Gospodji gradonacelnici

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#26 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by mIRCerka »

nemojte da je gazite, bolje da je pushite! :D
uvjek dobar gost

#27 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by uvjek dobar gost »

mIRCerka wrote:nemojte da je gazite, bolje da je pushite! :D
:mrgreen:
*mima*

#28 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by *mima* »

mIRCerka wrote:
TROŠENJE PARA ZA TE GLUPOSTI PARA ODBIJENIH MENI I TEBI OD PLATE.

Kakve plate...... :roll:
Amazonka27

#29 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by Amazonka27 »

atko wrote:
Fakat nidje veze :-) "onog zelenog" ima jedno 100 metara sve skupa, koliko si puta morala tamo vamo preci da izlizes djonove :D I dizes li ti stopala od tla kad hodas :?

A za koljeno i nokat brz oporavak ;)
presla sam samo jednom...od centralne banke do pozorista...i hajd reko...pretjerujem...samo mi je neobican osjecaj...dok nisam stala na asfalt...
atko

#30 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by atko »

Moonlight & Magnolia wrote:a pada se, ne toliko zbog izlizanih đonova koliko zbog viška zelenog materijala koji je rasut okolo a koji djeluje, ako staneš na njega, kao led...nisam jednom poletila na nos na onom dijelu gdje počinje/završava "trava"! ružan osjećaj :shock:
To jest, sve bih ja one iz "RAD-a" za uho i vratio da pometu sto su prosuli , elementarna (ne)kultura :x
atko

#31 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by atko »

Amazonka27 wrote:
atko wrote:
Fakat nidje veze :-) "onog zelenog" ima jedno 100 metara sve skupa, koliko si puta morala tamo vamo preci da izlizes djonove :D I dizes li ti stopala od tla kad hodas :?

A za koljeno i nokat brz oporavak ;)
presla sam samo jednom...od centralne banke do pozorista...i hajd reko...pretjerujem...samo mi je neobican osjecaj...dok nisam stala na asfalt...
Ma kriza, i pozitivne efekte koje to "zelenilo" ima levati zasjene tako sto to ne urade kako treba, prospu itd itd
uvjek dobar gost

#32 Re: Gospodji gradonacelnici

Lako se nama zezati i ubijati radno vrijeme kojim postom, no situacija se otela kontroli, oni i pored kakvog takvog pritiska javnosti ne haju i nije ih briga, rade šta hoće i kako hoće.. nije ih briga i nije ih stid...

Sve u svemu sranje u bojama... neka pored crvene biciklističke i zelene pješačke neka bude i žuta da se ima gdje povraćati i recimo narandžasta da se ima gdje piškiti pored ceste.... i eventualno jedna traka braon boje da se ima gdje baciti kak...
Last edited by uvjek dobar gost on 14/08/2008 13:44, edited 1 time in total.
mIRCerka

#33 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:Lako se nama zezati i ubijati radno vrijeme kojim postom, no situacija se otela kontroli, oni i pored kakvog takvog pritiska javnosti ne haju i nije ih briga, rade šta hoće i kako hoće.. nije ih briga i nije ih stid...

Sve u svemu sranje u bojama... neka pored crvene biciklističke i zelene pješačke neka bude i žuta da se ima gdje povraćati i recimo narandžasta da se ima gdje piškiti pored ceste....
jel to imas pijesak? ;)
accent

#34 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by accent »

popustite nasu mamicu :x vise
luciferino

#35 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by luciferino »

jer jos trava nije nikla, taaaamo gdje jeee staaala tvoooja stiiiikla :lol:
mIRCerka

#36 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by mIRCerka »

accent wrote:popustite nasu mamicu :x vise
to i ja kazem, nije ovo Sammy Bo zakuhala vec Tajo.
kosmos

#37 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by kosmos »

mima wrote:
mIRCerka wrote:
TROŠENJE PARA ZA TE GLUPOSTI PARA ODBIJENIH MENI I TEBI OD PLATE.

Kakve plate...... :roll:
Iz PDV-a na kruh, mlijeko, lijekove,puter je vec zaboravljen a i meso, i to da znate po zakonu.
ledeny

#38 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by ledeny »

ko fol ofarbali trotoare da se raja ne bi klizala zimi, ali zato, koliko vidim, polomiše se na njemu ljeti. e svašta!

kao što mircerka reče, nema se kao para za izgradnju zatvora za maloljetne delikvente, ali se zato ima za zelene trotoare na kojem će mnoga djeca zguliti koljena. pih!
Last edited by ledeny on 14/08/2008 13:57, edited 1 time in total.
zlatiborka

#39 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by zlatiborka »

mIRCerka wrote:
accent wrote:popustite nasu mamicu :x vise
to i ja kazem, nije ovo Sammy Bo zakuhala vec Tajo.
Obadvoje, cuj Tajo sam odlucio, a Semi Bo k'o biva nije bila upucena....
zar jos neko pusi tu foru..... :run: :run:

Nego da predjemo malo i na Taju, jadnog smo ga zapostavili, to je nepravda..... :angry: :angry:
uvjek dobar gost

#40 Re: Gospodji gradonacelnici

uvjek dobar gost wrote:Lako se nama zezati i ubijati radno vrijeme kojim postom, no situacija se otela kontroli, oni i pored kakvog takvog pritiska javnosti ne haju i nije ih briga, rade šta hoće i kako hoće.. nije ih briga i nije ih stid...

Sve u svemu sranje u bojama... neka pored crvene biciklističke i zelene pješačke neka bude i žuta da se ima gdje povraćati i recimo narandžasta da se ima gdje piškiti pored ceste.... i eventualno jedna traka braon boje da se ima gdje baciti kak...
Ma nema šta više namam, pjesak u glavi, vodu u želudcu, kiselinu u uhu, presvlake u mozgu....

Hvala istaknutim radnicima u gradu i kantonu, hvala ekipi iz zavoda za planiranje kantona Sarajevo, hvala ljudima u vodećim strankama zaista... ljudi hvala Vam, ljudi hvala Vam, uspjeli ste ono što ni Eugen Savojski nije uspio zapalivši grad i tada sve njegove mostove.....

Ostati ćete zabilježeni u istoriji grada kao njegovi najveći dušmani, a mi njegovi stanovnica kao najveći miševi... pa šta bi bilo danas da se porodice Jevreje trebaju spašavati il da se radnici u Fabrici duhana moraju izboriti za sindikat.... da se moramo stvarno opet boriti za ovaj grad ... šta bi onda bilo...

Neznanje je blaženstvo, a znanje obaveza ne privilegija.....
Last edited by uvjek dobar gost on 14/08/2008 14:06, edited 1 time in total.
ulpinian

#41 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by ulpinian »

Juče mi je mačka umrla, gradonačelnici sam kamarao sve po redu zato što nije svim mačkama obezbijedila besplatan veterinarski pregled.
mIRCerka

#42 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by mIRCerka »

ulpinian wrote:Juče mi je mačka umrla, gradonačelnici sam kamarao sve po redu zato što nije svim mačkama obezbijedila besplatan veterinarski pregled.
? Izvini je li to neka sala?
uvjek dobar gost

#43 Re: Gospodji gradonacelnici

mIRCerka wrote:
ulpinian wrote:Juče mi je mačka umrla, gradonačelnici sam kamarao sve po redu zato što nije svim mačkama obezbijedila besplatan veterinarski pregled.
Šala u kombinaciji sa ironijom il sarkazmom, kao veli.... gudite gudite, jer gudite u vjetar....
mIRCerka

#44 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:
mIRCerka wrote:
Šala u kombinaciji sa ironijom il sarkazmom, kao veli.... gudite gudite, jer gudite u vjetar....
Znas, ne kontam pominjanje macke u svemu ovome, a toliko DJECE nema zdravstveno i ergo osim HITNOG UPALNOG PRED SMRT STANJA nece bolnice da ih prime jer nisu osigurani.
ne kontam to skretanje maksimalno u suplju...
uvjek dobar gost

#45 Re: Gospodji gradonacelnici

Ja kontam jer lakše se praviti nezainteresovan i banalizirati, sve dok taj neko i sam ne bude predmetom opstrukcije, malverzacije, igre il čega već od stranbe sistema il nekog njegovog pipka il pupoljka....

Ovdje sve je tako krivo nasađeno ....... ,a mi se tako neodgovorno ponašamo... mislim većina.
A nemojmo kvariti ljudima euforiju oko SFF-a
mIRCerka

#46 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote: A nemojmo kvariti ljudima euforiju oko SFF-a
jest vala, halali...
odo sutit....
uvjek dobar gost

#47 Re: Gospodji gradonacelnici

mIRCerka wrote:
uvjek dobar gost wrote: A nemojmo kvariti ljudima euforiju oko SFF-a
jest vala, halali...
odo sutit....
Da ljudi vide kako i mi možemo biti fina djeca...

Odoh i ja šutat.. pa dokle izduram...(o)...
Banksy

#48 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by Banksy »

Zeleni trotoari su ruglo, i nadam se da će se što prije pohabati i iskrzati i postati još veće ruglo.

Investitori su Općina Centar i Direkcija za ceste Kantona Sarajevo, a izvođač radova preduzeće "Rad".

http://www.ekapija.com/website/bih/page/186147

Peru se pare pred izbore, kao i uvijek, sad će i novi semafori, asfaltiranja asfaltiranih ulica, i tako ... već viđeno.
Amazonka27

#49 Re: Gospodji gradonacelnici

Post by Amazonka27 »

ako bude od istog mnaterijala i biciklisticka staza...onda obavezno stitnike na laktove i koljena...a gume se mogu nekako zamjeniti...
uvjek dobar gost

#50 Re: Gospodji gradonacelnici

Amazonka27 wrote:ako bude od istog mnaterijala i biciklisticka staza...onda obavezno stitnike na laktove i koljena...a gume se mogu nekako zamjeniti...
I kacigu molim, kad sam se ja ovako razbio na običnom asfaltu, taj zeleni bi mi dohakao... sva bi mi glava zelena bila.... možda bi me ljepšim učinila... mogle bi djevojke mene gledati i odmarati oči....
Post Reply