Ja se sjecam, mada nisam star
A za verzije PT sto bi rekli na Tajlandu "Same, same, but different"
Moderator: _BataZiv_0809
Dobra trgovina! Inace sam cisto zelio da cujem tvoja iskustva, obzirom da Digidisegin po mnogima ima jako dobru komunikaciju sa ljudima koji koriste njihove proizvode i spremno prihvataju sugestije istih. Dakle, razlog vise za one koji imaju zelju i namjeru da postanu ProTools korisnici.zoom66 wrote:naravno da sam nadoplatio - fino stoji naznacheno u nekom od predhodnih postova...Radoje B. wrote:Je li ovo greska ili si jos doplatio $$$$$$$$$. Trade-in je jedan dobar razlog zasto izabrati PT.zoom66 wrote:deal je bio izvrstan: za mbox2 sam dobio 003r + command 8
Ja nisam cuo za njih, probacu da potrazim poslije.nexo wrote:Vidim, ima vas koji zivite u Danskoj. Da li neko od vas zna nesto o Andrew...band-u, naime bend se zove po pjevacu i gitaristi, ali ne znam prezime.
Hvala
Nemam iskustva, ali cijena je odlicna. Ovo sto si napisao "kad bih znao da su monitori ok" je problem. Pazi se.ate wrote:Molim za savjet:
Ne bavim se snimanjem, ali vec duze vrijeme razmisljam da predjem sa "normalnih" HiFi zvucnika na studijske monitore.
Sada imam priliku da pojeftino na ebay-u kupim par Tannoy Precision 8D.
8 inca midd/bass mi zvuci jako mocno. inace koaksijalna izvedba znaci u sredi bassa visokotonac sto bi trebalo da poboljsa prostornost.
Posto nemam priliku da ih probam:
Ima li neko iskustva sa tim monitorima ?
Inace kostaju oko 1100 eura a trenutno su na 120 eura.
Ne vjerujem da ce otici skuplje od 300 eura a ja bih isao i vise kad bih znao da su monitori OK
rado bih ti ovo poslusao ali nemam cime otvoriti ovaj format na mac-u. imas li neki drugi format?Taras Buljba wrote:Pozdrav svima .
Evo neshto iz moje produkcije :
http://rapidshare.com/files/92540510/Ja ... m.rar.html
U .swf je formatu zbog vizuelnog užitka