Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa jel to neko komponuje navijačke pjesme? Većina navijačkih pjesama pjeva se na popularne melodije npr klasične hitove O sole Mio ili Guantanamera. Ili na poznate hitove Queena, White stripes, Joy Division, Beatles i slično.
Plagiranje navijačke pjesme kad je melodija u pitanju...smiješno
Pa jel to neko komponuje navijačke pjesme? Većina navijačkih pjesama pjeva se na popularne melodije npr klasične hitove O sole Mio ili Guantanamera. Ili na poznate hitove Queena, White stripes, Joy Division, Beatles i slično.
ja sam davno prije cuo tu od river plate-a kad su proslavljali titulu i rekao sam da bi bilo dobro da neko nash uzme tu melodiju i snimi neku navijacku pjesmu, to su ovi i uradili i meni je odlicna bila pjesma, sad imaju novu koju pjevaju na stadionu koja je isto plagijat i uzeli su od navijaca Panathinaikosa- Horto Magico, al sta ima veze svi to rade, iako bi vise cijenio da sami smisle neku pjesmu ne samo BHF nego inace navijaci i vise mi je dosadilo slusati Bosnom behar probeharao ... imam osjecaj da nam ta pjesma ne donosi srecu