Drago? Ne znam bil' plako ili se smij'o.Alfons Kauders wrote:jel ti drago?
Nacionalnost
- Drvosjeca iz Dejcica
#26 Re: Nacionalnost
- Lincoln-Burrows
#27 Re: Nacionalnost
Ima i Hrvata koji nisu katolici, kako će oni da se izjasne,
vrijedi i za ostale. Iz ankete treba isključiti vjeru ako se pita
samo nacionalnost. Očajna je ova anketa.
Last edited by Lincoln-Burrows on 25/08/2008 13:44, edited 1 time in total.
- Bihac_4_ever
#28 Re: Nacionalnost
Sad ce se tek vidjeti koliko smo mi MULTINACIONALNI!!!amrica wrote:hape_hapica wrote:A sta je razlika izmedju Bosanca i Hercegovca ateiste i Bosanca i Hercegovca? Pa jos Bosanac i jos Hercegovac.
Uze mi pitanje!!![]()
Sad sam u dilemi, kakav je to B-H koji nije ni B/S/H ni ateista?
I jos bi da nas dijelis na Bosance i Hercegovce.... vake i nake.
Inace, ja se izjasnjavam kao BOSANKA, a ako ima rubrika vjeroispovjest, ostavim prazno....
- cogni
#29 Re: Nacionalnost
Zasto Bosanac i Hercegovac ne moze biti ni ateista, ni vjernik? Tj, za sve ostale ti je bitna religija, a za njih nije.Bihac_4_ever wrote: Neka,meni je ovako nekako interesantnije,kad ides u detalj onda dobijes pravu sliku
Drugo, zasto Bosnjaci, Hrvati i Srbi ne mogu biti ateisti?
- Bihac_4_ever
#30 Re: Nacionalnost
Mislim sad kad bi isli bas u detalje onda et,ako niste jednostavno pripadnik niti jedne od navedenih otidjite na NISTA OD NAVEDENOGLincoln-Burrows wrote:Ima i Hrvata koji nisu katolici, kako će oni da se izjasne,hape_hapica wrote:A sta je razlika izmedju Bosanca i Hercegovca ateiste i Bosanca i Hercegovca? Pa jos Bosanac i jos Hercegovac.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#31 Re: Nacionalnost
Bihac_4_ever wrote:Mislim sad kad bi isli bas u detalje onda et,ako niste jednostavno pripadnik niti jedne od navedenih otidjite na NISTA OD NAVEDENOGLincoln-Burrows wrote:Ima i Hrvata koji nisu katolici, kako će oni da se izjasne,hape_hapica wrote:A sta je razlika izmedju Bosanca i Hercegovca ateiste i Bosanca i Hercegovca? Pa jos Bosanac i jos Hercegovac.
- Bihac_4_ever
#32 Re: Nacionalnost
Ja bi najradije stavio 15 opcija,znaci sve,ali gdje bi zavrsili onda...ionako moze cini mi se samo 10...,dakle...cogni wrote:Zasto Bosanac i Hercegovac ne moze biti ni ateista, ni vjernik? Tj, za sve ostale ti je bitna religija, a za njih nije.Bihac_4_ever wrote: Neka,meni je ovako nekako interesantnije,kad ides u detalj onda dobijes pravu sliku
Drugo, zasto Bosnjaci, Hrvati i Srbi ne mogu biti ateisti?
- zastoqsviram
#33 Re: Nacionalnost
vidi kako se psuje jebote, a ja je mislio preporucit u agenciju za statistiku, da zaradi kao dobrocudna anketarka, koja ce mi pokucati na vrata 2011. i uzimati mi razne mjere...mIRCerka wrote:Sljedeci put kad napravis ovako nesto, nece te spasit cijela Krajina, dosta je sto nas politicari jebu kako stignu i umiju, jos bi i forumashi da oduzimaju pravo da se makar virtuelno deklarisemo kao BOSANCI/HERCEGOVCI koji se ne mole bogu na jedan od 3 defaultna nacina!
![]()
Joj kako si me izivcirao sa ovim, sad bi te nasla i tukla majke mi moje!
![]()
![]()
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#34 Re: Nacionalnost
Za sada Bosanci i Hecegovci u blagoj prednosti, prate ih Bosnjaci i Bosanci raznih vjera, Srbi i Hrvati po starom obicaju donji. 
13:50 - Srbi se bude i sustizu Bosnjake na 18%, situacija je neizvjesna.
13:51 - Trend opadanja procenta Hrvata se nastavlja - 7%
13:52 - Ateisti zabadaju noz u leđa na 15% sustizuci Bosnjake i Srbe
13:53 - Zaboravljeni Hrvati vracaju se u igru - 14%
13:51 - Trend opadanja procenta Hrvata se nastavlja - 7%
13:52 - Ateisti zabadaju noz u leđa na 15% sustizuci Bosnjake i Srbe
13:53 - Zaboravljeni Hrvati vracaju se u igru - 14%
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 25/08/2008 13:54, edited 3 times in total.
- Alfons Kauders
#35 Re: Nacionalnost
et opet ste usrali, nema samo BOSANAC... ili sam bosanac+vjera, ili bosanac+ateista, ili bosanac+hercegovac...
vjera NIJE BITNA, nema veze sa nacionalnom pripadnoscu, zasto sad i vi insistirate da se neko deklarise kao pripadnik jedne od 3 navedene vjerske grupacije ili ateista? sta je s onim koji nisu nista od toga?
nidje veze fakat...
vjera NIJE BITNA, nema veze sa nacionalnom pripadnoscu, zasto sad i vi insistirate da se neko deklarise kao pripadnik jedne od 3 navedene vjerske grupacije ili ateista? sta je s onim koji nisu nista od toga?
nidje veze fakat...
- Bihac_4_ever
#36 Re: Nacionalnost
I neko kaze da mi nismo multinacionalno i kulturoloski opredjeljeni...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Za sada Bosanci i Hecegovci u blagoj prednosti, prate ih Bosnjaci i Bosanci raznih vjera, Srbi i Hrvati po starom obicaju donji.
- TheGodfather
#37 Re: Nacionalnost
Cudna ova anketa
Ja se izjasnjavam kao Bosanka/Hercegovka, nije bitno. Uglavnom, odbijam pripadati i jednom od tri konstitutivna naroda, s tim da ne ''pripadam'' ni jednoj od navedenih religija. Tacnije - ateista
Jos tacnije, nisam nicija, samo svoja
A ko hoce nek se svrstava u torove 
Ja se izjasnjavam kao Bosanka/Hercegovka, nije bitno. Uglavnom, odbijam pripadati i jednom od tri konstitutivna naroda, s tim da ne ''pripadam'' ni jednoj od navedenih religija. Tacnije - ateista
- Bihac_4_ever
#38 Re: Nacionalnost
TheGodfather wrote:Cudna ova anketa![]()
Ja se izjasnjavam kao Bosanka/Hercegovka, nije bitno. Uglavnom, odbijam pripadati i jednom od tri konstitutivna naroda, s tim da ne ''pripadam'' ni jednoj od navedenih religija. Tacnije - ateistaJos tacnije, nisam nicija, samo svoja
Ovo vam je samo jedan lagani prikaz,koliko smo mi malo da tako kazem SAMI ZA SEBE,kao i sto jest sto sarenije to bolje...
- Bihac_4_ever
#40 Re: Nacionalnost
Lakomima wrote:Kako ljudi dodju na ideju da smisle ovakav odron od teme?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#41 Re: Nacionalnost
pazi da ti ne uzmem mjeru duzine i sirine za lijes!zastoqsviram wrote:vidi kako se psuje jebote, a ja je mislio preporucit u agenciju za statistiku, da zaradi kao dobrocudna anketarka, koja ce mi pokucati na vrata 2011. i uzimati mi razne mjere...mIRCerka wrote:Sljedeci put kad napravis ovako nesto, nece te spasit cijela Krajina, dosta je sto nas politicari jebu kako stignu i umiju, jos bi i forumashi da oduzimaju pravo da se makar virtuelno deklarisemo kao BOSANCI/HERCEGOVCI koji se ne mole bogu na jedan od 3 defaultna nacina!
![]()
Joj kako si me izivcirao sa ovim, sad bi te nasla i tukla majke mi moje!
![]()
![]()
![]()
Nikad mene nidje na mapi..
- Drvosjeca iz Dejcica
#42 Re: Nacionalnost
Draga Mima, kako ljudi dođu na ideju pa smisle ovakav odron od drzave? Mislim da je tema pun pogodak da pokaze svu besmislenost prebrojavanja krvnih zrnaca.mima wrote:Kako ljudi dodju na ideju da smisle ovakav odron od teme?
- TheGodfather
#43 Re: Nacionalnost
Cudna ova anketa
Jos tacnije, nisam nicija, samo svoja
- Bihac_4_ever
#44 Re: Nacionalnost
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Draga Mima, kako ljudi dođu na ideju pa smisle ovakav odron od drzave? Mislim da je tema pun pogodak da pokaze svu besmislenost prebrojavanja krvnih zrnaca.mima wrote:Kako ljudi dodju na ideju da smisle ovakav odron od teme?
eh bas tako nesto...
-
dalinton
#45 Re: Nacionalnost
Jaaao koliko Bosanaca i Hercegovaca... ajd da se kladimo da će ih na zvaničnom popisu biti manje od 5%. 
-
escobar_
#46 Re: Nacionalnost
Bosnjak
- cogni
#47 Re: Nacionalnost
Na kom zvanicnom popisu, vidis da ne mogu da se dogovore oko popisa. Popisa izgleda nece ni biti, osim ako se ne donese zakon da poslje 2010-te godine nastupa 1991-va godina, pa poslje nje 2012-ta. Mozda jeste besmisleno, ali tako bi svi bili zadovoljni, stoga je rjesenje vrlo realno.dalinton wrote:Jaaao koliko Bosanaca i Hercegovaca... ajd da se kladimo da će ih na zvaničnom popisu biti manje od 5%.
- Bihac_4_ever
#48 Re: Nacionalnost
cogni wrote:Na kom zvanicnom popisu, vidis da ne mogu da se dogovore oko popisa. Popisa izgleda nece ni biti, osim ako se ne donese zakon da poslje 2010-te godine nastupa 1991-va godina, pa poslje nje 2012-ta. Mozda jeste besmisleno, ali tako bi svi bili zadovoljni tako da je rjesenje vrlo realno.dalinton wrote:Jaaao koliko Bosanaca i Hercegovaca... ajd da se kladimo da će ih na zvaničnom popisu biti manje od 5%.
Po mom nekom zakljucku sto se vidi i na anketi (i dalje ce se pokazati tako) da nama kako i kazes uopce nije potreban neki popis,nama je najbolje da imamo popis bez nacionalnog opredjeljenja inace ako se desi taj popis (po nacionalnom kljucu,postupku kako hocete) ispasce zesci debakl...ova anketa je dokaz.
- Bihac_4_ever
#49 Re: Nacionalnost
Usput da kazem,da bi anketa imala neku valjanost,treba obezbjediti najmanje 100 glasova...pa vi bom kako hocete

- cogni
#50 Re: Nacionalnost
Sta je po tebi debakl?Bihac_4_ever wrote: inace ako se desi taj popis (po nacionalnom kljucu,postupku kako hocete) ispasce zesci debakl...ova anketa je dokaz.
Ova anketa je samo dokaz koliko je ovaj forum tolerantan, cak i prema onima koji namjerno prave loshe ankete.