Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
grunt wrote:Zbog cega se uopste zove "socijalni rok",mene je to uvijek podsijecalo na neku fukarastinu ,samo kokuzi izlaze na njega!
Zato sto su rokovi odlicna prilika za kafe i socijalizaciju. Prije, dok niko nije gledao ko dolazi na predavanja nije bas bilo moguce tek tako ostati u kontaktu.
stara dobra vremena
Izadjemo na ispit i dobijem rok. Ja pogledam sa druge strane, okrenem, rotiram i vidim da stvarno pise naslov predmeta na koji izlazim.
Mudro zakljucim da nece biti neke fajde, i spremim se za skok. Medjutim necu da budem prvi i cekam 5 minuta. Niko da odustane, te ja tu izfintiram ostale, udarim stolicu pored kao da ustajem, i tu smo haman svi izasli.
IceQueen wrote:
Ne prigovaram ja studentima (mada mnogi zasluzuju prigovor) nego fakultetu koji ne zna napraviti selekciju i osigurati onima koji stvarno zele studirati pravo najbolje uslove. Primi sve i svasta, a onda ne mogu svima osigurati mjesto za sjedenje u amfiteatru. Jad i cemer!... a prije svega sramota onih koji na takav nacin pune svoje dzepove
ma znam, shvatam.
Sjecam se ja prvi dan na faxu, ulazimo u kabinet, ja mislila bice amfiteatar ( ) kad unutra 1000 dusha i ja mrtva hladna pa zar prva smjena nije zavrsila
Kad mi rekose da je to sve druga smjena sve mi je bilo jasno...
Nego ljudi gdje to vi studirate pa 4 predmeta na socijali polazete..kod nas moRe samo je'an
malo sutra.nego raja nije prijavljivala ispite a izlazi po milion puta...kad poloze prijave ......... a bilo je komisija samo u njima isti dunĐŽeri ko i na ispitu sto te obaraju............ stara dobra vremena
vjesticanametli wrote:malo sutra.nego raja nije prijavljivala ispite a izlazi po milion puta...kad poloze prijave ......... a bilo je komisija samo u njima isti dunĐŽeri ko i na ispitu sto te obaraju............ stara dobra vremena
To me podsjeca na jos jedan skec, polozio ja usmeni ispit i trazi profesor prijavu. Pita koji put izlazim, ja: drugi.
I nadje on jednu prijavu, kad nije to ta, pa jos jednu pa jos jednu.
Gleda me a ja: Drugi put da sam izasao, prijavio sam jos koji put.
Zna li neko koliko ove godine košta vanredni studij na DIF-u...dobio sam informaciju da je 1800 KM (900 po semestru)
a prošle godine je bilo 900 ukupno..i ako je ovo istina koliko košta godina (vanredna) na ostalim studijima?