Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedva cekam da Te vidim kako stancas u super-ultra-moderno-skupim cipelicama po novom zelenom trotoaru pa da ih fino izlizes i napravis slicure bas kao sto ja danas svoje upropastih, pa kad stadoh na asfalt razbih koljeno i zgulih nokte...sto i vama zelim...!
Ono je ubetonirani smirgl papir!
Moradoh ovo napisati jer se zakljuca tema, pa se nadam da ce neko od dezurnih uvlaciguza gospodje gradonacalnice prenjeti poruku vec pomenutoj!
Amazonka27 wrote:Jedva cekam da Te vidim kako stancas u super-ultra-moderno-skupim cipelicama po novom zelenom trotoaru pa da ih fino izlizes i napravis slicure bas kao sto ja danas svoje upropastih, pa kad stadoh na asfalt razbih koljeno i zgulih nokte...sto i vama zelim...!
Moradoh ovo napisati jer se zakljuca tema, pa se nadam da ce neko od dezurnih uvlaciguza gospodje gradonacalnice prenjeti poruku vec pomenutoj!
Sta bi s onim njenim kontakt tel. i opcijom da joj se salju primjedbe, sugestije, kritike, pohvale .... gdje je taj broj telefona ?
post editiran, uz izvinjenje @amazonki za nezgrapno poredjenje cipela s mercedesom
Last edited by homo_sapiens on 14/08/2008 01:14, edited 1 time in total.
Ko ti je kriv sto ne znas hodat pa ti ono krivo salim se,brz oporavak i da kupis nove japanke sa oznakom "Nije preporucljivo za stajanje na ono zeleno"
Hvala ono je fakat uzas...nisam imala nista protiv sprovedenog djela...al kunem se dok sam hodala...samo sam geldala kako ce mi varnice ispod nogu sjevnuti...uzas...fino sam ih ishmriglala...i tup...fakat ako nista ne jebite obucu na onom sranju
Amazonka27 wrote:pa et...dok se ona ne razbije...nece ni skonati sta su postavili... da naglasim da nisu noktici sa ruku nego na nogama...boliiiiii
ti ko soko kako si to uspjela tita ti?
Ja sam bila u Džapankama neki dan, i fino otrala zulj s pete o "plocnik"
pa zato sto sam uglancala sandale na onaj klinac tako da su postale ko slicure.. napravih zensku spagu...ja nogu naprijed a ona nazad i jebi ga...a to za pete...nije losa ideja
oni nisu nista postigli time, nego su ponudili delikventima novi način nanošenja povreda i ubijanja nedužnih. vec vidim kako su nekog strugali sa zelenog trotoara. izvinjavam se na brutalnosti, a posebno na nepotrebnoj dramatičnosti. ako nam je trotoar razlog da napadamo ove zbog neodgovornosti, onda smo stvarno u qurcu.
Dok jedni smatraju da je to samo reklama, drugi opet kažu da je to na nacionalnoj osnovi, a oni treći slažu se sa novim izgledom grada.
Alma Zilić, stručni saradnik u Direkciji za puteve Kantona Sarajevo za naš portal kazala je da je to ustvari evropski trend.
"Već neko vrijeme i u Evropi se navlači zelena masa na trotoare i to je trend. Slovenija je to uradila nedavno, tako da je Direkcija za puteve KS odlučila je da sarajevski pločnici budu zeleni iz dva razloga. Prvi razlog je što će se iduće godine navlačiti masa na biciklističke staze, koja će biti crvene boje, te smo iz tog razloga htjeli razdvojiti pješačku i biciklističku stazu. Drugi razlog je nedostatak zelenih površina u našem gradu koje smo željeli nadoknaditi na ovaj način“, pojasnila je Zilić.
pa ti hodaj po trvanjacima, manje boli
Last edited by Dr.Cuddy on 14/08/2008 13:14, edited 1 time in total.
Amazonka27 wrote:pa et...dok se ona ne razbije...nece ni skonati sta su postavili... da naglasim da nisu noktici sa ruku nego na nogama...boliiiiii
ti ko soko kako si to uspjela tita ti?
Ja sam bila u Džapankama neki dan, i fino otrala zulj s pete o "plocnik"
pa zato sto sam uglancala sandale na onaj klinac tako da su postale ko slicure.. napravih zensku spagu...ja nogu naprijed a ona nazad i jebi ga...a to za pete...nije losa ideja
fixer wrote:oni nisu nista postigli time, nego su ponudili delikventima novi način nanošenja povreda i ubijanja nedužnih. vec vidim kako su nekog strugali sa zelenog trotoara. izvinjavam se na brutalnosti, a posebno na nepotrebnoj dramatičnosti. ako nam je trotoar razlog da napadamo ove zbog neodgovornosti, onda smo stvarno u qurcu.
TROŠENJE PARA ZA TE GLUPOSTI PARA ODBIJENIH MENI I TEBI OD PLATE.
Ja sinoc prodjoh pored pozorista...klizavo pravo
Ne znam sta im bi pa ono stavise ccccc
Sasvim nepotrebno
Bitno je samo da su nasi dragi gradjani odmah poceli komentarisati zelenu boju. Kod nas stvarno nista ne moze funkcionisati bez nacionalizma i ostalih gluposti.
TheGodfather wrote:Ja sinoc prodjoh pored pozorista...klizavo pravo
Ne znam sta im bi pa ono stavise ccccc
Sasvim nepotrebno
Bitno je samo da su nasi dragi gradjani odmah poceli komentarisati zelenu boju. Kod nas stvarno nista ne moze funkcionisati bez nacionalizma i ostalih gluposti.
i ti vala uvijek prvo zelenu kuglu ubacis kad igramo bilijara...
Meni ne smeta inovacija te vrste, bila sam jedina u raji koja je bila odusevljena sarenilom zgrada u Olimpijskom selu, cak smo medju prvima profurali naziv MILKA zgrada za onu skroz ljubicastu, ali mi smeta da se kuka da se nema para za jbni zatvor za maloljetnike ili javne narodne kuhinje koje hrane siromashne, a ima se para za UMJETNU TRAVU za dva stadiona i debilizam nadoknade zelnih povrshina farbanjem asfalta u zeleno..
Ako nacrtamo pic*u na tarabi, to je i dalje TARABA i mozete slomiti onu stvar.
Amazonka27 wrote:Jedva cekam da Te vidim kako stancas u super-ultra-moderno-skupim cipelicama po novom zelenom trotoaru pa da ih fino izlizes i napravis slicure bas kao sto ja danas svoje upropastih, pa kad stadoh na asfalt razbih koljeno i zgulih nokte...sto i vama zelim...!
Fakat nidje veze "onog zelenog" ima jedno 100 metara sve skupa, koliko si puta morala tamo vamo preci da izlizes djonove I dizes li ti stopala od tla kad hodas
ono je kretenluk da ga nema veceg..em odvratno za hodanje, em boja ogavna, ni s cim se ne slaze u okruzenju...taman kad pomislimo da ne moze gore, oni nas ubijede u suprotno.
Moj je prijedlog da se ceste ofarbaju na isti nacin...
Joj, cim se oni bave, nemaju gdje da strpaju maloljetne bandite a farbaju trotoare?!?!
Ko li se ovdje s kim utalio?!?!
a pada se, ne toliko zbog izlizanih đonova koliko zbog viška zelenog materijala koji je rasut okolo a koji djeluje, ako staneš na njega, kao led...nisam jednom poletila na nos na onom dijelu gdje počinje/završava "trava"! ružan osjećaj