Meni je to apsolutno irelevantno.
Vise ljudi, vise iskustva, veci haos
Nedavno izadjoh iz jedne takve relacije - nazalost zbog sasvim nekih smijesnih razloga - ali blage veze nema sa seks-istorijom.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tachno...Upravo zato i mislim da je potrebno reci istinu i shta je bilo (i pozitivno i negativno) kako bi se josh vishe uchvrstilo povjerenje i izbjegla svaka mogucnost da nam ti shtetni jezici nashkode...ladyblue18 wrote:Nisam imala do sada neke duze veze u kojima bih ja ispovjedala njemu svoju proslost.
Imala sam jednu, prelijepu vezu i najduzu ujedno.
Znala sam sve, znao je i on.
I nije bilo razloga za ljubomorom.
Al' kad smo mi raskinuli pojavio se tu poznanik nas.
Koji je eto bio zaljubljen u mene od prvog trenutka kada me vidio () ali mi to nije mogao reci zbog njega.
Pa je pojurio cim smo raskinuli.
Nije ni sedmica prosla...
I ja mu fino objasnila sve kako jest, da nije vrijeme, da ja nisam za veze u tom trenutku, koliko je meni ovaj znacio itd...
a on meni fino kako ga ja iskoristavam () kako sam bezobrazna, bahata, i da ne nabrajam dalje.
I onda je iz objesa prosirio pricu medju rajom kako ja svasta radim po gradu, kako hodam gola usred Sarajeva![]()
Kako me bivsi iskoristio, kao ja sam njemu trebala samo za jedno, ali sam ja glupa pa to ne shvatih ...
I eto, od tada mi nije jasno odakle ljudima pravo da pricaju takve bljuvotine o drugim, i zabadaju nos gdje im nije mjesto.
Lazu na pasja preskakala sto bi se reklo![]()
Sto hoce reci imao il nemao proslost, zli jezici ce je izmislit
I jedno i drugo je tema,ne brini...pustopoljina wrote:to sam ja promasila temu? sex je tema
o seksu nekad pricam, nekad ne...zavisi koja je mjeseceva faza.
A ljubavna ako te vec ne interesuje seksualna?mima wrote:Kakve veze ima bilo cija sexualna proslost? Zar je potrebno to opterecavanje? Svaka veza ce bit bolja ako partneri imaju iskustva,
Eborg wrote:A ljubavna ako te vec ne interesuje seksualna?mima wrote:Kakve veze ima bilo cija sexualna proslost? Zar je potrebno to opterecavanje? Svaka veza ce bit bolja ako partneri imaju iskustva,
Super-Teletina wrote:Nekad davno, kad bijah jako mlad, doživih čudno otkrovenje. Pokupim ja jednu mladu (serem, zaljubim se do ušiju), za koju znam da je imala tipa prije mene na duže staze - što implicira jel te neke džidži-midži stvarčice. I krenemo mi tako, ja nju onako pitam: spavali ste skupa? Ona pita: šta misliš? Ja kažem: pa eto nekako mi logično... Ona odgovori: pa jel ti to smeta? Ja (pun racionalnosti lafo): ma ne smeta naravno!
I tako prolazilo vrijeme, bili smo skupa skoro 2 godine, ali negdje pola godine pred rastanak, doživim to otkrovenje![]()
Naime, jedno veče ležimo mi tako, i nju spuca trenutak istine (ko zna zašto), i kaže mi: imam ti nešto priznati... Nisam spavala samo sa bivšim kako sam ti rekla, imala sam prije toga još dvojicu, a dok sam sa bivšim bila, spavala sam sa još jednim, zato smo i raskinuli...tebi vjerujem toliko da ću ti priznati ovo, a ti radi šta hoćeš (parafraziram jel, al monolog se otprilike sveo na ovo). I sad ja tu tako stojim, i desi se najčudnija moguća stvar: napalim se ko bizon!!! Narednih 15 dana sam tražio da mi prepričava detalje iz te njene skrivene prošlosti, a potom sam je "kažnjavao" (zna se na šta se misli, reci NE nasilju u porodici, izuzev ako nije korišteno u pravom trenutku u pravom omjeru) , a njoj se to dopadalo!
Uglavnom, prekinuli smo pola godine kasnije, iz 14-og razloga, ali mislim da mi je to prva djevojka sa kojom sam zaista razdvojio ljubav od seksa, tj digao ljubav na mnogo mnogo veći nivo od čiste posesije.
Moralisti svih zemalja, ujedinite se, i ošinite sad po meni!