Oto se ne prodaje u evropi valjda.whow wrote:
Evo mog prijedloga . Sentra SE-R , 200 KS , performanse slicne ili iste kao kod GTI ili Si , vise prostora nego u hondi ili Golfu a jeftinija za par hiljada. Jeste da sam malo subjektivan obzirom da je zena kupila ovakvu Sentru i prezadovoljna.
Civic Si vs. GTI Mk V
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
malizeleni
#26 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
-
whow
#27 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
Pa Seha je US citizen anywaymalizeleni wrote:Oto se ne prodaje u evropi valjda.whow wrote:
Evo mog prijedloga . Sentra SE-R , 200 KS , performanse slicne ili iste kao kod GTI ili Si , vise prostora nego u hondi ili Golfu a jeftinija za par hiljada. Jeste da sam malo subjektivan obzirom da je zena kupila ovakvu Sentru i prezadovoljna.
- kaubojstina
#28 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
Auto je zvjerka. I ako volim GTI vise jer ima vise "substance"...SE-R ima drzanje znatno znaaatno bolje...Bas prije nekih sedam dana sam im'o priliku da je posudim od jednog suradnika...drzi krvinu bolje od GTI i Si...a da ne pricam o ubrzanju.whow wrote:Pa Seha je US citizen anywaymalizeleni wrote:Oto se ne prodaje u evropi valjda.whow wrote:
Mjenjac joj je u malo nezgodnom polozaju...ali to je sitnica u poredjenju sa ostalim prednostima.

Neka slobodno uzme Sentru. Zaboravi "debelog" Golfa i Si kosilicu. Svaka cast Datsunu na ovom vozilu.
Moj glase ide za Sentru.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#29 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
Tako nekakotataratira wrote:u ameriki H u naske VW
-
dimu
#30 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
TheOne wrote:Moja preporuka bi bila Honda Civic Type R i to hatchback s dvoja vrata
potpis... ova honda mi je beze skroz iako je kao coupe... obicni civic ali type r je zvijer, i to vec mozes u neku ruku poredit sa golfom
- Bullet Tooth Tony
#31 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
i naravno,na kraju ipak se odlucite za jednog scirocca

- VR6
#32 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
Sciroccu se kazu ne moze ESP iskljuciti, ak je to tacno, ja ga takvog ne bi pozelio pored GTI-a... 
-
bosanac02
#33 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
GTI je po meni mnogo bolje nego civic, pogotovo ako je za mladjeg muskarca.... ovdje u americi civic je bio popularan prije neki 6 ili 7 god, sad mozes vidjeti sve vise i vise VW na cestama...
-
subie071
#34 Re: Civic Si vs. GTI Mk V
A,sta mislite o Subaru, Impreza WRX. Ovdje U Americi nije puno skuplji od prethodno navedenih, a cini mi se da ima malo bolje karakteristike.