Will & Grace

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

saga

#26 Re: Will & Grace

Post by saga »

Meni je ovo jedna od onih serija koju ne mogu gledati ni kad nema apsolutno nista drugo na tv-u osim nje, a ja se taman namjestila pred tv, sve sa cajem i plazmom u ruci :mrgreen:
open the pendzer

#27 Re: Will & Grace

Post by open the pendzer »

Pa dobra je toliko da se moze gledati, gledao sam nesto epizoda, i tu zadnju sto sam pitao jel zadnja :D kad je na tv-u, a nema nista drugo, pogledam... ali sad da je u rangu Mucki, nije :D

Od americkih serija ja mogu gledati Raymonda, to uvijek, i Al Bandy-a mada mi je u toj seriji nesto,.... gadljivo :D ne znam sta, nekako mi je ta familija Bandy gadljiva, nebi recimo mogao jesti i gledati tu seriju :D

Jedino je Kristina njam njam :D steta sto je obolila, ali sretno sa oporavkom, "glupa plavuso".
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#28 Re: Will & Grace

Post by plain vanilla »

open the pendzer wrote:Pa dobra je toliko da se moze gledati, gledao sam nesto epizoda, i tu zadnju sto sam pitao jel zadnja :D kad je na tv-u, a nema nista drugo, pogledam... ali sad da je u rangu Mucki, nije :D

Od americkih serija ja mogu gledati Raymonda, to uvijek, i Al Bandy-a mada mi je u toj seriji nesto,.... gadljivo :D ne znam sta, nekako mi je ta familija Bandy gadljiva, nebi recimo mogao jesti i gledati tu seriju :D

Jedino je Kristina njam njam :D steta sto je obolila, ali sretno sa oporavkom, "glupa plavuso".
Ja sam imala problem s tom serijom Bandijevih..toliko mi je sve bilo isforsirano..odvratno,..vidim par scena i odustanem
e onda sam se natjerala da pogledam par epizoda, pa mi se serija svidjela..ali dok je i bila aktuelna..sad mi je opet bezze :lol:
open the pendzer

#29 Re: Will & Grace

Post by open the pendzer »

Po nekom mom shvatanju, Bandijevi su zamisljeni kao parodija na prosjecnu americku obitelj, s tim da je vremenom Al postao legenda, u bukvalnom smislu te rijeci.

Image

ali dzaba, meni je tip ingustiozan :D

Meni se kod Will i Grace ne svidja sto na kraju oni ne zavrse skupa, jebo ih pederluk :D
sheilak

#30 Re: Will & Grace

Post by sheilak »

Sorry, ali meni je ta serija strasno iritantna. Ne znam ko mi je od njih cetvero gori. Sta im znaci ono kreveljenje Jacka i Karen? Ili isforsirana ljubav izmedju Willa i Grace? :roll:

plain vanilla wrote: a od engleskih, prve sezone Apsolutno fantasticno
:thumbup: :-D super!
Bellydancesuperstar

#31 Re: Will & Grace

Post by Bellydancesuperstar »

open the pendzer wrote:
Meni se kod Will i Grace ne svidja sto na kraju oni ne zavrse skupa, jebo ih pederluk :D
Zato mi se sviđa Being Erica. Ima punoooo pederluka, ali uglavnom je s ukusom. :D
lajkam.com

#32 Re: Will & Grace

Post by lajkam.com »

Meni je serija super, al samo zbog Jacka i Karen. Oni su mi predobri i nisu nimalo dosadili. Bez njih ni serija ne bi nista valjala, kao sto je slucaj i u dosta drugih humoristicnih serija, di radnju ne cine zanimljivom glavni likovi. Cak i u kasnijim sezonama im preuzmu glavninu serije. :-D
So What!

#33 Re: Will & Grace

Post by So What! »

OK, ja ovu seriju kad stignem upratim na OBN, novoj (nekad intenzivno sam pratio) i Fox Life i danas dan ne kontam šta gledam. Gleado sam YouTube posljendnju epizodu i misli mda je bezveze završilo. Ispade da sve ono što smo pčekivali na kraju uzalud. Mislim ne nzma ko niej očekivo da će Wll i Grace na kraju ostata zajendo. A Karen i Jack su urnebesni iako su znali pretjeat sa njima.
Post Reply