Hayat Recept za dobar život

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

accent

Post by accent »

ladyblue18 wrote:
perajic wrote:
accent wrote:ja sam jednom otisao u banovice zbog hajata jer sam se iznarvirao sad sam coool

uvjek sam govorio i govorit cu da ntv hayat radi na zatupljivanju naroda u BiH, i svrstavam je u televizije tipa BN DM OSM i tako te zatupljujuce tv stanice

ima li tv hayat obrazovni program, politicke emisije (ovdje se CD Riste Dzoge/S. Hadzifejzovica ne racuna jer to nije politicka emisija nego proljev jednog narkomana), ili bilo kakvu ozbiljnu emisiju u svojoj produkciji

nema

njihove sve emisije se svode na, kao sto sam rekao, na zatupljivanje naroda
emisije tipa recept za bolji zivot, pa ona sa onom tukom dzenom, pa o krampi sa turbanom da ne govorim, itd itd

nego to je jedna mahalsko-zatupljujuca-mozgo-izapiracka televizija
ne kazem da je idealna televizija, ali mislim da si dobro pretjer'o!
a meni se cini das ti opet u banske dvore...samo sad mozda duze :D
ma vala nek me banuju :lol: :lol:
ali ja se jedva suzdrzim da ne psujem na spomen hayata
ja kada cujem, procitam ili vidim ntv hayat , sve i jedna dlaka se nakostrijesi stomak mi se okrene, zjenice se suze, vene na sljepoocnici iskoce, i povraca mi se :x :x :x
starmie

Post by starmie »

accent
ovdje se CD Riste Dzoge/S. Hadzifejzovica ne racuna jer to nije politicka emisija nego proljev jednog narkomana
zašto narkomana? :?
accent

Post by accent »

starmie wrote:accent
ovdje se CD Riste Dzoge/S. Hadzifejzovica ne racuna jer to nije politicka emisija nego proljev jednog narkomana
zašto narkomana? :?
pa citav grad bruji da senad voli smrkat i puterice ganjat
a i mile ga je prozvao kad je senad bio u BL
tech10

Post by tech10 »

Meni je ona Aida bas slatkica, a bogami i Arma. :-D
mala od skandala

Post by mala od skandala »

Aida mi je najnormalnija i najelokventnija voditeljica u onom "ćumezu"
pita_zeljanica

Post by pita_zeljanica »

Ako su, pak, ti recepti namijenjeni za BH "jet set", neka onda pozovu kuhara ili možda batlera Emine Ganić i Hane Hadžiavdić da njih uče spremati te preskupe đakonije Mad
a ko su te gore navedene dame? jel neke pjevacice?
mala od skandala

Post by mala od skandala »

mala od skandala wrote:Aida mi je najnormalnija i najelokventnija voditeljica u onom "ćumezu"
Čitaj!
pita_zeljanica

Post by pita_zeljanica »

pitam za eminu ganic i i hanu hadziavdic, a ne za voditeljicu aidu..

:D
tech10

Post by tech10 »

mala od skandala wrote:Aida mi je najnormalnija i najelokventnija voditeljica u onom "ćumezu"
Jes vala, nekako o sebi pri sebi, valja joj osmjeh suhog zlata :-D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

tech10 wrote:
Jes vala, nekako o sebi pri sebi, valja joj osmjeh suhog zlata :-D
jes vala ,a kad je bio onaj celavi doktor neki dan,ja oplakah,Aida hudna ni da bekne ,mogla je samo krompir gulit i rendat :D
tech10

Post by tech10 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pa gledajte Pink, DM, BN, tamo caruje drugarstvo... :D
Nigdje se ne mozes nagledati mema kao naPinku. :D
mima202

Post by mima202 »

koja je ovo kuharska emisija po redu?? 1000ta... nista, ali bas nista pametno na ovoj emisiji nisam cula (mada je pratim koliko traje prebacivanje daljinskim gumbom preko doticnog kanala) a voditeljicu oblace ovaj i onaj butik i kuhaju se svjetska cuda... da se bog dao pozovve neko pismen i sa klikerom u glavi... al valjda kakva organizacija takvi gosti... ccc a narod gladan tsk tsk tsk
tech10

Post by tech10 »

Dok je Aide u emisiji meni je dobro. :D
luciferino

Post by luciferino »

Gledala sam danas I NIKAD VIŠE. Gdje nalaze goste i koja budala moraš biti da te pozovu??? NEMA te Aide (Aidaća) i te sile koji bi me natjerali da opet gledam. Lijepi daljinski upravljač, ljubi ga majka. Pojam pakla za mene = recitovanje Mr. Džirle. :evil:
Jel' njima možda gosti plaćaju da se pojave na TV? GLUPO DO BOOOOLA.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

luciferino wrote:Gledala sam danas I NIKAD VIŠE. Gdje nalaze goste i koja budala moraš biti da te pozovu??? NEMA te Aide (Aidaća) i te sile koji bi me natjerali da opet gledam. Lijepi daljinski upravljač, ljubi ga majka. Pojam pakla za mene = recitovanje Mr. Džirle. :evil:
uhhh ja sam gledala samo kraj, kad je mr. dzirlo poceo plesati :shock: :lol: :lol: :lol:
Blue room

Post by Blue room »

Ja mislim da serete i da je ovo odlicna emislija. Jeste kulinarska ali je i edukativna i zabavna u isto vrijeme. Kad je ko narodu zadnji put govorio o zdravlju , kad je koga bilo briga od cega ljudi boluju i umiru ovdje . Kada smo zadnji put culi sta je korisno uzimati kao preventivu protiv karcinoma, kardiovaskularnih bolesti , gripe... A sto se kuhaju neka drugacija jela niko ne tjera nikoga da ih sprema kuci.
Voditeljice su obje vrlo elokventne i lijepo izgledaju . Sve u svemu vrlo pristojno i urbano i mnogo bolje od raznih politickih smor tema ili traceva ko ima silikone ako nema . Svaka cast ekipi . Ne moramo se odroniti po svemu sto vidiomo , ako kritikujemo ne znaci da smo pametni i cool.
skojotovski

Post by skojotovski »

Mehicko, jes to ti?
luciferino

Post by luciferino »

Blue room wrote:Ja mislim da serete i da je ovo odlicna emislija. Jeste kulinarska ali je i edukativna i zabavna u isto vrijeme. Kad je ko narodu zadnji put govorio o zdravlju , kad je koga bilo briga od cega ljudi boluju i umiru ovdje . Kada smo zadnji put culi sta je korisno uzimati kao preventivu protiv karcinoma, kardiovaskularnih bolesti , gripe... A sto se kuhaju neka drugacija jela niko ne tjera nikoga da ih sprema kuci.
Voditeljice su obje vrlo elokventne i lijepo izgledaju . Sve u svemu vrlo pristojno i urbano i mnogo bolje od raznih politickih smor tema ili traceva ko ima silikone ako nema . Svaka cast ekipi . Ne moramo se odroniti po svemu sto vidiomo , ako kritikujemo ne znaci da smo pametni i cool.
Mr. Džirlo, si to ti? Čujem srećo svaki dan i vjeruj mi čang šlang nije sigurno.

I Oliver's Twist je kulinarska emisija pa je mogu gledat non-stop, dakle fulio si poentu. Čovjek je i voditeljicu smorio da je jadna očima kolutala. E sada, ako ti voliš poeziju i malograđanska preseravanja propalih biznismena, ok, tvoj izbor, isto kao što je moj izbor prebacivanje kanala. ;-)
cico x

Post by cico x »

mislim da su elokventi...zaista!
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

"moj Sejo kupuješ li ti na pijaci?"

"moj Sejo jesil ga čuo'"

"moj Sejo, dokle nam je ta salata?"

veoma elokventne
tech10

Post by tech10 »

luciferino wrote:Gledala sam danas I NIKAD VIŠE. Gdje nalaze goste i koja budala moraš biti da te pozovu??? NEMA te Aide (Aidaća) i te sile koji bi me natjerali da opet gledam. Lijepi daljinski upravljač, ljubi ga majka. Pojam pakla za mene = recitovanje Mr. Džirle. :evil:
Kakva Aidaća -Aidica :D
luciferino

Post by luciferino »

tech10 wrote:
Kakva Aidaća -Aidica :D
Ma mislila sam na muški rod od Aide...Aida..Aidać (Aidan...) :lol:
Mislim ako tebe žene privlače, red bi bio da i kakvog zgodnog Aidana postave...za nježniji spol. :oops:
sulesavic

Post by sulesavic »

Hajde da probamo ovako

©ta je tu je - Aida vodi emisiju, Sejo kuha. Taèka.

Bio im je Laka svojevremeno u gostima i napravio pozitivni rusvaj. ©to znaèi da emisijica mo¾e izazvati neke lijepe emocije kod publike. U tom kontekstu - koga pozivati na ruèkove, a da pritom svi budu sretni?
tech10

Post by tech10 »

Emisija je sasvim solidna u poredjenju sa onom za djecu Hayatovci (vrlo debilna, ne znam da li je djeca uopste gledaju)
sl@ven

Post by sl@ven »

hayat nema ama bas nijednu solidnu emisiju,,,

moje misljenje je da su sve odron...
Post Reply