Will & Grace
Moderator: _BataZiv_0809
-
StupskaBitanga
#1 Will & Grace
Gledatelji TV OBN nove nastavke ove urnebesne komedije gledat će utorkom i to od 25.ožujka. Neobična ekipa vraća se luđa no ikad - nepredvidljiva Grace; šarmantni i jako zgodni gay odvjetnik Will; pomalo uobražen, ali ipak i dalje simpatični Jack i Karen, urnebesno smiješna bogatašica s uvijek najoriginalnijim dosjetkama na, naravno, tuđi račun. Hoće li Will i Grace odlučiti zajedno i sretno živjeti do kraja televizijskog života?
obn.ba
veliki sam fan w&g
jedva čekam
obn.ba
veliki sam fan w&g
jedva čekam
- Mlkvica
#2 Re: Will & Grace
Konačno su odlučili da nastave seriju! Koliko je uopšte godina prošlo otkako su emitovali zadnje epizode? Ne sjećam se, a nema ni veze. U zadnje vrijeme ionako nema nijedna pristojna serija na TV-u, pa bar neka daju Will & Grace. 
- limun_
#3 Re: Will & Grace
cool..njih sam bas gotivio ( iako homofob
)
- Babsy
#4 Re: Will & Grace
Lovely.
But svejedno su usrali seriju..
Prvih par sezona je bilo.. *love*
Just Jack.
But svejedno su usrali seriju..
Prvih par sezona je bilo.. *love*
Just Jack.
- Tesssa
#5 Re: Will & Grace
serija koja je i bila dobra, ali odavno vec nije
Ponavljanje istih sala, forsiranje onoga sto je bilo smijesno...ne ide jednostavno...
Ponavljanje istih sala, forsiranje onoga sto je bilo smijesno...ne ide jednostavno...
- SinjaD
#6 Re: Will & Grace
Ma može se pogledat kad baš nema čovjek ništa pametnije radit...recimo brisat prašinu
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#7 Re: Will & Grace
Nisam nesto pratila,ali mogla sam pogledati kada se emituje.Mislim da ce i sada biti slicno.....
- Neelix
#8 Re: Will & Grace
Tesssa wrote:serija koja je i bila dobra, ali odavno vec nije![]()
bas tako. nasilu su je otezali, i zadnjih sezona sav "humor" se svodio na kreveljenje jacka i karen.
- irfan2
#9 Re: Will & Grace
ja je se srecom sjecam iz vremena kad je bila smijesna i simpaticna ...ne sjecam se da se razvodnila, al nisam gledao tih par zadnjih sezona... bumo vidjeliTesssa wrote:serija koja je i bila dobra, ali odavno vec nije![]()
- Babsy
#10 Re: Will & Grace
does it hurt to kiss your ass like that?
- Skyfox
#11 Re: Will & Grace
Karen je legendarna
mislim de je moj alter ego

mislim de je moj alter ego
-
manki
#12 Re: Will & Grace
Prejaki su majkemi, evo gledam upravo na Fox Life-u.
Jack:

Karen:
Najjača serija ikad.
Jack:
Damn, making someone gay was harder than I thought, I wonder how my mother did it
Karen:
Honey, I'd suck the alcohol out of a deodorant stick
Najjača serija ikad.
- cyprus
#13 Re: Will & Grace
S obzirom da ne znam koji od 4 glavna lika mi je iritantniji, meni je serija bezveze, iako često na FOX-u naletim na nju... 
-
manki
#14 Re: Will & Grace
Ja imam svih 8 sezona na dvd-u, znam ih napamet, ali mi nikad ne dosadi kad naletim na FOXu na njih. Nešto poput situacije s Friendsima.

-
Vernes_AMG
#15 Re: Will & Grace
cyprus wrote:S obzirom da ne znam koji od 4 glavna lika mi je iritantniji, meni je serija bezveze, iako često na FOX-u naletim na nju...
jarane , tebi nista ne valja
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#16 Re: Will & Grace
to je do tebe onda nestocyprus wrote:S obzirom da ne znam koji od 4 glavna lika mi je iritantniji, meni je serija bezveze, iako često na FOX-u naletim na nju...
- open the pendzer
#17 Re: Will & Grace
Jel stvarno ona epizoda kad Will i Grace ostare, kraj serije? gledao sam tu epizodu, i sve se mislim neko od njih dvoje sanja to sve. Kao, i njihove sa djeca, sada kada su oni vec stari ljudi, upoznaju na faksu, kako su se i njih dvoje upoznali... i oboje dolaze u posjetu djeci u studentski centar, naravno sobe su prekoputa jedna druge, oni se vide nakon ihahaj godina, i zadnja scena je kako cugaju za nekim sankom, nazdravljaju, ne znam vise ni sam cemu.
Ako je to kraj, definitivno je glup. Nisam nesto pratio ovu seriju, vise onako kad naletim, ali uvijek sam mislio da ce njih dvoje na kraju ipak zavrsiti zajedno. Iako je on homic.
Ako je to kraj, definitivno je glup. Nisam nesto pratio ovu seriju, vise onako kad naletim, ali uvijek sam mislio da ce njih dvoje na kraju ipak zavrsiti zajedno. Iako je on homic.
-
chino
#18 Re: Will & Grace
Ili bolje Just Jacksanabe wrote: Odlicna serija, koja bi se trebala zvati Karen&jack
- hopi
#20 Re: Will & Grace
ma meni prejaka serija, pogotovo jack- nedavno je bila epizoda u kojoj je umislio da ga prati gay mafia- homo nostra i Don Queerleone 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21 Re: Will & Grace
moram priznati da ovo nikad nisam gledao niti me privlacilo
- Bellydancesuperstar
#22 Re: Will & Grace
ni ja ,dovoljno mi je bilo par sekundi koliko mi treba da prebacim kanal.
- plain vanilla
#23 Re: Will & Grace
komi wrote:moram priznati da ovo nikad nisam gledao niti me privlacilo
- open the pendzer
#24 Re: Will & Grace
Pa serija i nije nesto, ima solidnih provala ali sama tematika je bezveze, gej koji pati od gomile kompleksa, dekoraterka koja ne zna bil` pisala ili bi srala (usput se malo zezaju na racun njene skrtosti, jel je ona jelte, Zidovka), one dvije budale Karen i Jack (saljivi elementi sto bi rekao Pervan) i to je to.
Mislim, klasicni americki sitkom, deja vu-a na tone.
Nema do engleskog humora, ali da ne otvaram opet tu temu
- plain vanilla
#25 Re: Will & Grace
Meni je serija bas dobra...open the pendzer wrote:Pa serija i nije nesto, ima solidnih provala ali sama tematika je bezveze, gej koji pati od gomile kompleksa, dekoraterka koja ne zna bil` pisala ili bi srala (usput se malo zezaju na racun njene skrtosti, jel je ona jelte, Zidovka), one dvije budale Karen i Jack (saljivi elementi sto bi rekao Pervan) i to je to.
a od engleskih, prve sezone Apsolutno fantasticno