IZBORI ZA PREDSEDNIKA SRBIJE

Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

komsije sa istoka i dalje svoju istu pricu

zid na drinu!
palermo

Post by palermo »

kicky wrote:
JohnnyS wrote:40% dobili radikali :shock: :? :x

Prosto me je nekad strah koja mi je zemlja u susjedstvu
A mi smo kobiva bolji!!! :roll:
jesmo
Šandor

Post by Šandor »

pitt wrote:ne znam koga bi napadali ali ne bih zelio nikome ono kroz sta smo mi prosli. Al kad vec tako razmisljas, ima tamo i "naseg" naroda. Pomisljas li na njih mozda?
Taj "naš" :P :D narod bi prešao ovamo da je rat završen u našu korist. Ne bi više postojala ni teoretska mogućnost da opstanu tamo.

Probaj zamisliti, nagrne tamo preko milion Srba. Ne bi kamen na kamenu ostao. :D:D:D Srpske "odmazde" iz prošlosti najbolji su argument da ova tvrdnja nije besmislena.

-----------------------------------------------------------------------------------

Izgleda da će u drugom krugu odlučivati 1 ili 2 procenta. Ludilo!
kicky

Post by kicky »

JohnnyS wrote:
kicky wrote:
JohnnyS wrote:40% dobili radikali :shock: :? :x

Prosto me je nekad strah koja mi je zemlja u susjedstvu
A mi smo kobiva bolji!!! :roll:
Složit ćeš se da ima razlike i u BiH i u Hrvatskoj u odnosu na radikale...
ja ne vidim razlike između retorike milorada dodika (danas) i tome nikolića!
Bojazan od radikala je umjetno stvorena, i Radikala se jedino trebaju bojati građani Srbije!!!
pitt

Post by pitt »

Faruk wrote:
pitt wrote:
Faruk wrote: nas ne mogu napasti, a sta ce tamo biti iskreno me ne interesuje
ionako im zelim sve najgore
sa radikalima su najblizi propasti
ne znam koga bi napadali ali ne bih zelio nikome ono kroz sta smo mi prosli. Al kad vec tako razmisljas, ima tamo i "naseg" naroda. Pomisljas li na njih mozda?
jel neko mislio na mene 92-95?
ode nam daleko ova diskusija
ja ne krijem svoju mržnju prema srbiji i kao što sam rekao želim im sve najgore
vjeruj da jeste. Mozda niej dovoljno ucinjeno ali je bilo pomoci i podrske. Ne volim ni ja svo zlo sto nam je ucinjeno sa te strane drine, al ne mislim da bi pobjeda nikolica to bilo kako popravila. Stavise, mislim da bi se napetost i kriza prenjela na ovu obalu drine jer bi se povampirile spodobe iz RS.
Šandor

Post by Šandor »

kicky wrote:ja ne vidim razlike između retorike milorada dodika (danas) i tome nikolića!
Bojazan od radikala je umjetno stvorena, i Radikala se jedino trebaju bojati građani Srbije!!!
Vidim razliku u retorici Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Ne vidim razliku u njihovim djelima.

Ukoliko ti vidiš razliku....molim te da otipkaš nešto o tome.
harka

Post by harka »

haj ne sikirajte se
kad dobiju bezvizni rezim
svi ce ti radikali ici iz Srbije
nek se europa brine o njima :)
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Cesid: 60% uzorka, 4,6 miliona glasalo

Tomia, 1,6mil 39,4%
Boris 1,44mil 35,5%
Velja 320k, 7,9%
Mrka 250k, 6,1%
Ceda 220k, 5,5%

Ostali manje od 5%

Drugi krug mora 100% biti namjesten ukoliko se zeli pobjeda Tadica...inace...

Radikali su najdisciplinovaniji glasaci ...evo crnog scenaria..

Grobar ponovo dobija svojih 1 600 000 + jedno 100 000 od ostalih koji ce radi zajebancije glasat za Nikolica...ukupno 1 700 000 glasova...

U prvom krugu oni sto su glasali za Tadica njih jedno 20% nece izaci na drugi krug iz raznoraznih razloga..pola Cedinih nece izaci da glasaju..tako da ce od ukupnih 4,6 miliona glasaca u drugi krug izaci jedno 3-3,3 milona glasaca...sto onih 1 700 000 Grobarovih mu daje preko 50%....i moze lako biti pobjednik drugog kruga..medjutim on je u dogovoru sa Tadicem pa ce mu prepustiti pobjedu/namjestit ce izbore da Tadic pobijedi...
Last edited by zavrzlama on 20/01/2008 22:28, edited 1 time in total.
bbrs

Post by bbrs »

"Žao" mi malog Čedice :D Đaba ona silna "potpora" federalnih medija :lol: :lol: :lol:
kicky

Post by kicky »

Šandor wrote:
kicky wrote:ja ne vidim razlike između retorike milorada dodika (danas) i tome nikolića!
Vidim razliku u retorici Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Ne vidim razliku u njihovim djelima.

Ukoliko ti vidiš razliku....molim te da otipkaš nešto o tome.
Slažem se u potpunosti!!! Jer djela ne postoje, postoje samo riječi... Tadićevu poziciju shvaćam, ali ne toleriram. Ali nadam se napretku nakon proglašenja neovisnosti!!!!
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

pitt wrote:
Faruk wrote:
pitt wrote: ne znam koga bi napadali ali ne bih zelio nikome ono kroz sta smo mi prosli. Al kad vec tako razmisljas, ima tamo i "naseg" naroda. Pomisljas li na njih mozda?
jel neko mislio na mene 92-95?
ode nam daleko ova diskusija
ja ne krijem svoju mržnju prema srbiji i kao što sam rekao želim im sve najgore
vjeruj da jeste. Mozda niej dovoljno ucinjeno ali je bilo pomoci i podrske. Ne volim ni ja svo zlo sto nam je ucinjeno sa te strane drine, al ne mislim da bi pobjeda nikolica to bilo kako popravila. Stavise, mislim da bi se napetost i kriza prenjela na ovu obalu drine jer bi se povampirile spodobe iz RS.
ovi iz rs-a ce ostati isti sa nikolicem i bez njega
sa nikolicem kao predsjednikom srbiji ce biti teže
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Politički analitičari u studiju RTS smatraju da će drugi krug najvjerovatnije odlučiti glasači Velimira Ilića koga je podržao i Koštunica. Žena iz njegovog izbornog štaba je maloprije rekla da još ne znaju koga će preporučiti svojim glasačima, a Ilić je navodno danas žestoko napao Tadića...

Može ovdje da bude svašta..

Tadić je maloprije izjavio da neće dopustiti da Šešelj bude premijer :D ali mogao bi žestoko "pasti"...
bbrs

Post by bbrs »

[quote="Vozdra_123"]komsije sa istoka i dalje svoju istu pricu

zid na drinu![/quote]To si ti ko biva na Drini? :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

nece ostati isti....postat ce glasniji i opasniji.
Irm@

Post by Irm@ »

a steta za Cedu... imao je i potporu forumasa :-D ali nismo u vecini u Srbiji :-D
Last edited by Irm@ on 20/01/2008 22:39, edited 1 time in total.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

bbrs wrote:"Žao" mi malog Čedice :D Đaba ona silna "potpora" federalnih medija :lol: :lol: :lol:
hajde decko prosetaj
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

bbrs wrote:
Vozdra_123 wrote:komsije sa istoka i dalje svoju istu pricu

zid na drinu!
To si ti ko biva na Drini? :lol: :lol: :lol:
odjebi mali :D
sarlo

Post by sarlo »

zavrzlama wrote:Samo da se podsjetimo :D ..reputacije radi :D
zavrzlama Upisano: 16/01/2008 20:38

Član od: 15 jan 2006

Ma Nikolic samo igra vec dogovorenu igru sa Kostunjavim i Tadicem...

Nikolic ce dobiti svojih 40% glasova....Tadic jedno 35%....

Drugi krug...Nikolic ostaje na 40% a Tadic dobija glasove LDP i Kostunjavog i to je to..

MZ pohvaljuje Srbiju za izbor demokratske opcije.....Tadic trazi jos vremena da usaglasi stavove oko Kosova(iscekujuci da Albanci samoproglase nezavisnost) Nikolic odradjuje svoj posao radikalizacije Srbije i plasi MZ sranjem u Srbiji i okolini.....i tako se prolongira nezaviasnost do duboko u proljece...a MZ najavi da je krajnji rok za nezavisnost sredina Jula...pa kasnije ih uhvate godisnji odmori pa prolongiraju za jesen.....itd...itd....
Za drugi krug se kladim.
Za svaki slucaj ti daj jos jednu procjenu..
Prepisacu tvoje "bobe"...
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Ja vidim ovakav epilog:

koštunica ce podrzati radikale, nikolic pobjedjuje, pada vlada, opet izbori, pobjeda radikala i dss-a...a ako u medjuvremenu neko ne rokne jovanovića, ovi če ga smjestiti u čorku jer je mali veeeeeliki lopov...ne puno manji od njih, ali je uzeo previse...npr, ldp najmanja stranka, a ima najvise sredstava na raspolaganju za kampanju...da ne govorim o privatnoj imovini dotičnog...nadam se da se varam i da ce Tadiću uspjeti...
zavrzlama

Post by zavrzlama »

sarlo wrote:
zavrzlama Upisano: 16/01/2008 20:38

Član od: 15 jan 2006

Ma Nikolic samo igra vec dogovorenu igru sa Kostunjavim i Tadicem...

Nikolic ce dobiti svojih 40% glasova....Tadic jedno 35%....

Drugi krug...Nikolic ostaje na 40% a Tadic dobija glasove LDP i Kostunjavog i to je to..

MZ pohvaljuje Srbiju za izbor demokratske opcije.....Tadic trazi jos vremena da usaglasi stavove oko Kosova(iscekujuci da Albanci samoproglase nezavisnost) Nikolic odradjuje svoj posao radikalizacije Srbije i plasi MZ sranjem u Srbiji i okolini.....i tako se prolongira nezaviasnost do duboko u proljece...a MZ najavi da je krajnji rok za nezavisnost sredina Jula...pa kasnije ih uhvate godisnji odmori pa prolongiraju za jesen.....itd...itd....
Za drugi krug se kladim.
Drugi krug ide ovako.....Kostunicini daju glasove Nikolicu...Jedno 25% biraca ne izlazi u drugi krug..pobjednik je Nikolic i samo uzi krug Srbijanske mafije zna za to...za sto sjedaju Kostunjavi,Tadic,Grobar,par faca iz DB-a,i par crkvenih miseva iz SPC....dogovor pobjeda Tadica....razlog zamajavanje MZ i prolongiranje odluke za nezavisnost Kosova...da bi sve bilo vjerodostojno i da neko nebi posumljao ,Tadic ce pobijediti sa 3-4% razilke Nikolica...procitaj ovaj post 3 Februara.... :)

Znaci jarane slobodno se kladi na Tadica u drugom krugu...
sarlo

Post by sarlo »

zavrzlama wrote:
sarlo wrote:
Za drugi krug se kladim.
Drugi krug ide ovako.....Kostunicini daju glasove Nikolicu...Jedno 25% biraca ne izlazi u drugi krug..pobjednik je Nikolic i samo uzi krug Srbijanske mafije zna za to...za sto sjedaju Kostunjavi,Tadic,Grobar,par faca iz DB-a,i par crkvenih miseva iz SPC....dogovor pobjeda Tadica....razlog zamajavanje MZ i prolongiranje odluke za nezavisnost Kosova...da bi sve bilo vjerodostojno i da neko nebi posumljao ,Tadic ce pobijediti sa 3-4% razilke Nikolica...procitaj ovaj post 3 Februara.... :)

Hvala.
Lovu ne dijelim iz principa.
Mozda pice nekom prilikom.
cogni

Post by cogni »

zavrzlama wrote:

Sjajno predvidjanje, da je bilo srece da odesh u meteorologe unaprijedio bi cjelokupno covjecanstvo.
sarlo

Post by sarlo »

@zavrzlama
Sta mislis o plasmanu Federera na Australija open.
max_power

Post by max_power »

Sta se hvalite, ko da je tesko prognozirati ishod izbora u Srbiji...
Svak zna da su radikali najjaci... i da tip kao sto je Ceda jedva moze dobiti 200-300k glasova :-)
pitt

Post by pitt »

aha....jebo cedu orlovica i esada kirlica iz H-M zavoda :D:D
Locked