ma znas kako se kaze... para na parusulesavic wrote:Plus još što je i DVD player neki dan pazario...zena21 wrote:auuuuuu... sto ti svasta imaschuchumbamayumbe wrote: Ja sam kod njih kupio 2 TV-a, 2 frizidera, ves masinu, 2 shporeta, 2 masine za sudje, kuhalo za kafu...Nisam kupovao Biru i one chunga-lunga marke nego Zanussi, Gorenje, Elektrolux, Ibernu, Samsung.
Sve shljaka bez problema vec duzi niz godina...![]()
![]()
![]()
Nikad ROBOT!!!!!!
Moderator: anex
- zena21
#26 Re: Nikad ROBOT!!!!!!
- pun_mjesec
sve ima veze s ekonomijomins wrote:I kakve veze ovo ima sa ekonomijom?
covjek je popusio lovu i sad valja namaknuti istu ili vise suski za istu potrebu. znaci, sve puta dva... a pros'o bajram, bozic i ide nova godina
- Pasiflora
strong69 wrote:Koliko para toliko muzike...
U Robot se ide jer se zna da imaju najpovoljnije cijene. I sta ocekujete od necega sto kosta 20 KM a sljedeci najjeftiniji proizvod sa brand imenom kosta 200 KM?
Ja mojih 200KM ne berem na drvecu, vec radim za njih - kao i vecina nas.
Prema tome: NIKO SE NE MOZE ZA******TI sa mojih 200KM.
A ti, ako imas 200KM viska, fino ih daj nekome
-
neshto
ima ona stara: nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari!!!
moj jaran krenuo kupit sony kameru u nekom tehno šopu u merkatoru, koštala 1200km i bila označena kao da je na akciji. on sutradan sav sretan skupi lovu i slučajno usput uđe u robot koji mu je bio mrzak i skuži identičnu kameru po normalnoj cijeni od 870km. nakon dužeg kolebanja i hodanja tamo/vamo ipak kupi u robotu i evo već duže od godine je prezadovoljan...
moj jaran krenuo kupit sony kameru u nekom tehno šopu u merkatoru, koštala 1200km i bila označena kao da je na akciji. on sutradan sav sretan skupi lovu i slučajno usput uđe u robot koji mu je bio mrzak i skuži identičnu kameru po normalnoj cijeni od 870km. nakon dužeg kolebanja i hodanja tamo/vamo ipak kupi u robotu i evo već duže od godine je prezadovoljan...
- chuchumbamayumbe
#33 Re: Nikad ROBOT!!!!!!
Eh, kada bi vam jos rekao da je to rasporedjeno na 2 stana i na vikendicu, odmah bi me zamrzili!zena21 wrote:ma znas kako se kaze... para na parusulesavic wrote:Plus još što je i DVD player neki dan pazario...zena21 wrote: auuuuuu... sto ti svasta imas![]()
![]()
![]()
![]()
-
bubavi
pa normalno je kad uporedis istu stvar na drugim mjestima a pogotovo poznatu marku kao Sony da malo rizika imas da ti padne u kvaru, ali kad kupujes neke divlje marke samo da bi pofalio da imas to ili to, onda na tebe rizik sav, bolje je sacekati i jednu po jednu stvar kupovati kvalitetnu nego sto nekvalitetni samo zato sto se zuris i hoces da sve zivo imas od jednom u kuci...neshto wrote:ima ona stara: nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari!!!
-
sulesavic
#36 Re: Nikad ROBOT!!!!!!
Upravo suprotno - volio bih tvoj blizak prijatelj biti!chuchumbamayumbe wrote: Eh, kada bi vam jos rekao da je to rasporedjeno na 2 stana i na vikendicu, odmah bi me zamrzili!
- Fiore
To nema veze sa mjestom dgje je kupljen ni firmom od koga je kupljen.. jebg svaki motor proizvodi talase koji smetaju TV., isto ti je i sa onim starim.. samo sto su plazme daleko osjetljivije.. Fakt nije da hvalim robot i ja ako bi uzimao uzeo bih jace marke a ne ove anonimuse..encian wrote:mi kupili sony tv, ne smijem ni reci koliko smo kihnuli. ali svaki put kad ulicom prodje auto, slika se poremeti
-
mala od skandala
#39 Re: Nikad ROBOT!!!!!!
a jesi'l ti oženjen?chuchumbamayumbe wrote:Eh, kada bi vam jos rekao da je to rasporedjeno na 2 stana i na vikendicu, odmah bi me zamrzili!zena21 wrote:ma znas kako se kaze... para na parusulesavic wrote: Plus još što je i DVD player neki dan pazario...![]()
- Pasiflora
Svaka marka ima razlicite kategorije kvaliteta robe. Najkvalitetnija je A pa do (cini mi se) E.
E, pa u Robotu je najgora kategorija svake marke, jer u nasoj lijepoj zemlji svak prodaje sto hoce bez ikakve kontrole kvalitete. I jos jednom da napomenem: ROBOT JE NAJGORI.
E, pa u Robotu je najgora kategorija svake marke, jer u nasoj lijepoj zemlji svak prodaje sto hoce bez ikakve kontrole kvalitete. I jos jednom da napomenem: ROBOT JE NAJGORI.
-
AdnanSA
Ja sam kupovao tamo neke sice i nije se kvarilo.Kupio sam i ono čudo za masažu nogu jednom ga upotrijebio i nesmijem više. Sve kontam to je Bira i može me struja udariti iz onoga pa sam ga bacio u smeće iako je ispravno u potpunosti. Ode 30 km u smeće
- chuchumbamayumbe
#47 Re: Nikad ROBOT!!!!!!
Da, sretno ozenjen i tatica sam.mala od skandala wrote:a jesi'l ti oženjen?chuchumbamayumbe wrote:Eh, kada bi vam jos rekao da je to rasporedjeno na 2 stana i na vikendicu, odmah bi me zamrzili!zena21 wrote: ma znas kako se kaze... para na paru![]()
Avanture ne dolaze u obzir!
- chuchumbamayumbe
heheheh, jes, mogao bih biti njegov sin da me je Brankovic napravio sa jedno 10 godina.obuca wrote:ja_cura_ wrote:karanana wrote:chuchumbayumbe je sin nedzada brankovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jok ba, sav sam na tatu, a tata je susta suprotnost od gosn premijera.
- chuchumbamayumbe
Jok ba, nikad u zivotu! Prije bih se rokn'o nego mu bio brat, ocam'!karanana wrote:auuu, nisam znao da si ti tako "star". Da mu nisi brat?