Moda u sarajevskim buticima

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

*mima*

#26 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by *mima* »

Skontala sam....hvala.... :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#27 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

mima wrote:Skontala sam....hvala.... :D
btw, navodno im roba stize danas il sutra...pitala ja u petak :D
madner

#28 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by madner »

tech10 wrote:Fakat dobra tema. Sta se ove godine nosi u domovini? Da budemo u trendu. Koju trenerku da kupim? Nike? Champion?Adidas?:D
Adidas vuće malo na Srbiju, dok je Nike već pravi izbor za nacionalno osvještenog čovjeka i diku iz dijaspore.

Champion nije odavle i kao takav vuce na pijacu, što dika iz dijaspore sebi ne smije dozvolit. :D
mIRCerka

#29 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

madner wrote:
tech10 wrote:Fakat dobra tema. Sta se ove godine nosi u domovini? Da budemo u trendu. Koju trenerku da kupim? Nike? Champion?Adidas?:D
Adidas vuće malo na Srbiju, dok je Nike već pravi izbor za nacionalno osvještenog čovjeka i diku iz dijaspore.

Champion nije odavle i kao takav vuce na pijacu, što dika iz dijaspore sebi ne smije dozvolit. :D
nije bitno sta ces obuci vec kakav telefon imas... :D
CLIO

#30 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by CLIO »

mIRCerka wrote:
mima wrote:Ja nemam problem.......hlace ne nosim....samo suknje dokoljena...a stose tice rukava...nemam problem...nosim pamucne maje....i naravno ...japanke..... :lol:
:lol: ja u suknji ne znam hodati...ni sjediti...ima u ESBI jeans na pofalicima super suknja sa onim kao korzetom, dodje taman ispod mema :D 35KM...
Ma to ima svako, al ako imas posebne meme, onda niko nece primjesiti uoops primjetiti da je ista suknja. :lol: :lol: :lol:
madner

#31 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by madner »

mIRCerka wrote:
madner wrote:

nije bitno sta ces obuci vec kakav telefon imas... :D
Pa trenerka mora biti u boji telefona uz slican elegantan dizajn i ergonomičnost, te imati jasnu šaru koja će istreniranom (žemskom) oku odma reči gdje se dotićni drži (kad nije u ruci, ili u blizini uha).
mIRCerka

#32 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

madner wrote:Pa trenerka mora biti u boji telefona uz slican elegantan dizajn i ergonomičnost, te imati jasnu šaru koja će istreniranom (žemskom) oku odma reči gdje se dotićni drži (kad nije u ruci, ili u blizini uha).
trenerka jednobojna bez velikih aplikacija i crteza po sebi...po mogucnosti da se slaze sa manje zastupljenom bojom na okviru telefona..

rece neko ko ima ljubicasti telefon i prsten sa ljubicastim kamenom...cisto da sam sva u tonu :D
Better Man

#33 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by Better Man »

mima wrote:
vjesticanametli wrote:eh ja prosle heVte u bagateli kod picerije dino kupila cakanu suknjicuuuuuuuuuuuuuuu :skoljka: za cenera :D
U bagateli se moze nac super stvarcica.........kupila sam sandaLone za 10 km......a kupila ponajvecoj zimi i snijegu... :lol:
Sad si sva sretna, jer si kupila sandale samo za 10 KM (dobro sam prošla, jer sam ih platila jeftino), a sutra kad ti noge, tj. stopala stradaju od nekvalitetnih i neudobnih jeftinih sandala, cipela, čizama itd. žaličeš dan kad si takvo što kupila.
mIRCerka

#34 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

Better Man wrote:
mima wrote:
vjesticanametli wrote:eh ja prosle heVte u bagateli kod picerije dino kupila cakanu suknjicuuuuuuuuuuuuuuu :skoljka: za cenera :D
U bagateli se moze nac super stvarcica.........kupila sam sandaLone za 10 km......a kupila ponajvecoj zimi i snijegu... :lol:
Sad si sva sretna, jer si kupila sandale samo za 10 KM (dobro sam prošla, jer sam ih platila jeftino), a sutra kad ti noge, tj. stopala stradaju od nekvalitetnih i neudobnih jeftinih sandala, cipela, čizama itd. žaličeš dan kad si takvo što kupila.
platila ja super marka tene...super puno para...ostali mi vjecni oziljci...na peti i na stopalu sa strane... od MARKE i KVALITETA...
CLIO

#35 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by CLIO »

@ mircerka

To je samo kopija. To nas ba levate kao svemu. Nego najbolje je to preko grane nekako dobiti. To je onda garant original.
Evo sa licnom higijenom kozmetikom ti je isto, cim vidis da na proizvodu ima bugarskog, rumunskog madjarskog i ostaligh jezika iz ovih nasih alahsalamet drzava,bjezi od toga,a ako pise samo engleski ili deutsch onda je OK. Sve sto se radi za istok moze malo i losiji kvalitet.Koriste i oni nasu suplju kontrolu i korumpiranu carinu.
madner

#36 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by madner »

CLIO wrote:@ mircerka

To je samo kopija. To nas ba levate kao svemu. Nego najbolje je to preko grane nekako dobiti. To je onda garant original.
Evo sa licnom higijenom kozmetikom ti je isto, cim vidis da na proizvodu ima bugarskog, rumunskog madjarskog i ostaligh jezika iz ovih nasih alahsalamet drzava,bjezi od toga,a ako pise samo engleski ili deutsch onda je OK. Sve sto se radi za istok moze malo i losiji kvalitet.Koriste i oni nasu suplju kontrolu i korumpiranu carinu.
Ma ne mora se tu varat, naše lijeve države ne štite potrošaće. Imamo niže standarde i onda se isplati napravit fabriku za "nas", jer niži standard = veći profit.
mIRCerka

#37 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

:x samo se jos vise ljutim majke mi...
mIRCerka

#38 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

Nakon demoliranja butika za male, idemo u protestnu setnju Vilsonovim, i to ko od majke rodjeni!
tech10

#39 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

mIRCerka wrote:nije bitno sta ces obuci vec kakav telefon imas... :D
Sta bolje kotira BlackBerry ili iPhone? :D
tech10

#40 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Moram li imat bluetooth da bih bio zapazen?

Image
mIRCerka

#41 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Sta bolje kotira BlackBerry ili iPhone? :D
I PHONE...
ponesi i meni jedan :D
ne treba ti bluetooth...mislice da si lud... :D
tech10

#42 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Bluetooth me je bas nekako fensi. Odes u samoposlugu i slobodno guras kolica i pricas sa starom sta treba kupit'.
Moras mi reci kakvu masku hoces za iphone. Hosh rozo? :D

Image
Last edited by tech10 on 28/04/2008 16:59, edited 3 times in total.
mIRCerka

#43 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Bluetooth me je bas nekako fensi. Odes u samoposlugu i slobodno guras kolica i pricas sa starom sta treba kupit'.
pod uslovom da imas kratku kosu, inace ljudi misle da si lud.
odo s posla, dosta sam forumala ya danas.
Ljoobac svima :D
tech10

#44 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Odok i ja . Eno mi pocima Recept za bolji zivot. Samo da danas Aida vodi emisiju. :D
tech10

#45 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

madner wrote:

Znaci Nike sa dzepicem na fershlus za mobilni ko ova dole. :D
Image
Šeha

#46 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by Šeha »

tech10 wrote: Znaci Nike sa dzepicem na fershlus za mobilni ko ova dole. :D
Image
Eh takva samo šuškava ili klizava kako već...
mIRCerka

#47 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Bluetooth me je bas nekako fensi. Odes u samoposlugu i slobodno guras kolica i pricas sa starom sta treba kupit'.
Moras mi reci kakvu masku hoces za iphone. Hosh rozo? :D

Image
molim ljubicasto da mi se slaze sa ovim k770i sto imam...
hvala
tech10

#48 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Bice, bice. Mada si ti muhanata oko tih boja, te ne valja ti sivo i crno, te ovo, te ono, malo si zanovijetli. :D
mIRCerka

#49 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Bice, bice. Mada si ti muhanata oko tih boja, te ne valja ti sivo i crno, te ovo, te ono, malo si zanovijetli. :D
Image

ovaj imam, sto da kvarim tradiciju?
tech10

#50 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Rozo mi je nekako bolje za curice :D

Image
Post Reply