Hvala na podrsci.mIRCerka wrote:Moju podrsku imate, ako vam ista znaci, jer se borite. ono sto zamjeram i vama i ostalim studentima je to sto cekate da vase dupe bude u pitanju pa se bunite.iiddaa wrote:Vidno ne upucen. Na 2. godini studenti se ne zadrzavaju dugo jer ne znaju anatomiju poslije 2. godine ucenja, postoje tu dublji razlozi, koji trenutno nisu tema.
Jedan mali podatak, iz moje generacije samo je jedan student zavrsio u roku i sta ti to govori...?
Duzina studiranja ne medicini ne odredjuje hoces li biti dobar doktor, jer ja licno znam ljude koji su je "brzo" zavrsili, ali isto tako znam i nacin za to brzo zavrsavanje, ja ti ih ne bih preporucila za neke ozbiljnije stvari.
Zaista ne znam zasto sada ovo pisem, mi trazimo solidarnost jer se po ko zna koji put uskracuju prava studentima, a moram baljezgati o trenutno nebitnim stvarima.pozz
SRETNO!
Jesmo sopri ali nadam se da ce i ova zakasnjela reakcija dati neki produkt, dosta je bilo degradiranja i omalovazavanja studenata.Mislim da smo i bez glupih odluka dekanata dovoljno ubijeni u pojam nekim drugim stvarima.

pardon @mircerka.