NOCNI ZIVOT U SARAJEVU

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

_LoLiTa_

Post by _LoLiTa_ »

Zar nisu imali plesacice u Bulevaru?
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

_LoLiTa_ wrote:Zar nisu imali plesacice u Bulevaru?
Ništa ako može neka kombinacija plesača i plesačica.... i to ponedeljkom... mislim da je mrka kapa.. i da je bolje da izađeš u jagodu na Marijin dvoru...
Dori

Post by Dori »

_LoLiTa_ wrote:Molim vas ljudi, gdje da izadjem ponedjeljkom??
Salsa u Slozi
Svirka u Bicakcicu
Tamburasi u Lights-u.....

Opet sve zavisi sta trazis i sa kakvim drustvom izlazis.....
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Bosna
severina25

Post by severina25 »

Pogresno ste me skroz shvatili. Ne mislim na go-go plesacice...vec da raja plesu , da je atmosfera opustena i da je zabavno..
_LoLiTa_

Post by _LoLiTa_ »

Dena wrote:
Salsa u Slozi
Svirka u Bicakcicu

Uuuuuu now we're talking, HVALA TI PUNO, te je vec interesantno! Kakva ta salsa bude ponedjeljkom u Slozi, je li to skola plesa ili? I za koji uzrast. A svirka kod Bice, bude li puno raje?
_LoLiTa_

Post by _LoLiTa_ »

severina25 wrote:Pogresno ste me skroz shvatili. Ne mislim na go-go plesacice...vec da raja plesu , da je atmosfera opustena i da je zabavno..
Zar nije Jezz za tancanja?
sicky

Post by sicky »

Ffff wrote:
_LoLiTa_ wrote:GDJE JE NAJBOLJE IZACI PONEDJELJKOM?
na balkon!
:lol:
Homer_Simpson

Post by Homer_Simpson »

Seve,probaj ovdje sta naci...

http://sarajevo.city.ba/index.php

http://www.infobar.ba/

i ja imao isti problem prije par mjeseci ... ljudi hoce urbane i zive nocne provode , a Sa ih ne nudi ... dosli oni - ja ih odveo pub ovaj,pub onaj,cinemas,hacienda,the club ... na kraju gledaju u mene - jel to to?

Zato sad kad mi neko dolazi ja valjam da je neki dan zalosti,pa je zatvoreno... :-D
p0wer

Post by p0wer »

DobroJutroKolumbo wrote:Odvedi svoje prijatelje u Vitez , posto vidim na sta ti ciljas... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
cuo sam da ima u kasindolskoj "nocni klub" :-) :D
Dori

Post by Dori »

_LoLiTa_ wrote:
Dena wrote:
Salsa u Slozi
Svirka u Bicakcicu

Uuuuuu now we're talking, HVALA TI PUNO, te je vec interesantno! Kakva ta salsa bude ponedjeljkom u Slozi, je li to skola plesa ili? I za koji uzrast. A svirka kod Bice, bude li puno raje?
Pa "skolu" odnosno besplatne casove daje Braco nedjeljom u Coloseumu....Ponedjeljkom bude pravo puno raje iz plesnih skola i skoro svi plesu....I oni sto znaju i oni sto ne znaju....Ali bude super! Image

Sto se Bicakcica tice nije strasno.....Radnim danom skroz pristojno. Moze se i plesati. Samo mali savjet, sve sto narucis odmah placaj, jer konobari zavrcu opasno :-)
buba

Post by buba »

p0wer wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Odvedi svoje prijatelje u Vitez , posto vidim na sta ti ciljas... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Ima jedan na Stupu, kuca.. al zavuceno skroz nesto..a ulaz je prava fora..stanes ispred, pozvonis, pa te gazda pogleda sa prozora, moras doc' s nekim provjerenim, inace ne pusta unutra :D .
A kad tamoooooooo..krezava treba, masan ugodjaj, ima i shtangla naka'..prigusen light show :roll:
Isao moj prijatelj ljetos dok je bio ovde...navadio se pravo..ne znam samo na sta'. ko da tamo u dijaspori nema krezavih pichicha :D :D
Dori

Post by Dori »

buba wrote:
p0wer wrote:
Ima jedan na Stupu, kuca.. al zavuceno skroz nesto..a ulaz je prava fora..stanes ispred, pozvonis, pa te gazda pogleda sa prozora, moras doc' s nekim provjerenim, inace ne pusta unutra :D .
A kad tamoooooooo..krezava treba, masan ugodjaj, ima i shtangla naka'..prigusen light show :roll:
Isao moj prijatelj ljetos dok je bio ovde...navadio se pravo..ne znam samo na sta'. ko da tamo u dijaspori nema krezavih pichicha :D :D
A to si ti "cuo od prijatelja" :lol: ;-)
buba

#39 re

Post by buba »

Dena wrote:
buba wrote:
p0wer wrote: cuo sam da ima u kasindolskoj "nocni klub" :-) :D
A to si ti "cuo od prijatelja" :lol: ;-)
''Cula'' :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

Post by Šeherzada »

A koliko im je godina?Ako je vise od 20 zaobidji Central u sirokom luku....Sve djeca.Ako zelis djeciji vrtic idi u Atilu i Central-nista bolje! :D
efa štzngrm

Post by efa štzngrm »

isplešete se kući i onda izađete na piće ili direktno odete u neku pekaru jer su pekare vrhunac noćnog života
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

Post by Šeherzada »

Kakav nocni zivot,izgleda da se i to gasi.Sinoc ja u Slozi sjedila sa 2 konobara i drugaricom.E da,usla jos jedna zenska koja nam je kratko pravila drustvo.Po onom prostoru na 2 sprata(ako racunamo podrum tj wc,onda 3)mogli smo hladno zmire igrati....Ili ganje
Post Reply