Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Meshtar

#26 Re: Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Post by Meshtar »

Čuj plagijat.

Pa jel to neko komponuje navijačke pjesme? Većina navijačkih pjesama pjeva se na popularne melodije npr klasične hitove O sole Mio ili Guantanamera. Ili na poznate hitove Queena, White stripes, Joy Division, Beatles i slično.

Plagiranje navijačke pjesme kad je melodija u pitanju...smiješno :D
Alvarez

#27 Re: Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Post by Alvarez »

Meshtar wrote:Čuj plagijat.

Pa jel to neko komponuje navijačke pjesme? Većina navijačkih pjesama pjeva se na popularne melodije npr klasične hitove O sole Mio ili Guantanamera. Ili na poznate hitove Queena, White stripes, Joy Division, Beatles i slično.

:run:
KPNCTNJAH

#28 Re: Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Post by KPNCTNJAH »

ja sam davno prije cuo tu od river plate-a kad su proslavljali titulu i rekao sam da bi bilo dobro da neko nash uzme tu melodiju i snimi neku navijacku pjesmu, to su ovi i uradili i meni je odlicna bila pjesma, sad imaju novu koju pjevaju na stadionu koja je isto plagijat i uzeli su od navijaca Panathinaikosa- Horto Magico, al sta ima veze svi to rade, iako bi vise cijenio da sami smisle neku pjesmu ne samo BHF nego inace navijaci i vise mi je dosadilo slusati Bosnom behar probeharao ... imam osjecaj da nam ta pjesma ne donosi srecu :-D
ljubav_aha

#29 Re: Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Post by ljubav_aha »

latinalover wrote:
Nosferatu wrote: I da ti se na ovo potpise jos debil koji ima vise skole nego tvoj automobil godina.
a ako ima veceg od tebe, orden mu dodjeljujemo.. konfuuznost recenice i redoslijed rijeci...sacuvaj Boze :thumbup:

recenica nije konfuzna,nisi dobor procitao/la

pro/citaj ponovo,ovako :

I da ti se na ovo potpise jos debil koji ima vise skole nego tvoj automobil godina
Last edited by ljubav_aha on 18/07/2008 03:04, edited 4 times in total.
ljubav_aha

#30 Re: Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Post by ljubav_aha »

latinalover wrote:
Nosferatu wrote:Jesi li ti ikad u toj Bosni pomislio
kakva je ovo izjava???
to je i tvoja Bosna, Bosna za koju navijas, koja ti je u dusi????

u toj Bosni???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :thumbup: :bih:
latinalover,sljedeci put kad citas tekst,upali zvucnike,mozda lakse shvatis smisao teksta

ne mozes izvuci dio iz recenice,i tako naglasiti problem,koji u ovom slucaju,ne postoji
latinalover

#31 Re: Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Post by latinalover »

ok poslusacu,,

ali mi zapara usi " u toj "..isto ko da je tamo nesto lievo ,nevazno ,a ne drzava u kojoj je rodjen..
hadzi_lojo

#32 Re: Himna BHF "Nas Stav" argentinska verzija!

Post by hadzi_lojo »

Meshtar wrote:Čuj plagijat.

:thumbup:
Post Reply