Moda u sarajevskim buticima
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: Moda u sarajevskim buticima
btw, navodno im roba stize danas il sutra...pitala ja u petakmima wrote:Skontala sam....hvala....
- madner
#28 Re: Moda u sarajevskim buticima
Adidas vuće malo na Srbiju, dok je Nike već pravi izbor za nacionalno osvještenog čovjeka i diku iz dijaspore.tech10 wrote:Fakat dobra tema. Sta se ove godine nosi u domovini? Da budemo u trendu. Koju trenerku da kupim? Nike? Champion?Adidas?:D
Champion nije odavle i kao takav vuce na pijacu, što dika iz dijaspore sebi ne smije dozvolit.
-
mIRCerka
#29 Re: Moda u sarajevskim buticima
nije bitno sta ces obuci vec kakav telefon imas...madner wrote:Adidas vuće malo na Srbiju, dok je Nike već pravi izbor za nacionalno osvještenog čovjeka i diku iz dijaspore.tech10 wrote:Fakat dobra tema. Sta se ove godine nosi u domovini? Da budemo u trendu. Koju trenerku da kupim? Nike? Champion?Adidas?:D
Champion nije odavle i kao takav vuce na pijacu, što dika iz dijaspore sebi ne smije dozvolit.
- CLIO
#30 Re: Moda u sarajevskim buticima
Ma to ima svako, al ako imas posebne meme, onda niko nece primjesiti uoops primjetiti da je ista suknja.mIRCerka wrote:mima wrote:Ja nemam problem.......hlace ne nosim....samo suknje dokoljena...a stose tice rukava...nemam problem...nosim pamucne maje....i naravno ...japanke.....ja u suknji ne znam hodati...ni sjediti...ima u ESBI jeans na pofalicima super suknja sa onim kao korzetom, dodje taman ispod mema
35KM...
- madner
#31 Re: Moda u sarajevskim buticima
Pa trenerka mora biti u boji telefona uz slican elegantan dizajn i ergonomičnost, te imati jasnu šaru koja će istreniranom (žemskom) oku odma reči gdje se dotićni drži (kad nije u ruci, ili u blizini uha).mIRCerka wrote:nije bitno sta ces obuci vec kakav telefon imas...madner wrote:Adidas vuće malo na Srbiju, dok je Nike već pravi izbor za nacionalno osvještenog čovjeka i diku iz dijaspore.tech10 wrote:Fakat dobra tema. Sta se ove godine nosi u domovini? Da budemo u trendu. Koju trenerku da kupim? Nike? Champion?Adidas?:D
-
mIRCerka
#32 Re: Moda u sarajevskim buticima
trenerka jednobojna bez velikih aplikacija i crteza po sebi...po mogucnosti da se slaze sa manje zastupljenom bojom na okviru telefona..madner wrote:Pa trenerka mora biti u boji telefona uz slican elegantan dizajn i ergonomičnost, te imati jasnu šaru koja će istreniranom (žemskom) oku odma reči gdje se dotićni drži (kad nije u ruci, ili u blizini uha).
rece neko ko ima ljubicasti telefon i prsten sa ljubicastim kamenom...cisto da sam sva u tonu
- Better Man
#33 Re: Moda u sarajevskim buticima
Sad si sva sretna, jer si kupila sandale samo za 10 KM (dobro sam prošla, jer sam ih platila jeftino), a sutra kad ti noge, tj. stopala stradaju od nekvalitetnih i neudobnih jeftinih sandala, cipela, čizama itd. žaličeš dan kad si takvo što kupila.mima wrote:U bagateli se moze nac super stvarcica.........kupila sam sandaLone za 10 km......a kupila ponajvecoj zimi i snijegu...vjesticanametli wrote:eh ja prosle heVte u bagateli kod picerije dino kupila cakanu suknjicuuuuuuuuuuuuuuuza cenera
-
mIRCerka
#34 Re: Moda u sarajevskim buticima
platila ja super marka tene...super puno para...ostali mi vjecni oziljci...na peti i na stopalu sa strane... od MARKE i KVALITETA...Better Man wrote:Sad si sva sretna, jer si kupila sandale samo za 10 KM (dobro sam prošla, jer sam ih platila jeftino), a sutra kad ti noge, tj. stopala stradaju od nekvalitetnih i neudobnih jeftinih sandala, cipela, čizama itd. žaličeš dan kad si takvo što kupila.mima wrote:U bagateli se moze nac super stvarcica.........kupila sam sandaLone za 10 km......a kupila ponajvecoj zimi i snijegu...vjesticanametli wrote:eh ja prosle heVte u bagateli kod picerije dino kupila cakanu suknjicuuuuuuuuuuuuuuuza cenera
- CLIO
#35 Re: Moda u sarajevskim buticima
@ mircerka
To je samo kopija. To nas ba levate kao svemu. Nego najbolje je to preko grane nekako dobiti. To je onda garant original.
Evo sa licnom higijenom kozmetikom ti je isto, cim vidis da na proizvodu ima bugarskog, rumunskog madjarskog i ostaligh jezika iz ovih nasih alahsalamet drzava,bjezi od toga,a ako pise samo engleski ili deutsch onda je OK. Sve sto se radi za istok moze malo i losiji kvalitet.Koriste i oni nasu suplju kontrolu i korumpiranu carinu.
To je samo kopija. To nas ba levate kao svemu. Nego najbolje je to preko grane nekako dobiti. To je onda garant original.
Evo sa licnom higijenom kozmetikom ti je isto, cim vidis da na proizvodu ima bugarskog, rumunskog madjarskog i ostaligh jezika iz ovih nasih alahsalamet drzava,bjezi od toga,a ako pise samo engleski ili deutsch onda je OK. Sve sto se radi za istok moze malo i losiji kvalitet.Koriste i oni nasu suplju kontrolu i korumpiranu carinu.
- madner
#36 Re: Moda u sarajevskim buticima
Ma ne mora se tu varat, naše lijeve države ne štite potrošaće. Imamo niže standarde i onda se isplati napravit fabriku za "nas", jer niži standard = veći profit.CLIO wrote:@ mircerka
-
mIRCerka
#37 Re: Moda u sarajevskim buticima
-
mIRCerka
#38 Re: Moda u sarajevskim buticima
Nakon demoliranja butika za male, idemo u protestnu setnju Vilsonovim, i to ko od majke rodjeni!
- tech10
#39 Re: Moda u sarajevskim buticima
Sta bolje kotira BlackBerry ili iPhone?mIRCerka wrote:nije bitno sta ces obuci vec kakav telefon imas...
- tech10
#40 Re: Moda u sarajevskim buticima
Moram li imat bluetooth da bih bio zapazen?

-
mIRCerka
#41 Re: Moda u sarajevskim buticima
I PHONE...tech10 wrote:Sta bolje kotira BlackBerry ili iPhone?
ponesi i meni jedan
ne treba ti bluetooth...mislice da si lud...
- tech10
#42 Re: Moda u sarajevskim buticima
Bluetooth me je bas nekako fensi. Odes u samoposlugu i slobodno guras kolica i pricas sa starom sta treba kupit'.
Moras mi reci kakvu masku hoces za iphone. Hosh rozo?

Moras mi reci kakvu masku hoces za iphone. Hosh rozo?

Last edited by tech10 on 28/04/2008 16:59, edited 3 times in total.
-
mIRCerka
#43 Re: Moda u sarajevskim buticima
pod uslovom da imas kratku kosu, inace ljudi misle da si lud.tech10 wrote:Bluetooth me je bas nekako fensi. Odes u samoposlugu i slobodno guras kolica i pricas sa starom sta treba kupit'.
odo s posla, dosta sam forumala ya danas.
Ljoobac svima
- tech10
#44 Re: Moda u sarajevskim buticima
Odok i ja . Eno mi pocima Recept za bolji zivot. Samo da danas Aida vodi emisiju. 
- tech10
#45 Re: Moda u sarajevskim buticima
Znaci Nike sa dzepicem na fershlus za mobilni ko ova dole.madner wrote:Adidas vuće malo na Srbiju, dok je Nike već pravi izbor za nacionalno osvještenog čovjeka i diku iz dijaspore.tech10 wrote:Fakat dobra tema. Sta se ove godine nosi u domovini? Da budemo u trendu. Koju trenerku da kupim? Nike? Champion?Adidas?:D

- Šeha
#46 Re: Moda u sarajevskim buticima
Eh takva samo šuškava ili klizava kako već...tech10 wrote: Znaci Nike sa dzepicem na fershlus za mobilni ko ova dole.![]()
-
mIRCerka
#47 Re: Moda u sarajevskim buticima
molim ljubicasto da mi se slaze sa ovim k770i sto imam...tech10 wrote:Bluetooth me je bas nekako fensi. Odes u samoposlugu i slobodno guras kolica i pricas sa starom sta treba kupit'.
Moras mi reci kakvu masku hoces za iphone. Hosh rozo?![]()
hvala
- tech10
#48 Re: Moda u sarajevskim buticima
Bice, bice. Mada si ti muhanata oko tih boja, te ne valja ti sivo i crno, te ovo, te ono, malo si zanovijetli. 
-
mIRCerka
#49 Re: Moda u sarajevskim buticima
tech10 wrote:Bice, bice. Mada si ti muhanata oko tih boja, te ne valja ti sivo i crno, te ovo, te ono, malo si zanovijetli.

ovaj imam, sto da kvarim tradiciju?
- tech10
#50 Re: Moda u sarajevskim buticima
Rozo mi je nekako bolje za curice