Kjajević Majko wrote:Užitak je i pružiti užitak, a da se pored tekuće vode neko ne kupa još nisam doživio.
I ako mi je neko privlačan nema tu jesam li zaljubljen,koliko mi je stalo i je li "prava osoba".Sex je sex uostalom, ne znam zašto se oralni izdvaja.
oralna... higijena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mrco
#26 Re: oralna... higijena
- Layne
#27 Re: oralna... higijena
You are cold...brrrrlolita_xx wrote:ma ja mislim da njemu ni jedna nije htjela to da radi, pa se sad on izvlaci kao ne volisandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam.
- lolita_xx
#28 Re: oralna... higijena
cold?Layne wrote:You are cold...brrrrlolita_xx wrote:ma ja mislim da njemu ni jedna nije htjela to da radi, pa se sad on izvlaci kao ne volisandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam.![]()
- Layne
#29 Re: oralna... higijena
Pa znaš ono američki, cold-kažeš šta misliš bez obzira na to kako će se dotična osoba kojoj govoriš osjećat
E i ja se pravim pametan u PM 
- lolita_xx
#30 Re: oralna... higijena
jao pa znam sta je cold, al nisam nista lose rekla 
- Ashrafieh
#31 Re: oralna... higijena
Ne mogu pricati opcenito vec samo o seksu u trenutnoj vezi. Uvijek se i on i ja tusiramo prije seksa.sunasce wrote:Zanima me vas stav o tome koliko je oralni seks cist, gadi li vam se, da li poduzimate ikakve mjere ciscenja prije toga ili poslije (perete li ga, op.a.)? Ja ga upraznjavam i ne dozivljavam ga kao nesto gadljivo, ali misljenja su podijeljena, pa me zanimaju razliciti stavovi? Odnosi se i na musku i na zensku publiku u obje situacije. Hvala!
Pri oralnom seksu ga izvadi prije nego sto ce svrsiti, svrsava u stranu i sam ga obrise. Nakon seksa
se uvijek ponovo tusiramo. Pri spontanom seksu kad nemamo vremena za tusiranje nemamo ni oralni
seks. I on ima odredjene higijenske prohtjeve, trazi da je mackica potpuno obrijana.
-
d2
#32 Re: oralna... higijena
jel koristite one hirurske rukavice kad se dirate ?
nadam se da ne zaboravite maske ?

- burek_in_space
#33 Re: oralna... higijena
d2 wrote:jel koristite one hirurske rukavice kad se dirate ?
- Ashrafieh
#34 Re: oralna... higijena
Tako je. Prijatelj od momka upoznao na nekom derneku zensku i zenska odmah krenula da mu ga popusi. On se zbunio i rece joj "Nemoj, nisam cist", asandra01 wrote:Pa sad ima muskaraca koji to ne vole.Zena im izgleda jeftina kad to rade i jednostavno nece tu vrstu zadovoljstva.To se meni nije desilo ali imam prijatelja koji mi je to rekao.Eto kako znam.
ona njemu "Pa nema problema, ja cu ti ga ocistiti"
Kaze da je pobjegao glavom bez obzira
Nekad fakat pomislim nije lako ni tim muskarcima
- Ashrafieh
#35 Re: oralna... higijena
Ti se ne tusiras kad dodjes s posla kuci? A nakon seksa se nikada ne peres?d2 wrote:jel koristite one hirurske rukavice kad se dirate ?
Onako znojav legnes spavati? Fakat cudno poimanje higijene na temi o oralnoj higijeni
Inace oboje koristimo konac za zube i idemo kod zubara redovno
-
d2
#36 Re: oralna... higijena
ja to ovako, pogledaj 23 sekunduAshrafieh wrote:Ti se ne tusiras kad dodjes s posla kuci? A nakon seksa se nikada ne peres?d2 wrote:jel koristite one hirurske rukavice kad se dirate ?
Onako znojav legnes spavati? Fakat cudno poimanje higijene na temi o oralnoj higijeni
-
d2
#37 Re: oralna... higijena
evo jos malo kao inspiracija
-
d2
#38 Re: oralna... higijena
ha ja a to sto je pepeljara dobro ispala nikom nista 
-
fixer
#39 Re: oralna... higijena
pitanje za muskarce:
da li ste vi nalozeni kad to radite? ja sam toliko koncentrisan, kao da radim matematiku, i nema sanse da budem zategnut
ako znas sta mislim
mislim, stvarno rijetko mi se desi da docekam kraj nalozen. u pocetku budem, ali kasnije ne.
edit: je li sve uredu sa mnom?

da li ste vi nalozeni kad to radite? ja sam toliko koncentrisan, kao da radim matematiku, i nema sanse da budem zategnut
mislim, stvarno rijetko mi se desi da docekam kraj nalozen. u pocetku budem, ali kasnije ne.
edit: je li sve uredu sa mnom?
-
d2
#40 Re: oralna... higijena
mislim da imas psihicke probleme, idi javi se u lozionu dole u podrumu pa treca velika vrata sa desne strane, tamo ce ti dati savjet oko lozenja 
ps
pazi da ne zapnes na ćumur
ps
-
fixer
#41 Re: oralna... higijena
hahahhahahhahahha kreativan odgd2 wrote:mislim da imas psihicke probleme, idi javi se u lozionu dole u podrumu pa treca velika vrata sa desne strane, tamo ce ti dati savjet oko lozenja
ps
- Panthera
#42 Re: oralna... higijena
ZIVIO TUSH i prije i poslije a moze i pod tushem i na vesh mashini....i cica obrijana :Ashrafieh wrote:Ti se ne tusiras kad dodjes s posla kuci? A nakon seksa se nikada ne peres?d2 wrote:jel koristite one hirurske rukavice kad se dirate ?
..Volim urednu cicu vishe od sladoleda
- Ashrafieh
#43 Re: oralna... higijena
Ako ljudi vode racuna o higijeni fellatio je zakon, demonstracija moci, mogucnost da se partner vrti oko
malog prsta. Ja znam kako cu najbolje premuntati dragoga kada pocne dizati frku koliko sam para potrosila
na odjecu, obucu i sminku (na stvari u kojima on nema nikakvog udjela), on zaboravi potpuno da mi je dizao frku
malog prsta. Ja znam kako cu najbolje premuntati dragoga kada pocne dizati frku koliko sam para potrosila
na odjecu, obucu i sminku (na stvari u kojima on nema nikakvog udjela), on zaboravi potpuno da mi je dizao frku
-
d2
#44 Re: oralna... higijena
hajd konacno nesto i iskreno napisano
- Ashrafieh
#45 Re: oralna... higijena
Strast imas samo u ljubavnim romanima ili bajkama o one night standu. Zivi s nekim 5 godina i pricaj mi o strasti 
Ili jos bolje - radi svaki dan 10 sati na poslu i 2 sata kod kuce i reci mi koliko strasti osjecas prema partneru kad legnes
s njim u krevet
Ili jos bolje - radi svaki dan 10 sati na poslu i 2 sata kod kuce i reci mi koliko strasti osjecas prema partneru kad legnes
s njim u krevet
- Aurora Borealis
#46 Re: oralna... higijena
.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 12:56, edited 1 time in total.
-
d2
#47 Re: oralna... higijena
odoh ja, mozda je zarazno 
- Aurora Borealis
#48 Re: oralna... higijena
.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 12:57, edited 1 time in total.
- lala_sa
#49 Re: oralna... higijena
Ashrafieh wrote:Ako ljudi vode racuna o higijeni fellatio je zakon, demonstracija moci, mogucnost da se partner vrti oko
Eh šta ti je žensko...
-
d2
#50 Re: oralna... higijena
nije ni blizu, vjeruj meni, a sad se fataj nogeAurora Borealis wrote:aahhahad2 wrote:odoh ja, mozda je zaraznohaj' ti, ja ću još malo, čekam da mi kaže da nije SVE crno