Nacionalnost
- Bihac_4_ever
#1 Nacionalnost
Bilo bi interesantno cuti od sa-x forumasha,njhovu (nasu) nacionalnost i vjersku pripadnost... 
Last edited by Bihac_4_ever on 25/08/2008 13:29, edited 1 time in total.
- Bihac_4_ever
#2 Re: Nacionalnost
Nemojte sad odmah ,ne valja anketa ovo ono,odgovorite ako ste voljni
na ovu anketu kako stoji,ako sebe smatrate necim drugim slobodno napisite,pa cemo lako o tome polemisati...hvala
- Alfons Kauders
#3 Re: Nacionalnost
mi smo ovdje svi bosanci, oni sto nas nema u ustavu, manjina ba...Bihac_4_ever wrote:Bilo bi interesantno cuti od sa-x forumasha,njhovu (nasu) nacionalnost i vjersku pripadnost...
- Fair Life
#5 Re: Nacionalnost
Tema: NACIONALNOST...
U anketi nacionalnost: ATEIST
.
U anketi nacionalnost: ATEIST
Last edited by Fair Life on 25/08/2008 13:26, edited 1 time in total.
- dushmanka_sa
#6 Re: Nacionalnost
A šta ako se izjašnjavam kao Bosanka i Hercegovka? Jer, ja to jesam.
- cogni
#7 Re: Nacionalnost
Zasto si praveci anketu ateistima oduzeo mogucnost da iskazu nacionalnost?Bihac_4_ever wrote:Bilo bi interesantno cuti od sa-x forumasha,njhovu (nasu) nacionalnost i vjersku pripadnost...
Ako je slucajno, imaj u vidu da kada jednim pitanjem ispitujesh dvije stvari, moras biti pazljiviji prilikom sastavljanja tog pitanja.
- Drvosjeca iz Dejcica
#8 Re: Nacionalnost
Govori u svoje ime, ja sam jedan od tri konstitutivna naroda.Alfons Kauders wrote:mi smo ovdje svi bosanci, oni sto nas nema u ustavu, manjina ba...Bihac_4_ever wrote:Bilo bi interesantno cuti od sa-x forumasha,njhovu (nasu) nacionalnost i vjersku pripadnost...
-
Kjajević Majko
#9 Re: Nacionalnost
Ateisti ne mogu biti Bosanci?
Jebiga nisam ništa nit ću ovdje ikad biti. 
-
dnaxy
#10 Re: Nacionalnost
hape_hapica wrote:Vidi fakat.Fair Life wrote:Tema NACIONALNOST...
U anketi ATEIST kao nacionalnost.
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#11 Re: Nacionalnost
Anketa ti je IDIOTska. Fakat. Ima nas Bosanaca/Hercegovaca koji nismo nikakve vjeroispovjesti!Bihac_4_ever wrote:Bilo bi interesantno cuti od sa-x forumasha,njhovu (nasu) nacionalnost i vjersku pripadnost...
- Drvosjeca iz Dejcica
#12 Re: Nacionalnost
Pa nista, nema te u Ustavu BiH, jbg...dushmanka_sa wrote:A šta ako se izjašnjavam kao Bosanka i Hercegovka? Jer, ja to jesam.
- Bihac_4_ever
#13 Re: Nacionalnost
Stavio sam namjerno ateista (i znao sam da ce doci do ovakvih komentara) da reko vidim koliko nas ima ateista(usput)hape_hapica wrote:Vidi fakat.Fair Life wrote:Tema NACIONALNOST...
![]()
![]()
- Bihac_4_ever
#14 Re: Nacionalnost
Rijesicu to...sve dileme samo zbog vas 
- Alfons Kauders
#15 Re: Nacionalnost
jel ti drago?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Govori u svoje ime, ja sam jedan od tri konstitutivna naroda.Alfons Kauders wrote:mi smo ovdje svi bosanci, oni sto nas nema u ustavu, manjina ba...Bihac_4_ever wrote:Bilo bi interesantno cuti od sa-x forumasha,njhovu (nasu) nacionalnost i vjersku pripadnost...
-
zlatan01
#16 Re: Nacionalnost
Ja sam odgovorio, ali moram komentarisati jednu gresku. Ateist nije niti moze biti nacionalnost, ali jeste vjersko opredjeljenje (mada malo rogobatno zvuci). Dalje, ne moze naziv vjerske grupe biti izjednacen sa nacionalnoscu. U mdjunarodnim normama, nacionalnost se najblize moze izjednaciti sa drzavljanstvom, a ono sto mi nazivamo nacionalnost je zapravo etnicka pripadnost. Ja sam Bosanac po nacionalnosti, moje religijsko opredjeljenje je moja privatna stvar!Bihac_4_ever wrote:Nemojte sad odmah ,ne valja anketa ovo ono,odgovorite ako ste voljnina ovu anketu kako stoji,ako sebe smatrate necim drugim slobodno napisite,pa cemo lako o tome polemisati...hvala
-
mIRCerka
#18 Re: Nacionalnost
To ti negdje drugo...Bihac_4_ever wrote:Stavio sam namjerno ateista (i znao sam da ce doci do ovakvih komentara) da reko vidim koliko nas ima ateista(usput)hape_hapica wrote:Vidi fakat.Fair Life wrote:Tema NACIONALNOST...
![]()
![]()
Ovu cu ti temu zatvorit, a ti pokreni ateista vjernik temu na religiji, ili otvori novu temu ISPRAVLJENU.
-
mIRCerka
#19 Re: Nacionalnost
Sljedeci put kad napravis ovako nesto, nece te spasit cijela Krajina, dosta je sto nas politicari jebu kako stignu i umiju, jos bi i forumashi da oduzimaju pravo da se makar virtuelno deklarisemo kao BOSANCI/HERCEGOVCI koji se ne mole bogu na jedan od 3 defaultna nacina!
Joj kako si me izivcirao sa ovim, sad bi te nasla i tukla majke mi moje!

Joj kako si me izivcirao sa ovim, sad bi te nasla i tukla majke mi moje!
- Bihac_4_ever
#20 Re: Nacionalnost
Pa evo ispravio sam nemoj se ljutiti,nisam mislio to ti kaze BOSANAC!!!

- Bihac_4_ever
#21 Re: Nacionalnost
Nije do mene,morao sam tako,sve na demokratski nacin,takva je volja vecine,sad imate priliku da se izjasnitehape_hapica wrote:A sta je razlika izmedju Bosanca i Hercegovca ateiste i Bosanca i Hercegovca? Pa jos Bosanac i jos Hercegovac.
- cogni
#22 Re: Nacionalnost
Opet si napravio kiks sa ateistima, vjerojatno opet namjerno.Bihac_4_ever wrote:Pa evo ispravio sam nemoj se ljutiti,nisam mislio to ti kaze BOSANAC!!!![]()
EDIT: i ne samo ateistima...
Zasto ne napravis ovako nesto:
-Hrvat
-Srbin
-Bosnjak
-Bosanac
-Hercegovac
-Bosanac i Hercegovac
-nista od navedenog
- Bihac_4_ever
#23 Re: Nacionalnost
Neka,meni je ovako nekako interesantnije,kad ides u detalj onda dobijes pravu slikucogni wrote:Opet si napravio kiks sa ateistima, vjerojatno opet namjerno.Bihac_4_ever wrote:Pa evo ispravio sam nemoj se ljutiti,nisam mislio to ti kaze BOSANAC!!!![]()
Zasto ne napravis ovako nesto:
-Hrvat
-Srbin
-Bosnjak
-Bosanac
-Hercegovac
-Bosanac i Hercegovac
-nista od navedenog
- amrica
#24 Re: Nacionalnost
hape_hapica wrote:A sta je razlika izmedju Bosanca i Hercegovca ateiste i Bosanca i Hercegovca? Pa jos Bosanac i jos Hercegovac.
Uze mi pitanje!!
Sad sam u dilemi, kakav je to B-H koji nije ni B/S/H ni ateista?
I jos bi da nas dijelis na Bosance i Hercegovce.... vake i nake.
Inace, ja se izjasnjavam kao BOSANKA, a ako ima rubrika vjeroispovjest, ostavim prazno....
- Lincoln-Burrows
#25 Re: Nacionalnost
Ima i Hrvata koji nisu katolici, kako će oni da se izjasne,hape_hapica wrote:A sta je razlika izmedju Bosanca i Hercegovca ateiste i Bosanca i Hercegovca? Pa jos Bosanac i jos Hercegovac.
vrijedi i za ostale. Iz ankete treba isključiti vjeru ako se pita
samo nacionalnost. Očajna je ova anketa.