
Želju su poželjeli učenici osnovne škole u Bosanskim lužanima, u Derventi koji sa Jovanom i Slavicom idu u kombinovano odjeljenje (3-5 razred). Uz pomoć njihove učiteljice Jasmine njihovi drugovi su napisali pismo u kojem između ostalog piše: “Mi svi iz razreda imamo kompjuter kod kuće, samo oni nemaju. Ako ste u mogućnosti da im pomognete mi bi vam bili zahvalni do neba.”. To su napisali Vanja, Slađana, Zoran, Dajana, Duška i ostali njihovi drugovi na jednom velikom odmoru.
U porodici Stojanović jedino je otac zaposlen, a majka i pored svoje invalidnosti od rođenja brine o svojoj djeci. Jovan je sa odličnim uspjehom završio 5 razred a njegova mlađa sestra Slavica je takođe s odličnim uspjehom završila treći razred. Slobodanka još nije krenula u školu a beba Stojko nažalost ima zdravstvenih problema u razvoju svoje lijeve ruke.
Drago nam je da smo uspjeli ispuniti još jednu lijepu želju i hvala svima koji su učestvovali u tome da ova želja postane stvarnost.
web: http://dobro.ba/?p=3478