Semiha Borovac, gradonačelnica grada Sarajeva, prilikom posjete visočkim "piramidama", 31. 07. 07.
Naučnici su se pozabavili ovom njenom izjavom pa su došli do fenomenalnog otkrića:

Lada wrote:„Ovo su pionirski koraci koji bi mogli okrenuti točak historije na jednu drugu stranu."
Semiha Borovac, gradonačelnica grada Sarajeva, prilikom posjete visočkim "piramidama", 31. 07. 07.
Naučnici su se pozabavili ovom njenom izjavom pa su došli do fenomenalnog otkrića:
Lada wrote:„Ovo su pionirski koraci koji bi mogli okrenuti točak historije na jednu drugu stranu."
OplakahLada wrote:„Ovo su pionirski koraci koji bi mogli okrenuti točak historije na jednu drugu stranu."
"Glasajmo srcem sarajevskim"
...ja bih ovdje dodao onaj slogan BPS "Sefer Halilović": "PRAVDA I POŠTENJE"! Pa zar oni ne znaju da su ta dva pojma USTAVOM ZABRANJENI U BOSNIdon vito wrote:Nije izjava nego slogan SDA-ovaca u Opcini Novi Grad
"Glasajmo srcem sarajevskim"![]()
Inventivnije je bilo "10 najtezih godina"
dobarReal Khan wrote:...ja bih ovdje dodao onaj slogan BPS "Sefer Halilović": "PRAVDA I POŠTENJE"! Pa zar oni ne znaju da su ta dva pojma USTAVOM ZABRANJENI U BOSNIdon vito wrote:Nije izjava nego slogan SDA-ovaca u Opcini Novi Grad
Odoh se odmah prijaviti u Visoko da glasam za Zukanaexer wrote:O temi bezbjednosti u Visokom danas su u prvoj izbornoj debati Radija Q govorili kandidati za vijećnike ispred NS RZB, BPS-a, NBS , a među njima je bio i Idriz Zukan kandidat za vijećnika iz BOSS-a. Odgovarajući na pitanje ima li opijata u Podvinjcima, Zukan je ovako odgovorio:
“Pa, to je, da ti kažem, svima poznato. Mislim da se ona(trava – marihuana) proizvodi na svakoj njivi".
Jeste li Vi Zukane kad popušili joint ili probali nešto takvo?
(smijeh) "Upravo, ja i govorim iz iskustva, pošto znam da je na svakoj njivi ima bar po jedna, moramo je trošiti. Ko je taj da spriječi trošenje…”.
Mislim da ih je strah da ne bi neko glasao mozgomdon vito wrote:Nije izjava nego slogan SDA-ovaca u Opcini Novi Grad
Nisu.....iako je glasacko tijelo uglavnom iz bosnjackog naroda..bitni su programi...ja bi sutra glasao za Dodika ako bi u programu imao izgradnju normalne BIH i to isto pokazao na terenu...problem u BIH je sto imamo 100 stranaka a dvije ideologije ...ideologiju podjele i ideologiju reintegracije ...kosmos wrote:@zavrzlama, mora ti se odati postovanje na postu ali otkud ti ova tvrdnja koja je apsolutno bez osnova "...Recimo glasaci Nase Stranke,SDP,SDU....bi u rubrici 2 i 3 zaobisli nacionlne stranke i glasali za ove ne nacionalne....dok..."
Da li ti stvarno mislis da Nasa Stranka,SDP,SDU nisu nacionalne stranke?
-LIBERO- wrote:Naletim maloprije na federalnoj na neki kao pregled predizbornih aktivnosti,tako nesto (usput receno,emisija im je koncepcijski,ako ima koncepciju uopste,katastrofaaaa)
Sejfudin Tokic, i njegov dio USD-a,stoje pred "vjecnom vatrom"u Sarajevu i dijele promotivni materijal,hajd dobro![]()
Al kad poce sazetak izjave Sejfudina koji se obraca kao glasacima i poziva da izadju na izbore jer slusajte sada..."..Jer je vlast BiH poslala svoje vojnike u Irak i tako su iznevjerili zelju i uvjerenje vecine građana ,i da treba izaci na izbore da bi se sto prije promijenila vlast i da se nasi vojnici povuku iz misija u Iraku i Afganistanu..."
Tom covjeku neko treba reci,jer ocito nema pojma ni gdje se nalazi i na izbore kao kandidat izlazi samo iz navike ,da su ovo LOKALNI IZBORI,halo Sejfudineeeeeeeeeee LOKALNIIIIIIIIIIII IZBORIIIIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
CUJ TRUPE U iRAKU I IZACI DA SE SMIJENI VLAST I POVUKU TRUPE...hahahaahahahahaahahahaaha![]()
![]()
Jest, ako ima i jedna urbana stranka u Sarajevu koja se moze pozivati na srce grada, onda je to sigurno SDAdon vito wrote:Nije izjava nego slogan SDA-ovaca u Opcini Novi Grad
Gandalf wrote:Sejfudin Tokić je jači od Chuck Norrisa![]()