IZBORI ZA PREDSEDNIKA SRBIJE
-
Vozdra_123
komsije sa istoka i dalje svoju istu pricu
zid na drinu!
zid na drinu!
-
Šandor
Taj "naš"pitt wrote:ne znam koga bi napadali ali ne bih zelio nikome ono kroz sta smo mi prosli. Al kad vec tako razmisljas, ima tamo i "naseg" naroda. Pomisljas li na njih mozda?
Probaj zamisliti, nagrne tamo preko milion Srba. Ne bi kamen na kamenu ostao.
-----------------------------------------------------------------------------------
Izgleda da će u drugom krugu odlučivati 1 ili 2 procenta. Ludilo!
- kicky
ja ne vidim razlike između retorike milorada dodika (danas) i tome nikolića!JohnnyS wrote:Složit ćeš se da ima razlike i u BiH i u Hrvatskoj u odnosu na radikale...kicky wrote:A mi smo kobiva bolji!!!JohnnyS wrote:40% dobili radikali![]()
![]()
![]()
Prosto me je nekad strah koja mi je zemlja u susjedstvu
Bojazan od radikala je umjetno stvorena, i Radikala se jedino trebaju bojati građani Srbije!!!
- pitt
vjeruj da jeste. Mozda niej dovoljno ucinjeno ali je bilo pomoci i podrske. Ne volim ni ja svo zlo sto nam je ucinjeno sa te strane drine, al ne mislim da bi pobjeda nikolica to bilo kako popravila. Stavise, mislim da bi se napetost i kriza prenjela na ovu obalu drine jer bi se povampirile spodobe iz RS.Faruk wrote:jel neko mislio na mene 92-95?pitt wrote:ne znam koga bi napadali ali ne bih zelio nikome ono kroz sta smo mi prosli. Al kad vec tako razmisljas, ima tamo i "naseg" naroda. Pomisljas li na njih mozda?Faruk wrote: nas ne mogu napasti, a sta ce tamo biti iskreno me ne interesuje
ionako im zelim sve najgore
sa radikalima su najblizi propasti
ode nam daleko ova diskusija
ja ne krijem svoju mržnju prema srbiji i kao što sam rekao želim im sve najgore
-
Šandor
Vidim razliku u retorici Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Ne vidim razliku u njihovim djelima.kicky wrote:ja ne vidim razlike između retorike milorada dodika (danas) i tome nikolića!
Bojazan od radikala je umjetno stvorena, i Radikala se jedino trebaju bojati građani Srbije!!!
Ukoliko ti vidiš razliku....molim te da otipkaš nešto o tome.
-
zavrzlama
Cesid: 60% uzorka, 4,6 miliona glasalo
Tomia, 1,6mil 39,4%
Boris 1,44mil 35,5%
Velja 320k, 7,9%
Mrka 250k, 6,1%
Ceda 220k, 5,5%
Ostali manje od 5%
Drugi krug mora 100% biti namjesten ukoliko se zeli pobjeda Tadica...inace...
Radikali su najdisciplinovaniji glasaci ...evo crnog scenaria..
Grobar ponovo dobija svojih 1 600 000 + jedno 100 000 od ostalih koji ce radi zajebancije glasat za Nikolica...ukupno 1 700 000 glasova...
U prvom krugu oni sto su glasali za Tadica njih jedno 20% nece izaci na drugi krug iz raznoraznih razloga..pola Cedinih nece izaci da glasaju..tako da ce od ukupnih 4,6 miliona glasaca u drugi krug izaci jedno 3-3,3 milona glasaca...sto onih 1 700 000 Grobarovih mu daje preko 50%....i moze lako biti pobjednik drugog kruga..medjutim on je u dogovoru sa Tadicem pa ce mu prepustiti pobjedu/namjestit ce izbore da Tadic pobijedi...
Last edited by zavrzlama on 20/01/2008 22:28, edited 1 time in total.
- kicky
Slažem se u potpunosti!!! Jer djela ne postoje, postoje samo riječi... Tadićevu poziciju shvaćam, ali ne toleriram. Ali nadam se napretku nakon proglašenja neovisnosti!!!!Šandor wrote:Vidim razliku u retorici Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Ne vidim razliku u njihovim djelima.kicky wrote:ja ne vidim razlike između retorike milorada dodika (danas) i tome nikolića!
Ukoliko ti vidiš razliku....molim te da otipkaš nešto o tome.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
ovi iz rs-a ce ostati isti sa nikolicem i bez njegapitt wrote:vjeruj da jeste. Mozda niej dovoljno ucinjeno ali je bilo pomoci i podrske. Ne volim ni ja svo zlo sto nam je ucinjeno sa te strane drine, al ne mislim da bi pobjeda nikolica to bilo kako popravila. Stavise, mislim da bi se napetost i kriza prenjela na ovu obalu drine jer bi se povampirile spodobe iz RS.Faruk wrote:jel neko mislio na mene 92-95?pitt wrote: ne znam koga bi napadali ali ne bih zelio nikome ono kroz sta smo mi prosli. Al kad vec tako razmisljas, ima tamo i "naseg" naroda. Pomisljas li na njih mozda?
ode nam daleko ova diskusija
ja ne krijem svoju mržnju prema srbiji i kao što sam rekao želim im sve najgore
sa nikolicem kao predsjednikom srbiji ce biti teže
- valterbranisarajevo
Politički analitičari u studiju RTS smatraju da će drugi krug najvjerovatnije odlučiti glasači Velimira Ilića koga je podržao i Koštunica. Žena iz njegovog izbornog štaba je maloprije rekla da još ne znaju koga će preporučiti svojim glasačima, a Ilić je navodno danas žestoko napao Tadića...
Može ovdje da bude svašta..
Tadić je maloprije izjavio da neće dopustiti da Šešelj bude premijer
ali mogao bi žestoko "pasti"...
Može ovdje da bude svašta..
Tadić je maloprije izjavio da neće dopustiti da Šešelj bude premijer
-
Vozdra_123
hajde decko prosetajbbrs wrote:"Žao" mi malog ČediceĐaba ona silna "potpora" federalnih medija
![]()
![]()
-
Vozdra_123
odjebi malibbrs wrote:To si ti ko biva na Drini?Vozdra_123 wrote:komsije sa istoka i dalje svoju istu pricu
zid na drinu!![]()
![]()
-
sarlo
Za drugi krug se kladim.zavrzlama wrote:Samo da se podsjetimo..reputacije radi
![]()
zavrzlama Upisano: 16/01/2008 20:38
Član od: 15 jan 2006
Ma Nikolic samo igra vec dogovorenu igru sa Kostunjavim i Tadicem...
Nikolic ce dobiti svojih 40% glasova....Tadic jedno 35%....
Drugi krug...Nikolic ostaje na 40% a Tadic dobija glasove LDP i Kostunjavog i to je to..
MZ pohvaljuje Srbiju za izbor demokratske opcije.....Tadic trazi jos vremena da usaglasi stavove oko Kosova(iscekujuci da Albanci samoproglase nezavisnost) Nikolic odradjuje svoj posao radikalizacije Srbije i plasi MZ sranjem u Srbiji i okolini.....i tako se prolongira nezaviasnost do duboko u proljece...a MZ najavi da je krajnji rok za nezavisnost sredina Jula...pa kasnije ih uhvate godisnji odmori pa prolongiraju za jesen.....itd...itd....
Za svaki slucaj ti daj jos jednu procjenu..
Prepisacu tvoje "bobe"...
- Suicidal Siberian
Ja vidim ovakav epilog:
koštunica ce podrzati radikale, nikolic pobjedjuje, pada vlada, opet izbori, pobjeda radikala i dss-a...a ako u medjuvremenu neko ne rokne jovanovića, ovi če ga smjestiti u čorku jer je mali veeeeeliki lopov...ne puno manji od njih, ali je uzeo previse...npr, ldp najmanja stranka, a ima najvise sredstava na raspolaganju za kampanju...da ne govorim o privatnoj imovini dotičnog...nadam se da se varam i da ce Tadiću uspjeti...
koštunica ce podrzati radikale, nikolic pobjedjuje, pada vlada, opet izbori, pobjeda radikala i dss-a...a ako u medjuvremenu neko ne rokne jovanovića, ovi če ga smjestiti u čorku jer je mali veeeeeliki lopov...ne puno manji od njih, ali je uzeo previse...npr, ldp najmanja stranka, a ima najvise sredstava na raspolaganju za kampanju...da ne govorim o privatnoj imovini dotičnog...nadam se da se varam i da ce Tadiću uspjeti...
-
zavrzlama
Drugi krug ide ovako.....Kostunicini daju glasove Nikolicu...Jedno 25% biraca ne izlazi u drugi krug..pobjednik je Nikolic i samo uzi krug Srbijanske mafije zna za to...za sto sjedaju Kostunjavi,Tadic,Grobar,par faca iz DB-a,i par crkvenih miseva iz SPC....dogovor pobjeda Tadica....razlog zamajavanje MZ i prolongiranje odluke za nezavisnost Kosova...da bi sve bilo vjerodostojno i da neko nebi posumljao ,Tadic ce pobijediti sa 3-4% razilke Nikolica...procitaj ovaj post 3 Februara....sarlo wrote:Za drugi krug se kladim.zavrzlama wrote:Samo da se podsjetimo..reputacije radi
![]()
zavrzlama Upisano: 16/01/2008 20:38
Član od: 15 jan 2006
Ma Nikolic samo igra vec dogovorenu igru sa Kostunjavim i Tadicem...
Nikolic ce dobiti svojih 40% glasova....Tadic jedno 35%....
Drugi krug...Nikolic ostaje na 40% a Tadic dobija glasove LDP i Kostunjavog i to je to..
MZ pohvaljuje Srbiju za izbor demokratske opcije.....Tadic trazi jos vremena da usaglasi stavove oko Kosova(iscekujuci da Albanci samoproglase nezavisnost) Nikolic odradjuje svoj posao radikalizacije Srbije i plasi MZ sranjem u Srbiji i okolini.....i tako se prolongira nezaviasnost do duboko u proljece...a MZ najavi da je krajnji rok za nezavisnost sredina Jula...pa kasnije ih uhvate godisnji odmori pa prolongiraju za jesen.....itd...itd....
Prepisacu tvoje "bobe"...
Znaci jarane slobodno se kladi na Tadica u drugom krugu...
-
sarlo
Hvala.zavrzlama wrote:Drugi krug ide ovako.....Kostunicini daju glasove Nikolicu...Jedno 25% biraca ne izlazi u drugi krug..pobjednik je Nikolic i samo uzi krug Srbijanske mafije zna za to...za sto sjedaju Kostunjavi,Tadic,Grobar,par faca iz DB-a,i par crkvenih miseva iz SPC....dogovor pobjeda Tadica....razlog zamajavanje MZ i prolongiranje odluke za nezavisnost Kosova...da bi sve bilo vjerodostojno i da neko nebi posumljao ,Tadic ce pobijediti sa 3-4% razilke Nikolica...procitaj ovaj post 3 Februara....sarlo wrote:Za drugi krug se kladim.zavrzlama wrote:Samo da se podsjetimo..reputacije radi
![]()
Prepisacu tvoje "bobe"...![]()
Lovu ne dijelim iz principa.
Mozda pice nekom prilikom.
- cogni
Sjajno predvidjanje, da je bilo srece da odesh u meteorologe unaprijedio bi cjelokupno covjecanstvo.zavrzlama wrote:
Drugi krug ide ovako.....Kostunicini daju glasove Nikolicu...Jedno 25% biraca ne izlazi u drugi krug..pobjednik je Nikolic i samo uzi krug Srbijanske mafije zna za to...za sto sjedaju Kostunjavi,Tadic,Grobar,par faca iz DB-a,i par crkvenih miseva iz SPC....dogovor pobjeda Tadica....razlog zamajavanje MZ i prolongiranje odluke za nezavisnost Kosova...da bi sve bilo vjerodostojno i da neko nebi posumljao ,Tadic ce pobijediti sa 3-4% razilke Nikolica...procitaj ovaj post 3 Februara....![]()