gost na centralnom TV Hajat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

bosanska rijec

#1 gost na centralnom TV Hajat

Post by bosanska rijec »

jeste gledali sinoc na centralnom ovog Trifunovica iz Beograda , i ono neki profesor, napola lud , negira genocid :roll: najezila sam se od budale fasisticke :sad:

http://www.bosnjaci.net/aktuelnosti.php ... e=aktuelno
http://www.bosnjaci.net/aktuelnosti.php ... polje=teme

i on ce uzeti učešća na visokom skupu Evropske policije koji govori o terorizmu i zločinu protiv čovječnosti, mozete mislisti na sta je sve ovaj agent spreman i sta ce tamo govoritii kad vec sada govori da smo bijela al kaida , da nije bilo genocida ... :? gdje su one vase peticije pa da pisemo skupu :?
RIZVA

Post by RIZVA »

pa nekome odogovara da se širi prica o toboze nakim kampovima za obuku po Bosni,da bi evropa kao bila u strahu od tkz. "bijele kaide" :zzzz: a ovaj trifunovic je jedan obicni kekec koji laprnda, i prosipa supljake, a nazalost na nasu stetu
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

tužno je da je kao kontrateža pozvan Muderris kojeg je ovaj Trifunovic apsolutno razvalio - nazalost

a i reakcija nase (nazovi) inteligencije je bijedna

ko god bio covjek koji tvrdi da je al-kaida u bih to treba istraziti bez obzira na sve pa tek onda u debatu

ovako jednostano ne postoji kontraargument u ilo kakvoj raspravi
RIZVA

Post by RIZVA »

nije mu bas ni dao prilike da prica, citavo vrijeme je vrsio upadice, al slazem se opet, trifunovic je dobro izdresiran lajavac
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

Znam ja da je on obicni agent - manipulator ali taj lazov, i manipulator koji ocigledno radi protiv BiH, ce uzeti učešća na visokom skupu Evropske policije, i koje li ironije da govori o terorizmu i zločinu protiv čovječnosti . Tom skupu bi bar trebalo predociti o kakvoj se spodobi radi... :-?
mesha

Post by mesha »

a oni hodzu poslali da prica...lahko mu je u dzamiji da dersi...
da ono posmatra neko neutralan reko bi kako je trifunovic u pravu i kako zapravo genocida nije ni bilo....
RIZVA

Post by RIZVA »

ma njima odgovara takav tip,boli njih za to sto on negira genocid, valjda je pokazala sve ova zadnja presuda Bosne protiv srbije
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

RIZVA wrote:ma njima odgovara takav tip,boli njih za to sto on negira genocid, valjda je pokazala sve ova zadnja presuda Bosne protiv srbije
Mislis tuzbe BiH... a presude u Hagu...
Međunarodni sud pravde u Hagu je svojom presudom dokazao zločin genocida u Srebrenici, kojeg doticni negira. Negiranje istog nije samo vrijeđanje žrtve, već i negiranje odluke najvećeg pravnog autoriteta u svijetu. Oni, koji vrijeđaju žrtve zločina, negiranjem zločina genocida, i koji ne poštuju odluku Međunarodnog suda pravde u Hagu ne smiju imati pravo učešća na visokom skupu Evropske policije koji upravo govori o terorizmu i zločinu protiv čovječnosti. O tome se radi, a sad sto Srbija nije u potpunosti osudjena zato su se u toj hebenoj Srbiji i osokolili ovakvi fasisti i naravno da ce se ovo desavati kad nisu u potpunosti osudjeni pravi i glavni pocinioci Srbija i Crna gora , vec dokazanog genocida.
Prozor

Post by Prozor »

Trifunovic je u svome izvjestaju od prije nekoliko godina za Vladu RS "utvrdio" da je VRS zapravo ubila 100 pripadnika Armije BiH u Srebrenici...
RIZVA

Post by RIZVA »

bosanska rijec wrote:
RIZVA wrote:ma njima odgovara takav tip,boli njih za to sto on negira genocid, valjda je pokazala sve ova zadnja presuda Bosne protiv srbije
Mislis tuzbe BiH... a presude u Hagu...
Međunarodni sud pravde u Hagu je svojom presudom dokazao zločin genocida u Srebrenici, kojeg doticni negira. Negiranje istog nije samo vrijeđanje žrtve, već i negiranje odluke najvećeg pravnog autoriteta u svijetu. Oni, koji vrijeđaju žrtve zločina, negiranjem zločina genocida, i koji ne poštuju odluku Međunarodnog suda pravde u Hagu ne smiju imati pravo učešća na visokom skupu Evropske policije koji upravo govori o terorizmu i zločinu protiv čovječnosti. O tome se radi, a sad sto Srbija nije u potpunosti osudjena zato su se u toj hebenoj Srbiji i osokolili ovakvi fasisti i naravno da ce se ovo desavati kad nisu u potpunosti osudjeni pravi i glavni pocinioci Srbija i Crna gora , vec dokazanog genocida.
da upravo to, samo sam se lose izrazio
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#11 Re: gost na centralnom TV Hajat

Post by mIRCerka »

bosanska rijec wrote: gdje su one vase peticije pa da pisemo skupu :?
kakve peticije kakvi bakrachi... to se ovako radi
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=45223

1. Naci kontakte za taj skup
2. Napisati im pismo, ne previse dugo, bombardovati ih cinjenicama, po mogucnosti izjavama doticnog za pisane medije, ako treba izvrsiti sudski prijevod istih, poslati njima, kao i relvantnim medijskim kucama.
Peticija moze biti samo jedan od pratecih instrumenata izrazavanja nezadovoljstva, nikako jedini instrument.
in33sa

Post by in33sa »

A nikome ne smeta sto je cast BiH branio vehabija sa sumnjivom ratnom proslosti, covjek koji je sa turskom sabljom u ruci "uvodio red" po Konjicu?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

in33sa wrote:A nikome ne smeta sto je cast BiH branio vehabija sa sumnjivom ratnom proslosti, covjek koji je sa turskom sabljom u ruci "uvodio red" po Konjicu?
mesha
Upisano: 06/01/2008 22:31
Član od: 10 mar 2003 Poruke: 26
a oni hodzu poslali da prica...lahko mu je u dzamiji da dersi...
da ono posmatra neko neutralan reko bi kako je trifunovic u pravu i kako zapravo genocida nije ni bilo....
in33sa, ako nisi primjetio, ima ljudi koji su i to kritikovali, ali je nama ipak mnogo teze palo sto lik poput Trifunovica i dalje slobodno i nekaznjeno njake..
Da smo Amerika, vec bi ovaj iza resetaka bio zbog negiranja. Negiranja necega sto nije samo nas emotivni stav vec PRAVNO DOKAZANA CINJENICA.
Fiore

#14 we

Post by Fiore »

Taj nafurani strucnjak je samo jos jedan u nizu proivoda radikalne skole..potpomognute finansijama njihove majke rusije... :x

I treba prikazivati stalno non-stop koji zlotvori zive u komsiluku..na sta su sve spremni.. Dok se u Federaciji prikazuju sapunice u manjem entitetu se bave vaznijim pitanjima... :x
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

ulema i ostali minderasi ugodno uljuskani mahalaju i bave se "unutrasnjim neprijateljima" i "cafirima u bosnjaka" potpuno nesvjesni globalne pozicije muslimana kontajuci da niko nikad nece doci i postavljati pitanja o mudzahedinima u BiH i njihovoj vezi sa Al-Kaidom i kad se pojavi neko - srecom pa je to zasad ublehas Trifunovic - oni su potpuno nespremni i zabezeknuti...

Sve se bojim da ce se pojaviti neko puno ugledniji u svijetu sa identicnim pitanjima a onda smo donji...
foucault

Post by foucault »

hajde sto je ulema takva, to i ne cudi. tuzno je da vecina pravnika ne bi mogla bolje.
strujnik

Post by strujnik »

Gledao emisiju, Tifunovic je razvalio Muderisa, a jest Senad nasao osobu koja ce se rijecju suprotstaviti Trifunovicu, kad mu je spomenuo onog sto je javno priznao da je clan Al Kaide (taj je svjedocio i u procesu protiv Rasima Delica), Muderis je zabezekn'o.

A i svaka dalja prica o Trifunovicu samo njemu podize rejting, nesto slicno sto se desavalo sa Thompsonom (samo sto Trifunovic ne pjeva).
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Muderris se zabezeknuo kad je ovaj pokazao optužnicu protiv njega podnesenu Haškom tribunalu.

Nije više sebi ni došao, sve dalje što je govorio je branio sebe lično.

A levat Muderris nezna ni koji Haški tribunal je donio presudu za učestvovanje u genocidu u Srebrenici nego onako lupeta "Haški sud" ko kaka nana što je nešta ovlaš u Avazu pročitala, a hoće da se sa rogatim bode...

E muderrise, muderrise
in33sa

Post by in33sa »

Pa problem je upravo u tome kojeg su lika doveli kao branitelja istine.

Muderis :-)

Sto bi se reklo, autogol ko kuca.

Ispade na kraju taj profesor iz BG ima jace argumente, a samo zato jer Muderis nema niti jedan spomena vrijedan. Osim suplje retorike.

Sto se tice teme o kojoj su raspravljali, svi mi znamo da u BiH nema nikakvih kampova za obuku terorista, ali isto tako znamo (bar vecina nas) da itekako ima likova koji podrzavaju globalni terorizam umotan u celofan "borbe za slobodu". Sto je najgore, rekao bih da je Muderis jedan od tih.
black

Post by black »

DaysleepeR wrote:tužno je da je kao kontrateža pozvan Muderris kojeg je ovaj Trifunovic apsolutno razvalio - nazalost

ko god bio covjek koji tvrdi da je al-kaida u bih to treba istraziti bez obzira na sve pa tek onda u debatu

budalastina je pozvati Muderrisa..on nije dorastao takvim stvarima dok je Trifunovic skolovani obavjestajac i chetnichina...nista nije slucajno...tome u prilog ide i danasnja Jansina izjava ..pa npr i ovo Konzumovo izbacivanje nakvih bonova..(jutros procitah) sto je udar na nas platni sistem itd...

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080107080
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

black wrote:
DaysleepeR wrote:tužno je da je kao kontrateža pozvan Muderris kojeg je ovaj Trifunovic apsolutno razvalio - nazalost

budalastina je pozvati Muderrisa..on nije dorastao takvim stvarima dok je Trifunovic skolovani obavjestajac i chetnichina...nista nije slucajno...tome u prilog ide i danasnja Jansina izjava ..pa npr i ovo Konzumovo izbacivanje nakvih bonova..(jutros procitah) sto je udar na nas platni sistem itd...

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080107080
osvrnuo sam se ja na ovaj clanak na temi slovenija :D

smradci stari
morti

Post by morti »

in33sa wrote:Pa problem je upravo u tome kojeg su lika doveli kao branitelja istine.

Ispade na kraju taj profesor iz BG ima jace argumente, a samo zato jer Muderis nema niti jedan spomena vrijedan. Osim suplje retorike.

Sto se tice teme o kojoj su raspravljali, svi mi znamo da u BiH nema nikakvih kampova za obuku terorista, ali isto tako znamo (bar vecina nas) da itekako ima likova koji podrzavaju globalni terorizam umotan u celofan "borbe za slobodu". Sto je najgore, rekao bih da je Muderis jedan od tih.
kako možeš ovo reći...evo ja NEMAM POJMA ima li ili nema, i nema načina da budem siguran u bilo šta...et ko SVI MI ZNAMO...
ništ lično, samo malo mi ovo bode oči...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

morti wrote:
in33sa wrote:Pa problem je upravo u tome kojeg su lika doveli kao branitelja istine.

kako možeš ovo reći...evo ja NEMAM POJMA ima li ili nema, i nema načina da budem siguran u bilo šta...et ko SVI MI ZNAMO...
U danasnje vrijeme nema ni potrebe za kampovima

dovoljna je ucionica, opremljena dobrim kompjuterom i povezana na internet uz jedan dobar projektor

danasnji terorizam je high tech nije hu-ha

:D
morti

Post by morti »

DaysleepeR wrote:
morti wrote:

dovoljna je ucionica, opremljena dobrim kompjuterom i povezana na internet uz jedan dobar projektor

terrorists in the zone :D :D :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

morti wrote:
DaysleepeR wrote:
morti wrote: kako možeš ovo reći...evo ja NEMAM POJMA ima li ili nema, i nema načina da budem siguran u bilo šta...et ko SVI MI ZNAMO...

terrorists in the zone :D :D :D
ako čovjek malo razmisli pažljivije

U Sarajevu - odeš da kupiš kompjuter, vehabije drže firmu, odeš da popraviš mobitel, vehabije drže servis, odeš na Cisco akaemiju, vehabije predavači...

pa onda malo razmisliš...

Al-Kaida i ostale frakcije imaju besprijekorne web stranice, čak štaviše koriste mogućmnosti interneta do maksimuma, bombe se aktiviraju mobitelima, napadi su isplanirani do tančina...

pa se opet malo zamisliš...
Locked