Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
accent wrote:ja sam jednom otisao u banovice zbog hajata jer sam se iznarvirao sad sam coool
uvjek sam govorio i govorit cu da ntv hayat radi na zatupljivanju naroda u BiH, i svrstavam je u televizije tipa BN DM OSM i tako te zatupljujuce tv stanice
ima li tv hayat obrazovni program, politicke emisije (ovdje se CD Riste Dzoge/S. Hadzifejzovica ne racuna jer to nije politicka emisija nego proljev jednog narkomana), ili bilo kakvu ozbiljnu emisiju u svojoj produkciji
nema
njihove sve emisije se svode na, kao sto sam rekao, na zatupljivanje naroda
emisije tipa recept za bolji zivot, pa ona sa onom tukom dzenom, pa o krampi sa turbanom da ne govorim, itd itd
nego to je jedna mahalsko-zatupljujuca-mozgo-izapiracka televizija
ne kazem da je idealna televizija, ali mislim da si dobro pretjer'o!
a meni se cini das ti opet u banske dvore...samo sad mozda duze
ma vala nek me banuju
ali ja se jedva suzdrzim da ne psujem na spomen hayata
ja kada cujem, procitam ili vidim ntv hayat , sve i jedna dlaka se nakostrijesi stomak mi se okrene, zjenice se suze, vene na sljepoocnici iskoce, i povraca mi se
Ako su, pak, ti recepti namijenjeni za BH "jet set", neka onda pozovu kuhara ili možda batlera Emine Ganić i Hane Hadžiavdić da njih uče spremati te preskupe đakonije Mad
a ko su te gore navedene dame? jel neke pjevacice?
koja je ovo kuharska emisija po redu?? 1000ta... nista, ali bas nista pametno na ovoj emisiji nisam cula (mada je pratim koliko traje prebacivanje daljinskim gumbom preko doticnog kanala) a voditeljicu oblace ovaj i onaj butik i kuhaju se svjetska cuda... da se bog dao pozovve neko pismen i sa klikerom u glavi... al valjda kakva organizacija takvi gosti... ccc a narod gladan tsk tsk tsk
Gledala sam danas I NIKAD VIŠE. Gdje nalaze goste i koja budala moraš biti da te pozovu??? NEMA te Aide (Aidaća) i te sile koji bi me natjerali da opet gledam. Lijepi daljinski upravljač, ljubi ga majka. Pojam pakla za mene = recitovanje Mr. Džirle.
Jel' njima možda gosti plaćaju da se pojave na TV? GLUPO DO BOOOOLA.
luciferino wrote:Gledala sam danas I NIKAD VIŠE. Gdje nalaze goste i koja budala moraš biti da te pozovu??? NEMA te Aide (Aidaća) i te sile koji bi me natjerali da opet gledam. Lijepi daljinski upravljač, ljubi ga majka. Pojam pakla za mene = recitovanje Mr. Džirle.
uhhh ja sam gledala samo kraj, kad je mr. dzirlo poceo plesati
Ja mislim da serete i da je ovo odlicna emislija. Jeste kulinarska ali je i edukativna i zabavna u isto vrijeme. Kad je ko narodu zadnji put govorio o zdravlju , kad je koga bilo briga od cega ljudi boluju i umiru ovdje . Kada smo zadnji put culi sta je korisno uzimati kao preventivu protiv karcinoma, kardiovaskularnih bolesti , gripe... A sto se kuhaju neka drugacija jela niko ne tjera nikoga da ih sprema kuci.
Voditeljice su obje vrlo elokventne i lijepo izgledaju . Sve u svemu vrlo pristojno i urbano i mnogo bolje od raznih politickih smor tema ili traceva ko ima silikone ako nema . Svaka cast ekipi . Ne moramo se odroniti po svemu sto vidiomo , ako kritikujemo ne znaci da smo pametni i cool.
Blue room wrote:Ja mislim da serete i da je ovo odlicna emislija. Jeste kulinarska ali je i edukativna i zabavna u isto vrijeme. Kad je ko narodu zadnji put govorio o zdravlju , kad je koga bilo briga od cega ljudi boluju i umiru ovdje . Kada smo zadnji put culi sta je korisno uzimati kao preventivu protiv karcinoma, kardiovaskularnih bolesti , gripe... A sto se kuhaju neka drugacija jela niko ne tjera nikoga da ih sprema kuci.
Voditeljice su obje vrlo elokventne i lijepo izgledaju . Sve u svemu vrlo pristojno i urbano i mnogo bolje od raznih politickih smor tema ili traceva ko ima silikone ako nema . Svaka cast ekipi . Ne moramo se odroniti po svemu sto vidiomo , ako kritikujemo ne znaci da smo pametni i cool.
Mr. Džirlo, si to ti? Čujem srećo svaki dan i vjeruj mi čang šlang nije sigurno.
I Oliver's Twist je kulinarska emisija pa je mogu gledat non-stop, dakle fulio si poentu. Čovjek je i voditeljicu smorio da je jadna očima kolutala. E sada, ako ti voliš poeziju i malograđanska preseravanja propalih biznismena, ok, tvoj izbor, isto kao što je moj izbor prebacivanje kanala.
luciferino wrote:Gledala sam danas I NIKAD VIŠE. Gdje nalaze goste i koja budala moraš biti da te pozovu??? NEMA te Aide (Aidaća) i te sile koji bi me natjerali da opet gledam. Lijepi daljinski upravljač, ljubi ga majka. Pojam pakla za mene = recitovanje Mr. Džirle.
Kakva Aidaća -Aidica
Ma mislila sam na muški rod od Aide...Aida..Aidać (Aidan...)
Mislim ako tebe žene privlače, red bi bio da i kakvog zgodnog Aidana postave...za nježniji spol.