Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cowboy wrote:znaci i Dino Merlin sto je pjevo po Americi-pjevo je. Osim ako se ne provuce preko granice s Mexicom.
Prije nekoliko dana sam na CNN u čuo da je Cat Stevens optužen za saradnju sa teroristima zato što je prikupljao novac za organizaciju za koju se kasnije iskazalo da ima veze sa teroristima.Znači sve je politički motivisano a on nema nike veze sa teroristima,jer po toj definiciji amerika se bavi terorizmom već odavno.
cowboy wrote:znaci i Dino Merlin sto je pjevo po Americi-pjevo je. Osim ako se ne provuce preko granice s Mexicom.
Prije nekoliko dana sam na CNN u čuo da je Cat Stevens optužen za saradnju sa teroristima zato što je prikupljao novac za organizaciju za koju se kasnije iskazalo da ima veze sa teroristima.Znači sve je politički motivisano a on nema nike veze sa teroristima,jer po toj definiciji amerika se bavi terorizmom već odavno.
Dino Merlin nebi trebao imati nikih problema.
Cuo sam i ja na CNN-u da je Irak pun (k'o sipak) sto atomskog, sto hemijskog naoruzanja, i da je prijetnja cijelom svijetu. Pusti ba Milane CNN, ako ces vec nesto slusati-slusaj NPR. To je jedino svjetlo u mracnom tunelu americkih medija.
Ja sam stekao dojam da zivis u USA. Ako je to istina, i ne znas sta je NPR (National Public Radio), onda pod obavezno da ugasis TV i upalis radio i naculis usi da cujes fer informaciju. Ako ne zivis u USA, onda nije bitno.
Ja CNN ne gotivim zato sto i oni sve vise ganjaju senzacionalizam kao i vecina drugih americkih medija.
Najvise citam NYT i WSJ a vijesti su najcesce BBC World News.