NOCNI ZIVOT U SARAJEVU
- uvjek dobar gost
Ništa ako može neka kombinacija plesača i plesačica.... i to ponedeljkom... mislim da je mrka kapa.. i da je bolje da izađeš u jagodu na Marijin dvoru..._LoLiTa_ wrote:Zar nisu imali plesacice u Bulevaru?
- Dirty Harry
_LoLiTa_ wrote:Molim vas ljudi, gdje da izadjem ponedjeljkom??
Bosna
-
severina25
Pogresno ste me skroz shvatili. Ne mislim na go-go plesacice...vec da raja plesu , da je atmosfera opustena i da je zabavno..
-
_LoLiTa_
Uuuuuu now we're talking, HVALA TI PUNO, te je vec interesantno! Kakva ta salsa bude ponedjeljkom u Slozi, je li to skola plesa ili? I za koji uzrast. A svirka kod Bice, bude li puno raje?Dena wrote:Salsa u Slozi_LoLiTa_ wrote:Molim vas ljudi, gdje da izadjem ponedjeljkom??
Svirka u Bicakcicu
Tamburasi u Lights-u.....
Opet sve zavisi sta trazis i sa kakvim drustvom izlazis.....
-
Homer_Simpson
Seve,probaj ovdje sta naci...
http://sarajevo.city.ba/index.php
http://www.infobar.ba/
i ja imao isti problem prije par mjeseci ... ljudi hoce urbane i zive nocne provode , a Sa ih ne nudi ... dosli oni - ja ih odveo pub ovaj,pub onaj,cinemas,hacienda,the club ... na kraju gledaju u mene - jel to to?
Zato sad kad mi neko dolazi ja valjam da je neki dan zalosti,pa je zatvoreno...
http://sarajevo.city.ba/index.php
http://www.infobar.ba/
i ja imao isti problem prije par mjeseci ... ljudi hoce urbane i zive nocne provode , a Sa ih ne nudi ... dosli oni - ja ih odveo pub ovaj,pub onaj,cinemas,hacienda,the club ... na kraju gledaju u mene - jel to to?
Zato sad kad mi neko dolazi ja valjam da je neki dan zalosti,pa je zatvoreno...
- Dori
Pa "skolu" odnosno besplatne casove daje Braco nedjeljom u Coloseumu....Ponedjeljkom bude pravo puno raje iz plesnih skola i skoro svi plesu....I oni sto znaju i oni sto ne znaju....Ali bude super!_LoLiTa_ wrote:Uuuuuu now we're talking, HVALA TI PUNO, te je vec interesantno! Kakva ta salsa bude ponedjeljkom u Slozi, je li to skola plesa ili? I za koji uzrast. A svirka kod Bice, bude li puno raje?Dena wrote:Salsa u Slozi_LoLiTa_ wrote:Molim vas ljudi, gdje da izadjem ponedjeljkom??
Svirka u Bicakcicu
Tamburasi u Lights-u.....
Opet sve zavisi sta trazis i sa kakvim drustvom izlazis.....

Sto se Bicakcica tice nije strasno.....Radnim danom skroz pristojno. Moze se i plesati. Samo mali savjet, sve sto narucis odmah placaj, jer konobari zavrcu opasno
- buba
Ima jedan na Stupu, kuca.. al zavuceno skroz nesto..a ulaz je prava fora..stanes ispred, pozvonis, pa te gazda pogleda sa prozora, moras doc' s nekim provjerenim, inace ne pusta unutrap0wer wrote:cuo sam da ima u kasindolskoj "nocni klub"DobroJutroKolumbo wrote:Odvedi svoje prijatelje u Vitez , posto vidim na sta ti ciljas...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kad tamoooooooo..krezava treba, masan ugodjaj, ima i shtangla naka'..prigusen light show
Isao moj prijatelj ljetos dok je bio ovde...navadio se pravo..ne znam samo na sta'. ko da tamo u dijaspori nema krezavih pichicha
- Dori
A to si ti "cuo od prijatelja"buba wrote:Ima jedan na Stupu, kuca.. al zavuceno skroz nesto..a ulaz je prava fora..stanes ispred, pozvonis, pa te gazda pogleda sa prozora, moras doc' s nekim provjerenim, inace ne pusta unutrap0wer wrote:cuo sam da ima u kasindolskoj "nocni klub"DobroJutroKolumbo wrote:Odvedi svoje prijatelje u Vitez , posto vidim na sta ti ciljas...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
A kad tamoooooooo..krezava treba, masan ugodjaj, ima i shtangla naka'..prigusen light show![]()
Isao moj prijatelj ljetos dok je bio ovde...navadio se pravo..ne znam samo na sta'. ko da tamo u dijaspori nema krezavih pichicha![]()
- buba
#39 re
''Cula''Dena wrote:A to si ti "cuo od prijatelja"buba wrote:Ima jedan na Stupu, kuca.. al zavuceno skroz nesto..a ulaz je prava fora..stanes ispred, pozvonis, pa te gazda pogleda sa prozora, moras doc' s nekim provjerenim, inace ne pusta unutrap0wer wrote: cuo sam da ima u kasindolskoj "nocni klub"![]()
.
A kad tamoooooooo..krezava treba, masan ugodjaj, ima i shtangla naka'..prigusen light show![]()
Isao moj prijatelj ljetos dok je bio ovde...navadio se pravo..ne znam samo na sta'. ko da tamo u dijaspori nema krezavih pichicha![]()
![]()
-
efa štzngrm
isplešete se kući i onda izađete na piće ili direktno odete u neku pekaru jer su pekare vrhunac noćnog života
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Kakav nocni zivot,izgleda da se i to gasi.Sinoc ja u Slozi sjedila sa 2 konobara i drugaricom.E da,usla jos jedna zenska koja nam je kratko pravila drustvo.Po onom prostoru na 2 sprata(ako racunamo podrum tj wc,onda 3)mogli smo hladno zmire igrati....Ili ganje