gost na centralnom TV Hajat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

nigdje.nikog

Post by nigdje.nikog »

in33sa wrote:A nikome ne smeta sto je cast BiH branio vehabija sa sumnjivom ratnom proslosti, covjek koji je sa turskom sabljom u ruci "uvodio red" po Konjicu?
OVO JE SUSTINA.

Ne mozemo birati predstavnike "druge strane" koji tvrde sta vec tvrde. ali bi smo mogli odabrati bolje predstavnike "nase strane"!

Ili mi zapravo i nemamo igrace kalibra mladog Tadica i cini mi se jos mladjeg Trifunovica.
Ili je Senad zelio svima nama pokazati kakve nam ublehe kreiraju imidz. Ako je to tako, a duboko sam ubjedjen da jeste, onda je ovaj duel bio koristan i svaka cast Senadu.
ulpinian

Post by ulpinian »

Stvarno ne znam po čemu ste vi zaključili da je Trifunovic nesto nadgovorio Muderisa. Muderis je govorio odmjereno, argumentovano i smireno sa biranim rijecima, dok je ovaj kvazi stučnjak i četnički agent mlatarao gomilu četničke propagande...
DUREX

Post by DUREX »

Jebem ja drzavu i narod cije ce interese braniti Muderis! To pod broj jedan.

Drugo, ta kmetovska picketina Trifunovic, koja je srala iz Beograda, nije ni svjesna koju srecu ima, jer sa suprotne strane nalaze polupismeni idioti koje vlasti i glavesine ovog naroda, u svom svojem javasluku, aljkavosti i primitivizmu, stavljaju u prvi plan, ne bi li, NE DAO BOG DRAGI, morali uloziti malo truda i mozga pa da naprave nesto kako treba.

Balije ostaju istrajne u svom balinluku i javasluku... Dok s druge strane, ona cetnicka govna - a sto i ne bi - koriste to i uzimaju ih lopatom.

Mada... sta i ocekivati od zemlje u kojoj jedan polu-idiot i kriminalac - Reis Ceric odredjuje "ko je ko u Bosnjaka".

Stoka primitivna i nesposobna.

Ne bi me cudilo da nas za koju godinu NATO bombarduje, jer cemo s ovakvim dzamijskim "pravnim timovima" uskoro od zemlje na koju je izvrsena cetnicka agresija postati i krivci.
ulpinian

Post by ulpinian »

DUREX wrote:Jebem ja drzavu i narod cije ce interese braniti Muderis! To pod broj jedan.

Drugo, ta kmetovska picketina Trifunovic, koja je srala iz Beograda, nije ni svjesna koju srecu ima, jer sa suprotne strane nalaze polupismeni idioti koje vlasti i glavesine ovog naroda, u svom svojem javasluku, aljkavosti i primitivizmu, stavljaju u prvi plan, ne bi li, NE DAO BOG DRAGI, morali uloziti malo truda i mozga pa da naprave nesto kako treba.

Balije ostaju istrajne u svom balinluku i javasluku... Dok s druge strane, ona cetnicka govna - a sto i ne bi - koriste to i uzimaju ih lopatom.

Mada... sta i ocekivati od zemlje u kojoj jedan polu-idiot i kriminalac - Reis Ceric odredjuje "ko je ko u Bosnjaka".

Stoka primitivna i nesposobna.

Ne bi me cudilo da nas za koju godinu NATO bombarduje, jer cemo s ovakvim dzamijskim "pravnim timovima" uskoro od zemlje na koju je izvrsena cetnicka agresija postati i krivci.
Ime u skladu sa napisanim :)
DUREX

Post by DUREX »

Prepozna se ti, a?

A ti si onaj delegat sto je svojevremeno napisao ( a usput su ti Sefik Dzaferovic i Denis Zvizdic politicki idoli, kako si priznao) :

Upisano: 10/12/2007 23:21 ulpinian
Član od: 21 sep 2007 Poruke: 101

Bičakčić je sjajan čovjek, istinski patriota,,, i da za razliku od kojekakvih Tihića, ima muda... a to je pokazao kad je bilo najgušće i najpotrebnije u "Sarajevskom procesu". Šteta što ga je onaj špijun Petrič smijenio. I sam Švarc-Šiling je rekao da je Bičakčić jedini čovjek u BiH koji može biti premijer. Radujem se njegovom povratku

Ne cudi me sto ti se svidio Muderis... jebo te on i ti njega.

Kao sto sto puta do sada rekoh, a nakon sto sam se skinuo s rata nisam ni pomislio da cu IKADA bilo sta slicno pozeljeti - Samo da se hoce opet zaratiti barem na 7 dana.
Last edited by DUREX on 07/01/2008 19:00, edited 2 times in total.
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

Da je sjedio bilo ko umjesto Muderisa prosao bi isto, jer onaj bas ponasao kao da je pusten s lanca, usta mu zapjenila i koji licemjer se kao izvinjava sto se tako ponasa pa onda opet prijeti a u stvari citavo vrijeme vice. Neko rece da je muderisu pokazivao tuzbu, sto se toga tice Muderis mu jeste odgovorio. Ali haloo podastirao je nesto i za Amora Masovica, i napadao njegovu licnost, pa kad tip odobrava genocid ne cudi me da je spreman na i ovakva podmetanja. Ma ono je dresirano od srpskih fasista da onako laje i od onakvih niko do rijeci ne bi mogao ni doci. I nije ovdje rijec ni o Muderisu a nemam pojma otkud on u ovoj emisiji i zasto Senad nije doveo nekog elokventnijeg i spremnijeg da razgovara i zasto nije prekinuo onog fasistu da laje, ako se lajanje uopce moze prekinut.
Sada pricamo o tzv. ekspertu za terorizam čiji tekstovi su usmjerni protiv BiH i bosnjačkih zrtava. On u svojim pamfletima pise o toboznjem islamskom terorizmu koji toboze prijeti iz BiH. Dok u isto vrijeme tog eksperta za terorizam ne zanimaju stvarni teroristi, kao sto su ravnogorski cetnici i odgajanje mladih terorista u cetnickom duhu. Da li ovakav tip uopce moze pricati o bilo kavom terorizmu ako negira bosnjacke zrtve, negira genocid i pazite jos opravdava genocid , da da i to je profesor na fakultetu u Srbiji, ekspert za terorizam koji treba da sudjeluje na Kongresu o terorizmu i pazite ovo i da govori o zlocinu protiv covjecnosti.

Evo reagovanja Amora Masovica upucena ucesnicima Kongresa Evropske policije
http://www.bosnjaci.net/aktuelnosti.php ... e=aktuelno
DUREX

Post by DUREX »

Haveru, da li ti fakat ne kontas o cemu se ovdje govori ili sta???

Pa sta je trebalo ocekivati da ce ti jedan srpski predstavnik baciti pred sebe nego gomilu fasistickih bljuvotina, jer JE TO ONO STO ONI JESU! Srbijanski rezim, bio to onaj Slobin ili ovaj danasnji, u odnosu na Bosnu i cinjenice o ratu koji se desio, nije mijenjao svoj velikosrpski kurs sto dokazuje i dan danas raznoraznim spletkama i podmetanjima. Oni su fasisti - bili i ostali.

ALI koji kurac niko u ovom nasem jebenom narodu ne suprotstavi nekoga elokventnog, ozbiljnog i sposobnog da se gomba sa govnima, nego sami sebi seru u usta, gurajuci u prvi plan razne polupismene hodzice. Pa koji im je vise kurac i kako ih nije stid zrtava i svih onih koji su se borili za ovu zemlju??!! Ne radi se ovdje vise ni o neozbiljnosti ni o javasluku, ovo se zove klasicno samoubistvo.

O drzavi se brinu polupismeni ljudi... skala vrijednovanja se odredjuje prema mjestu u dzamijskim safovima... ambasadori nam ne znaju ni maternji jezik a kamo li neki drugi... direktori firmi su prijeratni shoferi i piljari... ministri, "branioci" vitalnih nacionalnih interesa NE znaju koje je godine pisana povelja Kulina Bana... o nama, borcima prosloga rata odlucuju picketine koje su se krile po podrumima i dijaspori i bogatili se u isto vrijeme... Glavni kriminalci u drzavi umjesto zatvora dobijaju titule "Biznismen godine"... Kriminalac Reis Ceric odredjuje Bosnjacke glavesine... Muderis nas zastupa u debati sa fasistima... E u picku materinu....

Ne mogu se spojiti Balije i drzava... ne ide!
Last edited by DUREX on 07/01/2008 17:49, edited 6 times in total.
in33sa

Post by in33sa »

morti wrote:
in33sa wrote:Pa problem je upravo u tome kojeg su lika doveli kao branitelja istine.

Muderis :-)

Sto bi se reklo, autogol ko kuca.

Ispade na kraju taj profesor iz BG ima jace argumente, a samo zato jer Muderis nema niti jedan spomena vrijedan. Osim suplje retorike.

Sto se tice teme o kojoj su raspravljali, svi mi znamo da u BiH nema nikakvih kampova za obuku terorista, ali isto tako znamo (bar vecina nas) da itekako ima likova koji podrzavaju globalni terorizam umotan u celofan "borbe za slobodu". Sto je najgore, rekao bih da je Muderis jedan od tih.
kako možeš ovo reći...evo ja NEMAM POJMA ima li ili nema, i nema načina da budem siguran u bilo šta...et ko SVI MI ZNAMO...
ništ lično, samo malo mi ovo bode oči...
Pa eto, ispravit cu se, ja mislim da kampova nema.

Osim Pogorelice, koju opet mnogi gledaju kao podvalu Bosnjacima.

Gore su iranski instruktori obucavali domace polaznike kampa kako napraviti bombu od knjige, kako sakriti eksploziv u olovku, kako ubiti covjeka golim rukama, ali eto kao to je bio kamp za obuku policajaca.

Kao...
NKVD

Post by NKVD »

Evo, nikada nisam napisao ovak post, ali samo da pozdravim dureksa i njegov stav po ovom pitanju...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

bosanska rijec wrote:Da je sjedio bilo ko umjesto Muderisa prosao bi isto, jer onaj bas ponasao kao da je pusten s lanca, usta mu zapjenila i koji licemjer se kao izvinjava sto se tako ponasa pa onda opet prijeti a u stvari citavo vrijeme vice. Neko rece da je muderisu pokazivao tuzbu, sto se toga tice Muderis mu jeste odgovorio. Ali haloo podastirao je nesto i za Amora Masovica, i napadao njegovu licnost, pa kad tip odobrava genocid ne cudi me da je spreman na i ovakva podmetanja. Ma ono je dresirano od srpskih fasista da onako laje i od onakvih niko do rijeci ne bi mogao ni doci. I nije ovdje rijec ni o Muderisu a nemam pojma otkud on u ovoj emisiji i zasto Senad nije doveo nekog elokventnijeg i spremnijeg da razgovara i zasto nije prekinuo onog fasistu da laje, ako se lajanje uopce moze prekinut.
Sada pricamo o tzv. ekspertu za terorizam čiji tekstovi su usmjerni protiv BiH i bosnjačkih zrtava. On u svojim pamfletima pise o toboznjem islamskom terorizmu koji toboze prijeti iz BiH. Dok u isto vrijeme tog eksperta za terorizam ne zanimaju stvarni teroristi, kao sto su ravnogorski cetnici i odgajanje mladih terorista u cetnickom duhu. Da li ovakav tip uopce moze pricati o bilo kavom terorizmu ako negira bosnjacke zrtve, negira genocid i pazite jos opravdava genocid , da da i to je profesor na fakultetu u Srbiji, ekspert za terorizam koji treba da sudjeluje na Kongresu o terorizmu i pazite ovo i da govori o zlocinu protiv covjecnosti.

Evo reagovanja Amora Masovica upucena ucesnicima Kongresa Evropske policije
http://www.bosnjaci.net/aktuelnosti.php ... e=aktuelno
crnjak je u tome sto muderris tesko da moze van bosne a onakav ublehas drzi seminare po svijetu

koliki god on bio ublehas mi smo jedno 10 stepenica ispod sa ovakvom "inteligencijom"

zar ti to dovoljno ne govori koliki nas debili predstavljaju?
nigdje.nikog

Post by nigdje.nikog »

NKVD wrote:Evo, nikada nisam napisao ovak post, ali samo da pozdravim dureksa i njegov stav po ovom pitanju...
pridruzujem se.
Dugo nisam citao "jezgrovitije" reagovanje. Neko ce reci - previse psovki, a ja bih rekao -taman, nijedna nije viska - jer je nemoguce izraziti ovu stravicnu istinu na drugaciji nacin.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

DUREX, i ja se pridružujem

Image
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

DUREX wrote:Haveru, da li ti fakat ne kontas o cemu se ovdje govori ili sta???

Pa sta je trebalo ocekivati da ce ti jedan srpski predstavnik baciti pred sebe nego gomilu fasistickih bljuvotina, jer JE TO ONO STO ONI JESU! Srbijanski rezim, bio to onaj Slobin ili ovaj danasnji, u odnosu na Bosnu i cinjenice o ratu koji se desio, nije mijenjao svoj velikosrpski kurs sto dokazuje i dan danas raznoraznim spletkama i podmetanjima. Oni su fasisti - bili i ostali.

ALI koji kurac niko u ovom nasem jebenom narodu ne suprotstavi nekoga elokventnog, ozbiljnog i sposobnog da se gomba sa govnima, nego sami sebi seru u usta, gurajuci u prvi plan razne polupismene hodzice. Pa koji im je vise kurac i kako ih nije stid zrtava i svih onih koji su se borili za ovu zemlju??!! Ne radi se ovdje vise ni o neozbiljnosti ni o javasluku, ovo se zove klasicno samoubistvo.

Ne mogu se spojiti Balije i drzava... ne ide!
ne znam koga to nazivas Balijama i ko su balije ja stvarno ne znam to sam samo cula da cetnici govore .... :roll:

ali slazem se u potpnosti da se rezim u Srbiji nije promijenio i da ovaj ublehas kako ga zovete u stvari svira kako mu taj rezim i nalozi. .Rekla sam da je urednik pogrijesio i ako je znao da ima ovakvog agenta na drugoj strani naci nekog sposobnijeg za razgovor a ne hodzu koji je vise izgledao da je iznenadjen pobjesnjelom mrakom. Inace sam primjetila i nije to jedini slucaj zaista sam zapazila da oni , mislim na ove nacionalsoviniste i fasiste upravo ovako nastupaju, valjda da bi izgledali sto uvjerljivije. Doduse i ja bih se uplasila ovakve mrake ali se ne bi plasila sasuti mu istinu pravo u oci, bar je istina na nasoj strani i nema cega da se plasimo. U pravu si oni su bili fasisti i ostali, ali hvala uredniku sto nas napominje i uvjerava ugoscavanjem ovakvih gostiju iz Srbije da se ni trunku nisu promijenili . Mi ne smijemo sutiti, i nase je da upozoravamo Kongres gdje ovaj ublehas zeli da gostuje i siri svoje faisticke lazi.
Meraklos

Post by Meraklos »

DUREX wrote:Ne bi me cudilo da nas za koju godinu NATO bombarduje, jer cemo s ovakvim dzamijskim "pravnim timovima" uskoro od zemlje na koju je izvrsena cetnicka agresija postati i krivci.
Kako bi bilo da se javno odreknemo Islama i predjemo svi na pravoslavlje ili katolicanstvo - da skinemo hipoteku "mogucih" i "potencijalnih" terorista sa sebe, pa da nas vise ne proganjaju. Mozda bi nam tek onda "pomogli" kad smo "njihovi".

Sta kazes na to kurton? Samo suprotno od bogumila sa Bilinog Polja.
sulesavic

Post by sulesavic »

De me prosvijetlite - je li se na adekvatan naèin suprotstavilo Beograðaninu?
DUREX

Post by DUREX »

Evo ga jos se jedan prepoznao.

Jebo li te kurton u usta. I tebe i tog koga branis.
Prozor

Post by Prozor »

DUREX wrote:Evo ga jos se jedan prepoznao.

Za ovo bi se inace ban dobilo.
sulesavic

Post by sulesavic »

Prozor wrote:

Ja ovo vidim samo kao adekvatno uzvraæanje...
Prozor

Post by Prozor »

sulesavic wrote:
Prozor wrote:

Ja ovo vidim samo kao adekvatno uzvraćanje...
Na sta?
sulesavic

Post by sulesavic »

sulesavic wrote:
Prozor wrote: Za ovo bi se inace ban dobilo.
Ja ovo vidim samo kao adekvatno uzvraæanje...
Ali ne vidim odgovor na svoje pitanje...
Last edited by sulesavic on 07/01/2008 21:21, edited 1 time in total.
Meraklos

Post by Meraklos »

HadziFejz je kao hava. Ovaj Trifunovic je vodio emisiju. Muderis nije u svom ambijentu - prespor je. Trifunovic je skolovan agent i ima markantan nastup.

Koga mi to imamo inace da kontrira ovakom arogantnom i agresivnom nastupu inace? Nikoga. Nekog poput @Durexa? Durex bi se slozio sa njim po pitanju "potencijalne opasnosti tzv bijele al-Q." A psovkama i poganim olajavanjem se ne ide daleko. @Durex = nula.

Mi smo sebe doveli u takvu poziciju da bi onaj ko bi pokusao kontrirati Trifunovicu istom agresivnoscu bi "otisao" u saff vehabija i tu bi bio kraj.

Sami smo se doveli na nivo kurbana, i onda kad kurban ode bez rijeci - onda vas to zatekne zaprepascene.

Najnesposobniji lik ovdje je HadziFejz koji jednostavno nije u stanju raditi svoj posao. Trifunovic je zionisticki agent, i to dobar.

Part 1. http://www.youtube.com/watch?v=eEq5P6qhWOk
Part 2. http://www.youtube.com/watch?v=P8D8Xrtz ... re=related
Part 3. http://www.youtube.com/watch?v=HDsXdQsH ... re=related
sulesavic

Post by sulesavic »

Meraklos wrote: Koga mi to imamo inace da kontrira ovakom arogantnom i agresivnom nastupu inace? Nikoga.
Imamo mi adekvatan odgovor, samo je pitanje ko smo to mi...
DUREX

Post by DUREX »

Meraklos wrote:HadziFejz je kao hava. Ovaj Trifunovic je vodio emisiju. Muderis nije u svom ambijentu - prespor je. Trifunovic je skolovan agent i ima markantan nastup.

Koga mi to imamo inace da kontrira ovakom arogantnom i agresivnom nastupu inace? Nikoga. Nekog poput @Durexa? Durex bi se slozio sa njim po pitanju "potencijalne opasnosti tzv bijele al-Q." A psovkama i poganim olajavanjem se ne ide daleko. @Durex = nula.

Mi smo sebe doveli u takvu poziciju da bi onaj ko bi pokusao kontrirati Trifunovicu istom agresivnoscu bi "otisao" u saff vehabija i tu bi bio kraj.

Sami smo se doveli na nivo kurbana, i onda kad kurban ode bez rijeci - onda vas to zatekne zaprepascene.

Najnesposobniji lik ovdje je HadziFejz koji jednostavno nije u stanju raditi svoj posao. Trifunovic je zionisticki agent, i to dobar.

Part 1. http://www.youtube.com/watch?v=eEq5P6qhWOk
Part 2. http://www.youtube.com/watch?v=P8D8Xrtz ... re=related
Part 3. http://www.youtube.com/watch?v=HDsXdQsH ... re=related
Nula je li??? :)

Pa majmune gdje si to ti kontrirao i "branio Islam" od 92-96, da meni sada drzis lekcije???

Ajde samo mi to reci i objasni!!

A ja cu ti na privat ostaviti sve svoje podatke, pa ako zelis dodji do nule. Ili mi reci gdje si ti i ko si. Eto MOLIM TE.

Jebo te Muderis.
Last edited by DUREX on 07/01/2008 22:07, edited 1 time in total.
Meraklos

Post by Meraklos »

DUREX wrote: Jebo te Muderis.
Nivo jednog durexa.
and

Post by and »

zasto uopste takvim idiotima dajemo medijski prostor,i zar imamo potrebu da nam taj trifunovic nesto pojasnjava?
Locked